Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Feat olarak kullanmak isteyenlere - Rurouni Kenshin'deki teknikler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nası yani? oriental adventures oynatan dm mi soruyosun yoksa ne?[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Mesaj tarihi:
said:
xueshen, 07 Ağustos 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
nerden bulucam ben oyunu peki?

Hayal et.. :D[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
eh iyi yazmışlar da böyle imitasyon olaylar ajite eder insanı.. janjanlı kompüter rpg'si olacak böyle adamın tenindeki kılın bile hareketini hesaplayacak, o zaman tam olur. delikanlı adam zar atmaz..

*!üzerine doğru koşanlardan shukuchi ile kaçar*[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Grudge, 14 Şubat 2004 05:57 tarihinde demiş ki:
bi ara vakit bulursam ben bişeyler yazarım belki. zaten örneklerim de var.

aklıma gelmişken uplıyım, belki birşeyler hazırlamışsındır?[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
ben akşama okuyayım bunları ya sagoıl bone bayağı iyi olmuş bunlar[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
şu tekniklerin açıklamasını yazmışım sırf. d&d 3e/3.5e'ye göre etkilerini de bulabilsem aslında çok güzel olcak.[signature][hline]Beş Hececiler
-I didn't expect a spanish inquisition.
-Nobody expects the spanish inquisition!
Mesaj tarihi:
Obaa...Bak Bu Kusel Oldu...*Şimdiden Sistemi Oturtmuş..Senaryoyu Yazmakla Meşguldür..*[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
  • Yeni Oluştur...