Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Inanmıyorum bakın görün abi 1 dolara kablonet varya şaşırdım ama 24 aylık üye oluyorsun onuda diyim girin bakın bence kablosu olmayanlara harika fırsat![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 evet maalesef öyle (: 200milyon civarıdna almıştım şimdi 1 milyona (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Ben 119 a almıştım ilk çıktığı zamanlardı galiba.[hline]Kalplerdeki Kaymak ~/ Asli I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 DSL falan geliyo sanırım yakında baya bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 İnteraktifin kampanyasından modemi beleşe aldım 1 yıllık destek hizmet bedelini peşin ödeyerek =P[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 telekom bi tarafı tutuşunca rekabet etmeyi çok iyi biliyor. örnek: aycell - gprs[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 vay anasına be hehehe. Telekom'un paçası tutuşunca nelerde yapabiliyormuş öyle =)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 bu arada kablonetin aylıgı ne kadar? 56-128K nınkileri kullanan birileri yazabilir mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 60 milyon civarı aylık 64k tabi şakacıktan 128k[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 bu arada 24 aylık abone olana 1$ a veriolarmıs :) abi kablonetin sitesi nie böle uyus anlamadım.. nereye saklamıslar aylık tarifeleri bulamadım ya.. sır gibi walla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 yazmıyo sitesinde (: ya sana her ay 2 tane fatura geliyor 1. si TT den geliyor 35 milyon civarı 2.si KabloNet den geliyor 25 milyon bu fatura içine 6 milyon katblotv ücretini katmadım oda tt faturasıyla geliyo[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 64 mü bu 128 mi..yukarda anlayamadım :) 60*24=1,5 milyar eder.. o parayı peşin alıoalrsa ne anladım kiben o işten :) 25*24 olsa 600milyon..bu belki düşünülebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 64k satılıyo bende 1 senelik var 49$ a aldım bayada ii su an 128k cıkışı var herhalde 80 90kla indirdiğime göre bence 128k cıkışı war die dusunuom[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ya ama hemen 1.5milyarı peşin almıyorlardır sanırım. sana 2 yılık sözleşme imzalatır eğer kulanamz ödemzsen ceza getirir öyledir bence yani zorunlu 2 yıl kulanıcaksın öledir[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 1$ ama ben mesela 10 milyon veriyorsam 1$a alanlar 20milyon veriyor aylık ve 2 yıl kullanmaları gerekiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: Erutan, 15 July 2003 15:00 tarihinde demiş ki: 64k satılıyo bende 1 senelik var 49$ a aldım bayada ii su an 128k cıkışı var herhalde 80 90kla indirdiğime göre bence 128k cıkışı war die dusunuom[hline] 80-90k???[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ihbar edelim şunu (: biz çekemiyosak kimse çekemez okadr ahah (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 80-90 k dediği saniyede çektiği dosya büyüklüğü değil. modemin hızı. herhalde makinesinde k olarak gösteriyor. ya da download ederken oturup kb'yi k'ya çevirip buraya yazıyor. yani demek istediği 64 k kablomodem'in 64k'dan hızlı 128k'dan yavaş çektiği.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 hehehe (: [Bu mesaj MrMedia tarafından 15 July 2003 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ben interaktiften ücretsiz aldım modemi :) sadece 12 aylık hizmet bedelini odedim artık sadece her ay türk telekom a ödeme yapıyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 24 ay mecburi ödüyon her ay. Bırakırsanda belli bir tazminat alıyorlar. Olay bu =)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ama önemli olan yine de o deil aylık ücret yani millette ne devletler var bkz rusya internet beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 eskiden Türkiye'dede beleşti dial-up =) ah ah (şayet ben o dönemlerde alakasızdım internetle)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Bence kimse almasın burdan az zaman kaldı 2004başında sabancı ,koç ,doğan grubu,arcatel,hollandalı bir firma,bide kabloüreten bir firma bu işe giricek rekabet iyice kızışacak şuan 64e 1$ veriyorsan diğerinde 128e 1$ vericeksiniz. Misal..[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ilk baki$ta cok avantajli manyak , yuce bi$i gibi gozuksede aslinda oole degil :) salakca gereksiz mantiksiz bi$i ;)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar