dominic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ilk fotografin color correction'i cok basarili, digerlerinde de sanki kahverengi bir filtre olsa harika olucak. bir de neatimage'i tavsiye edebilirim. [Bu mesaj dominic tarafından 15 Haziran 2005 02:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 resimler güzel, sen çektiysen tabi, mekanlar güzel ayrıntılar güzel...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 resim değil fotoğraf :) Ayrıca ben çekmediysem güzel değiller mi? Bana kıyak yapıyorsun yani :p Tabii kinede benim çektiğim fotolar yoksa ne anlamı var. 400km/saat hızla sadece 100 m ileriden geçen uçağı yakalamak için EPEYce fotoğraf çektim tabi. Bir de eleştirirken hangi fotoğraf olduğunu net bir şekilde belirtebilirmisiniz? Mesela ilk foto derken "aynı" yı mı diyorsun yoksa, air race serisinin ilkini mi? Bundan sonra kod veriim fotolara :)[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 saol bu arada güzel yorumun için sheref. eşşeklik etmiş olmiim şimdi :)[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 benim kıt türkçem yüzünden tüm fotoraflara resim diyorum evet özürlüyüm :( sen çektiysen güzel diyorum çünkü senin amatör olarak bu işle ilgilendiği düşündüğüm için, ileri teknolojiler içermeyen bir Foto.makinesi ile profosyonel ellerden çıkmış gibi (expert değilim ukalalık yapmak istemem bana öle geldi.) gördüm, falan filan (anladın sen, toparlayamadım cümleyi) Başarılarının devamını dilerim :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 350 d den memnunmusun? ben de uzun zamandir dijital calisiyorum fakat artik. slr ye gececem. acaba ne kadar etkili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 memnun olacam inşallah almadım dahaden... 2 aya kadar inş ,[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: sheref, 15 Haziran 2005 02:17 tarihinde demiş ki: benim kıt türkçem yüzünden tüm fotoraflara resim diyorum evet özürlüyüm :( sen çektiysen güzel diyorum çünkü senin amatör olarak bu işle ilgilendiği düşündüğüm için, ileri teknolojiler içermeyen bir Foto.makinesi ile profosyonel ellerden çıkmış gibi (expert değilim ukalalık yapmak istemem bana öle geldi.) gördüm, falan filan (anladın sen, toparlayamadım cümleyi) Başarılarının devamını dilerim :lol: makina gayet profesyonel bu arada. Hatta Canon'un en iyi 6-7inci slr makinasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yahu değil işte... :/ canon s1 is var bende. hadi o da güzel makine de 350d ile kıyas bile edilemez. bak ne demişim: said: moriteri, 15 Haziran 2005 01:52 tarihinde demiş ki: noise reduction programı lazım bana... tabi bir de 350D :D noise reduction ve 350d LAZIM bana yani ;)[signature][hline]Morotetori Kaitennage [Bu mesaj moriteri tarafından 15 Haziran 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bir de ayarlarını ve makinanın modelini söyleeydin daha çok sevinirdim. Ayarların en azıondan fikir de verirdi bazı konularda. Resimlerine gelince ilk resminin üzerinde oynanmamış şeklini merak ediyorum. Açıkcası resmin üzerinde oynandığı belli ve göze batan gözü yoran bir şekli var. Photoshop hastalarına biraz muhalefet olacak ama eger bu işten zevk alıyorsan resimlerin üzerinde fotoshop gibi digital oynamalar yapmak yerine bu işi optik olarak üzerinde çalışman ve bu konuda ilerlemen çok daha iyi olacaktır. Photoshop da öğren ama bence optik sana çok daha fazla şey katacaktır. Fotolar bence hoş biri hariç. O da 2. foto olması gerek şu uçak binalar ve konik şeklilli balonumsu şeylerin olduğu foto. Orda binalar bir taraftan, o konik balonlar bir taraftan uçak bir taraftan ve uçağın verdiği duman bir taraftan bir karmaşa yapmış. Ağırlıklı konu saptanamıyor gözün dikkati dağılıyor. Biraz karmaşa olmuş. Perpektif çok iyi değil. Üçgen bir şema söz konusu ama bence şema açısı çok iyi değil. Şemanın ortasınada kalan uçak aslında merkez ama arkadaki binalar bu merkezden gözü alıyor. Biraz binalar ağırlık yapıyor gibi geldi bana. Ama sonuçta bu bir olayın bir gösterinin fotografı olduğu için bunları ayarlayı çekmen pek mümkün olmazdı. Kendin de demişsin zaten çok fazla foto çektim yakalamak için. O yüzden senin çekimlerini sırf o resim olsaydı dahi kötüleyemem ama zor şartları bir yana attığımızda da o fotodan hoşlanmadım. Evime asacağım bir foto değil açıkcası. İlki ho gerçekten. Bahçe güzel ve sen hoş bir dokuvari bir şekilde çekmişsin. Fakat başka açılardan ve yerlerden de umarım çekmişsindir çünkü daha hoş fotolar da yakalanabilirdi hatta varsa yayınla bakalım. Tabii renkleriyle oynanmamış halde. Köprü ve uçak olan resim ise gerçekten hoş. Hep hızlı enstantane kullanmışsın. Daha düşük enstantane de çektiklerin de varsa göster ilginç olabilirler. Gösteri de bayağı hoşmuş. Fotoraf makinesiyle gitmekle çok iyi yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 e, spor çekimi yapıyorum haliyle çekebileceğim en yüksek enstantenede çektim net yakalayabilmek için. D-SLR 'm olsa ve iyi bir objektifim olsa 2. uçak fotosunda, uçağı netleştirir, arkayı bulanıklaştırırdım. Ama, elimdeki makine ancak buna el veriyor... ps konusunda ise katılmıyorum. Her ne kadar beceremiyor olsam da, becerenlere saygım vardır ve bence sonuç önemlidir. He ben optikle becermeye çalışırım, çünkü ondan hoşlanıyorum, onu becerebileceğimi düşünüyorum. gene de ps rulez :)[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 daha yorum daha... upliim bari.. 5- Eifell içi Canon s1 is Focal Length:5,8mm f2,8 1/30sec 50asa exposure -1[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 çok sırıtıyo ya o ışık yansıması. nası olmuş o öyle =P Eiffel[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 biraz aceleden oldu aslında. gerçi yoketme şansı da varmıydı bilmiyorum... orda vardı sonuçta o ışık :/ ama kötü oldu hakkaten[signature][hline]Morotetori Kaitennage [Bu mesaj moriteri tarafından 15 Haziran 2005 03:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 favorim bahce- ve en sondaki insaat oldu benim..digerlerinden farkli daa bi renge yonelikler belki ondan..eheh ps konussundada final imaja ulasmak icin hersey mubah :p ellerine saglik :)[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ilkinin post processing i bana ait onun için güzel. eheheh.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yalan... lumniosity ile contrast verme fikri horace 'a ait, yoksa ürün tamamen benimdir ona göre...[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 valla çok güzel eline saglık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ilk resimdeki yer Moonglow mu?[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hakkaten benziyor ha[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 cehaletimden olsa gerek ama Moonglow nedir/neresidir? Gerçi orası Moonglow değil, onu biliyorum da. O "aynı" fotoğrafı daha önce de belirttiğim gibin, Brüksel Botanik parkından... Şu aşağıda görmüş olduğunuz benim işte. Fotoyu çeken ben değilim tabi ama, benim direktilerim doğrultusunda çekidi :) 5- Shooting the Eiffel... Bu da o görmüş olduğunuz dürbün'ün deliğinden, eiffel'in tepesi 6- Eiffel in a keyhole (güzel türkçe isim gelmedi aklıma kızmayın yaw :) )[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 her türlü yorum beklenir tabi... söylemeye gerek var mı?[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 vaaay. vinyetlenme aslında efekt tadında kullanılabilir. güzel bi açılım oldu bu benim için. fotoğraflar çok kötü.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yaw horas güzelsin de, niye kötü bir yazsan... artislik yapmıyorum burda sonuçta...ben süperbey değilim ki süper fotoğraf çekeyim... yakında olur o da inşallah Not: vinyetleme?[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ya.. kenarda oluşan gölgeler. teleskoptan bakınca hayvan gibi olmuş haliyle. niye kötü. yani. white balance bile yok. renk ve tonlar kötü. onnar iyi olsa gerisine bakcam da. gerçi o uçaklı olan editle güzel bi fotoğraf haline gelir.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar