Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eskiyi özlemek

Aurora

Öne çıkan mesajlar

birçoğunuz yaşıyorsunuzudr eminim ki.
az önce çok fazla oldu bu his içimde, 2001-2002 yıllarını, uo oynamamı,dershaneye gitmemi özledim.
of ya nasıldı uo :)
nebulada oynardım, az sayıdaki rp yapan arkadaşımla takılırdım.
size de oluyordur bu?
eskiyi özlemek...

bu arada, o zamanlardan beni hatırlayan (silvara nightwish) varsa msn listesine ekleyebilir, [email protected]
iki laf konuşuruz, memleket özlemi gideririz :P ;)[signature][hline]Light in the shadows has words to say
Sosyal ağlarda paylaş

Nerde benim pinokyo bisikletim ?
Nerde benim gazete kağıdından , çoraptan yaptığım toplarım ?
Nerde benim sokakta yere çizilen penaltı noktalarım ceza sahası çizgilerim?
Nerde benim çamuru kurumuş toz kokan şortlarım pantalonlarım?
Nerde benim çocukluğum ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

ben de lisemi özledim ya.. zaten çok pis aşk acısı çekiorum(kız arkımdan ayrıldım yeni :( ) tam böle orta 3 falan olsam, karı kız derdi takmazdım o zaman pek. sürekli UO oynasam , böle okulda arklarla toplanıp geyik muhabbetleri yapsam paso offff, o günleri istiorum ben de :([signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hayatımın her evresini özlüyorum. Hayatımı çok güzel yaşadığımı düşünüyorum. Hele öğrenimimi [ Tabi eğitim bakımından değil dostluk/arkadaşlık bakımından ]

İlkokul-Ortaokul_Lise arkadaşlarım hep aynıydı.
19 yaşındayım 15 yıllık arkadaşlarım var hala görüşüyoruz. Ne zaman bir araya gelsek hep eskiyi konuşur efkarlanırız. :(

Eski güzeldi. . .

Ama bide şöyle bişi var.!
Eskiye dönük yaşarsak önümüzü göremeyiz.[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez...
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar lise 1 de okumak için herşeyimi verirdim.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 14 Eylül 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
kızların eskiden kastı orta okul dönemi ise, sevmezler.. hehe
tek kaş olan resimlerini imha etmelerinden olsa gerek :)

olur mu hiç:) ortaokul dönemi kadar hayvani bir dönem yaşamadım ben :D
metalahammer gibi dergiler okurduk öğle tenefüsünde, ders aralarında millet(oğlanlar tabi sadece) biribiri üzerine atlardı, benim yanımda oturan eleman(ampul derlerdi) paket bandıyla mumyalanırdı, sınıftaki yunus adındaki eleman çöp kutusuna sokulurdu, arkadaşın "cep televizyonu"ndan türk filmleri,reklamlar, metallica-turn the page izlenirdi itiş kakış :P
bolbol bağırılır çağırılır, vandallık, gothluk... her şey yapılabilirdi, yaşasın tek kaş dönemi :P :D[signature][hline] tearsofnyx.blogspot.com/
Sosyal ağlarda paylaş

küçükken çok mutlu bi çocuktum hiç annemle kavga etmezdim, annem bana bağırınca ağlardım...
şimdi hala tam büyümedim ama ağlamak için daha geçerli sebeblerim var en azından!

küçükken de büyümek isterdim aradan 10 yıl geçti hala da büyümek istiyorum...[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...

-yorum yapmadan önce tanı!-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...