fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 :D cok komik bu ama ya bi o kadar da düşündürücü belki de tesadüf değildir. İlahi güçler bize mesaj veriyolardır olabilir yani di mi[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Xaenin, 17 Eylül 2005 14:44 tarihinde demiş ki: Benim babam böyle bişey yapsa ve beni bulsa elime çok güzel tehdir malzemesi çıkar . Ama erkeğim ben şimdi olmaz ki :((888 . BABAM GAY !!! şöle derler adama sen nasıl doğdun?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bedevi şansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Mike, 17 Eylül 2005 14:52 tarihinde demiş ki: said: Xaenin, 17 Eylül 2005 14:44 tarihinde demiş ki: Benim babam böyle bişey yapsa ve beni bulsa elime çok güzel tehdir malzemesi çıkar . Ama erkeğim ben şimdi olmaz ki :((888 . BABAM GAY !!! şöle derler adama sen nasıl doğdun? Şaka yaptım jnms zaten .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 daesu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 abi film bu , old boy. ahahufds.[signature][hline]valandil ownz j0o! FAQ you. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ahahah bilet alsın şanslı adam.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 vay beaa şansa bak adamdaki:D Sen kalk 1.5 milyarlk nüfusu olan ülkedn kızını tuttur:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: orc_lord, 17 Eylül 2005 14:13 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 17 Eylül 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Buluşma öncesi karşı taraftan resim istemenin faydalarından biri. :) bencede doğru. zaten mirc veya msn messenger üzerinden hep resim istiyorlar :) yahu hepsi birbirine benziyor çekik çekik...fotoğraf da fayda etmez :P[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 @xaenin, yok yani şaka tamamda öle bişi olsa ahaha annesine yüklenirlerdi bide irenç olurdu[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 [spo1=Bi filmle ilgili spoiler olabilitesi]Haberi duyunca ilk olarak Oldboy geldi aklıma. Mükemmel bi filmdi, aynı olay orda da vardı; hatta çok çok daha ileri seviyede fgdffdg[/spo][signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Oldboooy :D hadi oldboy planlıydı. bu nasıl bir şansızlıktır allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 evet evet benimde aklıma oldboy geldi direk kızılayda hala gösterimi var o filmin:) süperdi[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 :horace:[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 japonlarla türklerin genetik bağı kanıtlandı.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: dory, 17 Eylül 2005 13:56 tarihinde demiş ki: beter olsun Niye ya sevmek her yaşta guzel değil mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 insan bi resmini filan ister. ne angut herifmiş.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Adam öyle aç kalmış ki resim isteyecek takati kalmamış . Ne çıkarsa bahtıma diye gitmiş belli ki .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 acaba aralarında ateşli konuşmalar yaptılar mı haahhahahahahahahahah düşününce muahhah[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Empati yaptım , kendimi kızın yerine koydum , annemle konuştuğumu düşündüm . Soulcube sende tuz biber ekledin , annemle ateşli bi şekilde konuştuğumu düşündüm . Oynamıyorum abi ben bu ne midem ters döndü .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Absolut, 17 Eylül 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Buluşma öncesi karşı taraftan resim istemenin faydalarından biri. :) resim istemiştir belki ama bu çinliler birbirlerine çok benziyo penguen gibiler :) çakmamıştır hehe[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hmm eğer senin söylediğin mantıkla düşünürsek bunlar karşılaşınca da tanımamışlardır birbirlerini, seviyeli bir ilişkiye başlayacakları zaman adam gördüğü bir doğum lekesinden anlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kapak olsun çinliye hayatlarını bu kadar adapte etmesinler[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 - kızım başkalarıyla öyle konuşmuyosun di mi icqda filan? - çan çin çon be (baba bi zittir git be)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yazış..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar