Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

51 yaşındaki Çinlinin internette aşık olduğu kız, öz kızı çıktı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:D cok komik bu ama ya bi o kadar da düşündürücü belki de tesadüf değildir. İlahi güçler bize mesaj veriyolardır olabilir yani di mi[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam
Mesaj tarihi:
said:
Xaenin, 17 Eylül 2005 14:44 tarihinde demiş ki:
Benim babam böyle bişey yapsa ve beni bulsa elime çok güzel tehdir malzemesi çıkar . Ama erkeğim ben şimdi olmaz ki :((888 .

BABAM GAY !!!

şöle derler adama sen nasıl doğdun?[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Çarşı duvara karşı
Mesaj tarihi:
said:
Mike, 17 Eylül 2005 14:52 tarihinde demiş ki:
said:
Xaenin, 17 Eylül 2005 14:44 tarihinde demiş ki:
Benim babam böyle bişey yapsa ve beni bulsa elime çok güzel tehdir malzemesi çıkar . Ama erkeğim ben şimdi olmaz ki :((888 .

BABAM GAY !!!

şöle derler adama sen nasıl doğdun?

Şaka yaptım jnms zaten .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
vay beaa şansa bak adamdaki:D Sen kalk 1.5 milyarlk nüfusu olan ülkedn kızını tuttur:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 17 Eylül 2005 14:13 tarihinde demiş ki:
said:
Absolut, 17 Eylül 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Buluşma öncesi karşı taraftan resim istemenin faydalarından biri. :)

bencede doğru. zaten mirc veya msn messenger üzerinden hep resim istiyorlar :)

yahu hepsi birbirine benziyor çekik çekik...fotoğraf da fayda etmez :P[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
[spo1=Bi filmle ilgili spoiler olabilitesi]Haberi duyunca ilk olarak Oldboy geldi aklıma. Mükemmel bi filmdi, aynı olay orda da vardı; hatta çok çok daha ileri seviyede fgdffdg[/spo][signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
Mesaj tarihi:
evet evet benimde aklıma oldboy geldi direk

kızılayda hala gösterimi var o filmin:)
süperdi[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...

-yorum yapmadan önce tanı!-
Mesaj tarihi:
japonlarla türklerin genetik bağı kanıtlandı.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
Adam öyle aç kalmış ki resim isteyecek takati kalmamış . Ne çıkarsa bahtıma diye gitmiş belli ki .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
Empati yaptım , kendimi kızın yerine koydum , annemle konuştuğumu düşündüm . Soulcube sende tuz biber ekledin , annemle ateşli bi şekilde konuştuğumu düşündüm . Oynamıyorum abi ben bu ne midem ters döndü .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 17 Eylül 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Buluşma öncesi karşı taraftan resim istemenin faydalarından biri. :)

resim istemiştir belki ama bu çinliler birbirlerine çok benziyo penguen gibiler :)
çakmamıştır hehe[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
hmm eğer senin söylediğin mantıkla düşünürsek bunlar karşılaşınca da tanımamışlardır birbirlerini, seviyeli bir ilişkiye başlayacakları zaman adam gördüğü bir doğum lekesinden anlamıştır.
  • Yeni Oluştur...