Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inanamadım Bunu kablonet mi yaptı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnteraktifin kampanyasından modemi beleşe aldım 1 yıllık destek hizmet bedelini peşin ödeyerek =P[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
vay anasına be hehehe. Telekom'un paçası tutuşunca nelerde yapabiliyormuş öyle =)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Mesaj tarihi:
bu arada 24 aylık abone olana 1$ a veriolarmıs :)

abi kablonetin sitesi nie böle uyus anlamadım..
nereye saklamıslar aylık tarifeleri bulamadım ya..

sır gibi walla :P
Mesaj tarihi:
64 mü bu 128 mi..yukarda anlayamadım :)

60*24=1,5 milyar eder..
o parayı peşin alıoalrsa ne anladım kiben o işten :)

25*24 olsa 600milyon..bu belki düşünülebilir :)
Mesaj tarihi:
64k satılıyo bende 1 senelik var 49$ a aldım bayada ii su an 128k cıkışı var herhalde 80 90kla indirdiğime göre bence 128k cıkışı war die dusunuom[hline]
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 15 July 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
64k satılıyo bende 1 senelik var 49$ a aldım bayada ii su an 128k cıkışı var herhalde 80 90kla indirdiğime göre bence 128k cıkışı war die dusunuom[hline]

80-90k???[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Mesaj tarihi:
80-90 k dediği saniyede çektiği dosya büyüklüğü değil.

modemin hızı.

herhalde makinesinde k olarak gösteriyor.
ya da download ederken oturup kb'yi k'ya çevirip buraya yazıyor.

yani demek istediği 64 k kablomodem'in 64k'dan hızlı 128k'dan yavaş çektiği.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Mesaj tarihi:
24 ay mecburi ödüyon her ay. Bırakırsanda belli bir tazminat alıyorlar. Olay bu =)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Mesaj tarihi:
eskiden Türkiye'dede beleşti dial-up =) ah ah (şayet ben o dönemlerde alakasızdım internetle)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
  • Admin
Mesaj tarihi:
Bence kimse almasın burdan az zaman kaldı 2004başında sabancı ,koç ,doğan grubu,arcatel,hollandalı bir firma,bide kabloüreten bir firma bu işe giricek rekabet iyice kızışacak şuan 64e 1$ veriyorsan diğerinde 128e 1$ vericeksiniz. Misal..[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
  • Yeni Oluştur...