Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben mi öküzüm, kızlar mı ?

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

said:
arina, 17 Eylül 2005 12:03 tarihinde demiş ki:
said:
BeIlow, 17 Eylül 2005 11:57 tarihinde demiş ki:
ben olayı sevgilime sorsam mı :D

nası yani???:-?

ehe sazanlık yapmışım.neyse...[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Sosyal ağlarda paylaş

Kaan senin iş şeye benziyo

"Doktor bey bi yerlerim ağrıyo ama".

E kızı tanımadan ne yaşadığınızı bilmeden senin veya onların öküz olduğuna nasıl karar verelim :)
Hani tamam seni az-çok tanıyoruz peki ya kızlar?

Anca yorum yaparız.

Ahada benim yorumum ; Israr et, nedenini öğrenmeye çalış. Sıkboğaz et. Bırakma yakasını.
O da bıkar elbet sonra ya anlatır yada "bi sktr git" der.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
Sosyal ağlarda paylaş

şimcikk :P imsayt ama ama ehehe nese ben öküzüm demiştim zatne konunun başında zate peşini bırakmam nihohoh :P kızı yemeğe götürcem işte orda iyi bir ısrar zaten artık çözülüp söyler istediğini ya bi defol git der yada seviyorum ama kimi der...[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

ama ben aşk yaşamak istemiyorum nese yaa off :P kız gelsin gidip tekrar sorayım ama bugün c.tesi :'([signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

ya siz benim aklımı niye çeliyonuz yaa ne taksimi ben bu kızla konuşcam :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

İşyerine yeni gelmişsin kız da direk sana saldırmış . Direk de pençene düştüğü için kendini çok kolay teslim ettiğini düşünüp geri çekilme kararı almış . Kendini ağırdan satma çabaları işte . Birazcık geç olmuş ama .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 17 Eylül 2005 12:29 tarihinde demiş ki:
ama ben aşk yaşamak istemiyorum

said:
Prawler, 17 Eylül 2005 13:07 tarihinde demiş ki:
sen öküzsün

o zaman senin aradigin türden bir kiz degil o .
senin gibi bir niyeti olsaydi ,öyle kasar masar vs.vs.
hemen atlardi teklifine...
madem ask yasamak istemiyosun rahat birak o namuslu kizi =P
sen sen ol öküzlük yapma lol...
soora evlenmek zorunda falan kalirsin.. hani bi tarafinda patlamasin diye söyliyeyim dedim =)[signature][hline]
lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 17 Eylül 2005 14:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaa iii de :D ben aşk yaşamak istemiyorum die düzgün bi ilişkide mi yaşıyamıycam ikisi ayrı şeyler belki ilerde kıza aşık olcam (bunu biziim mahalledeki kızlar duysaydı ölmüşlerdi gülmekten) yani alla alla :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...