Aurora Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 birçoğunuz yaşıyorsunuzudr eminim ki. az önce çok fazla oldu bu his içimde, 2001-2002 yıllarını, uo oynamamı,dershaneye gitmemi özledim. of ya nasıldı uo :) nebulada oynardım, az sayıdaki rp yapan arkadaşımla takılırdım. size de oluyordur bu? eskiyi özlemek... bu arada, o zamanlardan beni hatırlayan (silvara nightwish) varsa msn listesine ekleyebilir, [email protected] iki laf konuşuruz, memleket özlemi gideririz :P ;)[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 buyümek igrenc bişe ben devamlı eskıyı ozluyorum diebilirim hatta hep eskiyi istiyorum[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 3 sene sonrada bugünü özleyeceğin için yaşamana bak[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Nerde benim pinokyo bisikletim ? Nerde benim gazete kağıdından , çoraptan yaptığım toplarım ? Nerde benim sokakta yere çizilen penaltı noktalarım ceza sahası çizgilerim? Nerde benim çamuru kurumuş toz kokan şortlarım pantalonlarım? Nerde benim çocukluğum ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 öehk.. duyanda 35 yaşına gelmiş adamlarsınız sancak. durun daha .. :-)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 21 ya... :)[signature][hline] tearsofnyx.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ee ben 27 :-p durun size daha çok var ;) Yarın o kadar güzel şeyler yaşamaya başlarsınız ki "kim öper geçmişi" demeye başlarsınız ;) Hep böyle olmuştur. :-)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 tabii orası öyle :) ama arasıra gelio işte insana, sanırım geride kaldığı, o günler tekrar yaşanamayacağı için böyle bi his oluyo işte. saygılar abicim :D[signature][hline] tearsofnyx.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ben de lisemi özledim ya.. zaten çok pis aşk acısı çekiorum(kız arkımdan ayrıldım yeni :( ) tam böle orta 3 falan olsam, karı kız derdi takmazdım o zaman pek. sürekli UO oynasam , böle okulda arklarla toplanıp geyik muhabbetleri yapsam paso offff, o günleri istiorum ben de :([signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ee ortaokula dönsen bu seferde matematik, edebiyat, milli güvenlik, aile eşrafından "erken yat" uyarıları olucak... :-)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ortaokulu çok özlüyorum ya. lisede iş yok.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ben hayatımın her evresini özlüyorum. Hayatımı çok güzel yaşadığımı düşünüyorum. Hele öğrenimimi [ Tabi eğitim bakımından değil dostluk/arkadaşlık bakımından ] İlkokul-Ortaokul_Lise arkadaşlarım hep aynıydı. 19 yaşındayım 15 yıllık arkadaşlarım var hala görüşüyoruz. Ne zaman bir araya gelsek hep eskiyi konuşur efkarlanırız. :( Eski güzeldi. . . Ama bide şöyle bişi var.! Eskiye dönük yaşarsak önümüzü göremeyiz.[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 tekrar lise 1 de okumak için herşeyimi verirdim.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 boşu boşuna ağlama eski günlerin ardından gelmeyecekler , gelmeyecekler asla. demiş Hakan Kurşun.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Geçmiş zaman olur ki hayali cihana bedel...![signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Mike, 14 Eylül 2005 01:22 tarihinde demiş ki: 3 sene sonrada bugünü özleyeceğin için yaşamana bak kıyak soz ;)[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 peksık olurdu bana ama artık gelecek kaygısı ve hayatıma bir yol çizme kararsızlığı daha dogrusu birkaç seçenek içinde hangisini seçicem düşüncesi neticesinde eskiyi özleme işini erteledim ufaktan[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 2 yıldır sürekli bi önceki yılı özlüyorum bnde buna bi son vermek istiyorum artık.çok sinir bozucu.hep böyle gitmez inşallah :([signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 eskiyi hiç özlemiyorum çok çirkindim orta okulda gözlüklerim vardı saçlarım korkunç bir modeldeydi yüzüme hiç gitmiyordu çok kendime güvensizdim kendimi çok üzdüm hiç geçmişi istemiyorum iyki büyüdüm =p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 kızların eskiden kastı orta okul dönemi ise, sevmezler.. hehe tek kaş olan resimlerini imha etmelerinden olsa gerek :)[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 özlüyorum. keşke hiç büyümeseydim 5-6 yaşlarında kalsaydım diye düşünüyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 çok özlüyorum ben de eskiyi. özellikle 2 ay kadar eskiyi. ne ara geçti gitti yaz tatili be.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: DynamicK, 14 Eylül 2005 21:44 tarihinde demiş ki: kızların eskiden kastı orta okul dönemi ise, sevmezler.. hehe tek kaş olan resimlerini imha etmelerinden olsa gerek :) olur mu hiç:) ortaokul dönemi kadar hayvani bir dönem yaşamadım ben :D metalahammer gibi dergiler okurduk öğle tenefüsünde, ders aralarında millet(oğlanlar tabi sadece) biribiri üzerine atlardı, benim yanımda oturan eleman(ampul derlerdi) paket bandıyla mumyalanırdı, sınıftaki yunus adındaki eleman çöp kutusuna sokulurdu, arkadaşın "cep televizyonu"ndan türk filmleri,reklamlar, metallica-turn the page izlenirdi itiş kakış :P bolbol bağırılır çağırılır, vandallık, gothluk... her şey yapılabilirdi, yaşasın tek kaş dönemi :P :D[signature][hline] tearsofnyx.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Aaaaah ah bende ESKiYi özlüyorum ama yakında gidicem 4 gün kaldı hasret bitecek. [spo1=ESKİ]ESKİŞEHİR[/spo][signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 küçükken çok mutlu bi çocuktum hiç annemle kavga etmezdim, annem bana bağırınca ağlardım... şimdi hala tam büyümedim ama ağlamak için daha geçerli sebeblerim var en azından! küçükken de büyümek isterdim aradan 10 yıl geçti hala da büyümek istiyorum...[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar