EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 spysweeper ve BPS spyware and adware remover ı denedim, temizleyemediler.el yordamıyla nasıl düzeltilir bu meret? homepage i değiştirmiyor ama ie yi açtığım zaman önce blank page çıkıyor, ardından http://www.security2k.net/ e yönleniyor.
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 lol topici açtıktan sonra aklıma bişi geldi denedim oldu yazim bari işe yarasın topic :P "BPS spyware & adware remover" isimli programın hijack scan diye bi dalgası var.orda çıkan şeyleri inceledim, bi tanesi yabancı geldi.sildim onu düzeldi hehe.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: EagleEye, 16 Eylül 2005 23:21 tarihinde demiş ki: topici açtıktan sonra aklıma bişi geldi denedim oldu düzeldi lol eagle valla :D [Bu mesaj Bone tarafından 16 Eylül 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 www.maxthon.com[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 aa şunu yeni farkettim böle olmuş.destkopu değiştirmişti bu bulaşan meret.demek onu değiştiremiim diye böle bişi yapmışlar bide lavuklar.uyuz oldum ya denyolara bak öldürücen böle bunları tek tek işkence edicen. nası düzelcek bu?
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 windows faks ve resim görüntüleyicisinde background yapma istediğin resmi aç sonra resme sağ tık masaüstü arkaplanı olarak şeyettir i seç[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 oy, baya etkili birşeymiş. bazı ayarları değiştirmiş veya silmiş herhalde. register'ı kurcalasan düzelir mi acaba?
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 arkaplan değişiyo zatende ben o giden sekmeleri geri istiyorum. registryden hiç anlamamki birinin tarif etmesi lazım hehe biri bu başlığı donanım forumlarına taşıyabilirmi acaba?sanırım oraya daha uygunlaştı problem artık :) [Bu mesaj EagleEye tarafından 17 Eylül 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir]
xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 regedit'ten herşeyi düzeltebilirsin. ama çok karışık bir yer, hiç bir şeyin yeri aklımda değil oradaki o yüzden yardımcı olamayacağım fazla. ama google'dan regedit + (sorununun bir parçası) içerikli bi arama yaparsan bulabilirsin bence.
Öne çıkan mesajlar