Xaero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 » 24 » According to Jim » Arrested Development » Buffy the vampire Slayer » Carnivale » Cheers » Cold Case » CSI: NY » Desperate Housewives » ER » Everybody Loves Raymond » Gilmore Girls » Joey » Las Vegas » Malcolm in the Middle » Nickelodeon Kuşağı » Nip / Tuck » One Tree Hill » Scrubs » Seinfeld » Six Feet Under » Smallville » South Park » Stacked » The 4400 » The King of Queens » The O.C. » The Simpsons » The X-Files » Two & A Half Men » Without A Trace Evet hangisidir beyler. Şahsen benim ; Las Vegas The 4400 Nip / Tuck ER CSI: NY Southpark[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World XÆ®ø Down BloG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 nip-tuck dışında senınkılwer +1[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yayinladigi tum dizileri de yazsan super olurdu, 10 tane sayabilirdim ama bu donemden sadece seinfeld. ':)' belki bide xfiles[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 csi:ny x-files seinfeld simpsons southpark ama kaçırmaksızın izliyorum hepsini diyemem tabi :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bitmez ya.. o.c simpsons niptuck scrubs+seinfeld xfiles daimi favorilerim ise (sadece cnbc-e için degil) boomtown coupling tir.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ya dziden soz acılmışke dizimax de vardı kaldırdılar 'life as we know it'die bi dizi vardı genclik dizisiydi onu izliyen varmıydı sacmaydı ama vakıt geciyodu işte ?[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 simpsons desperate housewives eskilerden, coupling[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 south park the x-files[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Nip / Tuck seinfeld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 married with children coupling malcolm in the middle simpsons dilbert southpark arrested development the oc nip/tuck two guy a girl and a pizza place[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 » Arrested Development » Carnivale » Malcolm in the Middle » Seinfeld » Six Feet Under[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: StRencher, 16 Eylül 2005 01:22 tarihinde demiş ki: ... dilbert ... En sevdiğim ve aramaya/indirmeye üşendiğim dizi. Geçen gün bi yerde karikatürünü gördüm linki kaydetmeyi unuttuğuma yanıyorum.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? [Bu mesaj Alo-matik tarafından 16 Eylül 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Alo-matik, 16 Eylül 2005 01:38 tarihinde demiş ki: said: StRencher, 16 Eylül 2005 01:22 tarihinde demiş ki: ... dilbert ... En sevdiğim ve aramaya/indirmeye üşendiğim dizi. Geçen gün bi yerde karikatürünü gördüm linki kaydetmeyi unuttuğuma yanıyorum. :) Emule'yi denemişmiydin peki?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ilerde herkesin Smallville olacak gibi düşünüyorum benim zaten öylede :P[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 boomtown 1. sezonun üstüne tanımam her türlü aksiyonda[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 X-Files ve hernekadar fazla takip etmesemde Las Vegas ve Nip/Tuck[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 nip/tuck[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 smallville i kaçırmayın arkadaşlar.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 X Files , Desperate Houswives , Simpsons ve Las Vegas hic kacirmadiklarimdandir. Daha sonra Scrubs , OC , Jim falan gelir . aaa ozellikle Two and a half man favorim charlie sheen'i seviyorum gulduruyoda dizi[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... [Bu mesaj Disappear tarafından 16 Eylül 2005 04:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Spongebob O.C. Eskiden hepsini izlerdim hatta cnbc-e den baska kanal izlemezdim ama okulda televizyon izleme firsatim pek olmadigindan sadece bu ikisi üzerine yogunlasmis durumdayim : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sırf scrubs için televizyon açıyorum şahsen. south park filan da güzel ama, denk gelirsem anca.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremere Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 seinfeld[signature][hline]yegyee ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Scrubs, 4 sezonunu da indirdim bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 The O.C Las Vegas[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Carnivale The O.C[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar