SymanEast Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 !-Haracca Glade 'ye geçiş yapamıyorum.(Bana göre tüm Etty'i bitirdim.Görev kalmadı.) 2-'Acklay Badge'nin kodlarını bileniniz varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 konu başlıklarında yardım çağrısı yerine kısaca sorunu özetlersen daha iyi olur geo cave için kodlar: ilk kod: 32281 ikinci kod: 12872 üçüncü kod: 51892 dördüncü kod: 86332 beşinci kod: 11380 altıncı kod: 52577 ve son kod: 78660[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: (öss nedeniyle 10 ay ara) Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy [Bu mesaj MrBomb tarafından 13 Eylül 2005 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 geo cave i bitirince (questini) ödül olarak ne veriliyo?? bide eskiden hep geo cave e macroya bırakırlardı haırladınızmı bilmiyorum sonra soe nerfledi :D:D sora ryatt ı nerfledi...... tabi ryatt ı nerflediklerinde herkes temp i fullemişti :)......[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 O değilde Auukuan Champions Cave 'e bir şeyler mi oldu ? Ne zman gitsem macroda bir takım olurdu.Kaç gündür gidiyorum kimsecikler yok :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 sad[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 geo cave de ödül yok badge alıosun iste bi de droedikalardan ii loot düşüo[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
runreal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: DarKRideR, 13 Eylül 2005 23:45 tarihinde demiş ki: O değilde Auukuan Champions Cave 'e bir şeyler mi oldu ? Ne zman gitsem macroda bir takım olurdu.Kaç gündür gidiyorum kimsecikler yok :) Nerflendi artik ordan attachment cikmiyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 millet oyuncunun sevdiği yerlere ek yapar soe nerf liyo rofl[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 zuhah harbi be:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 iyi bir nokta :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ahaha o da iyi :) Akuuan Champion 'un nerflenmesi bir bakıma iyi olmuş çünkü orada bitişik çıkan elemanları makro ile parselliyordu millet.Kapan kazanıyordu yanı hep. Ama onun yerine spawnların aralarını açıp Area Attack'a olanak vermemeleri gerekirdi ama işte akıl diyiyorum :) Peki şimdi loot item için nerelerde takılalım ? iyi attachment nereden çıkar :) [Bu mesaj DarKRideR tarafından 14 Eylül 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 iyi att bh görevlerinden çikiyo cm yi 4000 yap m riflemansin sanırım bh yi de masterla 3 kp artar onlada extra seysileri al(anladin iste) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ama o da yeni patch le nerflenecek rofl :D:D:D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ahaha dungeon yok mu :) Ya da belirli npcler :) Bu arada BH armor'un düştüğü şu yüksek levelli Black Sun'lardan DWB kapısı dışında başka yerde var mı ?[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyleoth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 geo cave de quest war dxr rifle schem fln verio tabii artik dxr ler çöp yavin4 de black sunlar war kuzey, sol üstte [Bu mesaj Kyleoth tarafından 15 Eylül 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: DarKRideR, 15 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Bu arada BH armor'un düştüğü şu yüksek levelli Black Sun'lardan DWB kapısı dışında başka yerde var mı ? Endor ( ve yanlis hatirlamiyorsam Dathomir de ) random spawn olarak cıkıyor yani baya bir dolaşman lazım bulmak için, gecen gun 2 saat dolastik anca bir grup bulabildik sora döndük zaten gez gez bitmiyor :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Endor'da DWB kapısında 2 tane 20 dk süreyle spawn oluyorlar onu biliyorum sadece :) Ya yenş konu açmayayım dedim de ya arkadaşlar şu Beldonnas mi ne var ya Corelian'da.Bunların belli bir spawnları var mı ya 2 gündür geziyorum bulamadım hiç[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar