AthleT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Erzurum Atatürk Üniversitesi Kampüsünde oturoyurum. Gayet güzel bir Cuma günü kafa dinlemek istedim. Aldım yanıma dondurmamı içeceğimi sigaramı..vs.vs geçtim PC'nin karşısına. Yarım saat önceye kadar herşey güzeldi. Azeri komşularımız var yan lojmanda. Galiba gelmişler soldan soldan. Çıktılar arka bahçeye başladılar çalıp oynamaya. Çalan adamların bi tanesi dünyaca ünlü bi piyanist adını unuttum. Balkona çıktım noluyo diye. Adam "gel gel sende oyna" tarzında el kol işaretleri yaptı. İnanılmaz bir şiddette çalıp oynuyorlar. Cam kapı hikaye her yere erişen bir müzik anlayışları var. Hani tamam kızın güzel olabilir. Onun içinde gelebilirim oynamaya. Ama kafkas oynatmanında bi alemi yok.! :) Çılgına döndüm ya. İstila ettiler Üniversiteyi ve sadece 1 tanesinin kızı güzel.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: insight, 16 Eylül 2005 14:07 tarihinde demiş ki: Hani tamam kızın güzel olabilir. Onun içinde gelebilirim oynamaya. Ama kafkas oynatmanında bi alemi yok.! ahhaha[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 insight ilk önce geçmiş olsun sonra da Kişisel :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Janitschar, 16 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki: insight ilk önce geçmiş olsun sonra da Kişisel :) lol :D[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Hayır Janits bu bir toplumsal olay. gerçekten kişisellikmiş çok özür dilerim :([signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ahahah toplumsal dedin bitirdin beni :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Tamam ben şikayet ettim.! Zaten kulaklarımın içi çınlıyo.. Çınnn....[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 insight bu arada Erzurum lisesi forumlarini dolastim :D oraya eleman toplamanız lazım Müdür Yardımcım benim :D[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 insight söyle onlara bi kaç saat daha dursunlar ben geliyorum oynamaya. düğüne ve o tarz eğlencelere hasret kaldım...[signature][hline]Ferrero, 15 Eylül 2005 18:34 tarihinde, 6s-Tromsö maçından önce demiş ki: Yenemezsek "mal" title ı koysunlar bana. %100 yeneriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 "Papiroz çekme genden zarar edersen.." Ağız tadıyla bi sigara içirmediler ya..! @Gordios ; Daha yeni açıldı. Okulum.net'de tüm Erzurum Liseli'lere duyurduk. Yakında dolar taşar.! Müdür Yardımcısı olduk ta ne oldu. Herşeyi bana kitledi kaçtılar. Yok öss,Yok sen idare edersin. Pff.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ya git oyna sosyal ol illa kızımı olması lazım sosyalleşmen için? Oksijen alır yüzün gözün fena mı olur? Kan dolşaımı hızlanır vucut rahatlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 halledersin sen :D[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Absolut, 16 Eylül 2005 14:18 tarihinde demiş ki: Ya git oyna sosyal ol illa kızımı olması lazım sosyalleşmen için? Oksijen alır yüzün gözün fena mı olur? Kan dolşaımı hızlanır vucut rahatlar. Absocum bildiğin gibi değil! Bunlar değişik version. Ben daha önce ne azeriler gördüm beta olmayan. Bunlar iyice cozuttu. Ben bi elmas amcayı severim. Onunda kızı yok zatenç[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Kız kız diye kafayı yiyeceksin insight, aman dikkat. Kafiyeli oldu valla [signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 *!Pc'nin sesini kısar* *!Camı açar, Dışarıya kulak verir* *!Ses gelmez.* *!Gittiklerini anlar* *!Bu sefer bu başlar oyun havaları çalmaya oynamaya..* Akşam içmeye geliymmi Elmas amca? :P[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ben farklı bişi söyleyim.Benım bir arkadaş azerbaycan da okuyor orda bulunan bütün türklere para gözüyle bakılıyormuş ve hiç sevilmiyormuş.Bizde azerileri burda koruruz kardeş diye bakarız adamların orda yaptıklarına bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Yok burdakiler para kazanıyorlar öyle değiller :) Lan içki bile alıyolar kendilerine . Yaa..[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Evet arkadaşlar eğlencenin sebebi belli oldu Sağlık Bakanımız Recep Akdağ ilimize teşrif etmişler. O yüzden bu gürültü patırtı. Yine eğleniyorlardı sabah. Allah'tan uzaktaydılar :)[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bizim okulda da var azeri ama onlar oynamak yerine kantinlerde bagıra bagıra konuşarak kafa z.kiyorlar.. :hrr:[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Abi bunlar illaki bişi z.kiyolarmış Lahireyy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ahahah sadece birinin kızı güzel dedin yaa:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar