Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

51 yaşındaki Çinlinin internette aşık olduğu kız, öz kızı çıktı

CaNNi

Öne çıkan mesajlar

said:
Mike, 17 Eylül 2005 14:52 tarihinde demiş ki:
said:
Xaenin, 17 Eylül 2005 14:44 tarihinde demiş ki:
Benim babam böyle bişey yapsa ve beni bulsa elime çok güzel tehdir malzemesi çıkar . Ama erkeğim ben şimdi olmaz ki :((888 .

BABAM GAY !!!

şöle derler adama sen nasıl doğdun?

Şaka yaptım jnms zaten .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 17 Eylül 2005 14:13 tarihinde demiş ki:
said:
Absolut, 17 Eylül 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Buluşma öncesi karşı taraftan resim istemenin faydalarından biri. :)

bencede doğru. zaten mirc veya msn messenger üzerinden hep resim istiyorlar :)

yahu hepsi birbirine benziyor çekik çekik...fotoğraf da fayda etmez :P[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Bi filmle ilgili spoiler olabilitesi]Haberi duyunca ilk olarak Oldboy geldi aklıma. Mükemmel bi filmdi, aynı olay orda da vardı; hatta çok çok daha ileri seviyede fgdffdg[/spo][signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
Sosyal ağlarda paylaş

japonlarla türklerin genetik bağı kanıtlandı.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Empati yaptım , kendimi kızın yerine koydum , annemle konuştuğumu düşündüm . Soulcube sende tuz biber ekledin , annemle ateşli bi şekilde konuştuğumu düşündüm . Oynamıyorum abi ben bu ne midem ters döndü .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...