BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 :D gecmis olsun[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bi şeyler düşün dioda durdu kafa.. bu kızı tanımam lazım,kesin hemde. anlamadım ne hissettigimi.. hos bi insanda netten tanistigin biri,farklı sehirler.. yok abi bu kızı gerçektende istiorumda tamamen kaybtmekten korkuorum bi de sessizliğimin içine gömülmekten.. hiç bi şey konuşamamaktan.. bilmiorum.[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ya ne bileyim ben bi kızın telefonunu istiyosam bi şekilde isterim yani hiç olmazsa "numaranı versene" bile dediğim olmuştur.. ki öyle dediğin zaman kolay kolay reddetmezler =) nedendir bilmem benim tespitim bu.. bunun yanında numarayı aldıktan sonrada kıza çağrı atılır 575*** benim denir ve kaydetmesi sağlanır ha muhabettiniz iyiyse bu numara rehberde hep durur ama ama hiç msg. atmaz çaldırmaz, aramazsanız, kızın ruh haline göre numaranızı silmesi an meselesidir. mesela ben... yıllar hiç aramadığım, aranmadığım kişilerin numarasını tutarım bi gün lazım olur diye.. kimisi gerçekten lazım oldu.. kimisi hala bekliyor lazım olması gereken günü =))[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 olum vericekmiş la zaten.. vay anasını:D valla coştum bir an hehe:D[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
ivy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hehe hadi iyisin yine:) ama sakın romantik falan takılma geyik çevir muhabbet falan et bide çaldırma sakın![signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!-
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 HULK İSTER.. HULK ALIR.. HULK KIZAR.. HULK.. HULK ÇOK KIZAR.. kim bir hulk olmak istemezdi ki..[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 öle öle msj almaktanda hoslanmıomus... cok nadir atarım.. romantik takılmamak lazım..dogru işte neyse:)[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bilmiorum ne olur bu isin sonu,hayırlısı olsun inşallah..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: BabacumMostors, 16 Eylül 2005 22:10 tarihinde demiş ki: HULK İSTER.. HULK ALIR.. HULK KIZAR.. HULK.. HULK ÇOK KIZAR.. kim bir hulk olmak istemezdi ki.. hepimiz aslında birer hulk deilmiyiz istiyen alan kızan[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 sevgili malik anladim simdi muhabbeti =) cok hosuma gitti walla :) dur isim var simdi sonra yorum yapicam hade byess[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: malik, 16 Eylül 2005 22:12 tarihinde demiş ki: bilmiorum ne olur bu isin sonu,hayırlısı olsun inşallah.. Senin cazibene dayanabilecek kız tanımıyorum ben Malik abi. Kızlar, seni gördüler mi mum gibi eriyorlar. Kızların rüyalarından çıkmıyorsun.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk
malik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 olum rezil kepaze ediosun çekirge ama bizi... ayip ayip ti ti ti..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
rexade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 malik abi :] ben dedim kendisine pat diye istenmez o diye bi bahane buluruz dedim dinlemediki acele yaptı şeytan karıştı[signature][hline]biz doğarken dargındık..?
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Senin delikanlılık kitabında rezil olmak var mı ya Malik abi? Ayıp ediyosun ama. Ben gerçekleri söylüyorum. Alçakgönüllüğün bu kadarı da fazla ama Malik abi. Sana yolda giderken bir bakan bir daha dönüp bakıyor.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk
malik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 olum dünyadan haberin yokki oku yukarıları verdi saolsun:D[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Neden genelleme yapıyorsun ki ? Ben veriyorum arıyorlar Çok sexy'im .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
rexade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 King_Tiger hoca yanımda şuan malik abi de kızlar bakmıyo bura ne iş :] ?[signature][hline]biz doğarken dargındık..?
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: malik, 17 Eylül 2005 15:26 tarihinde demiş ki: olum dünyadan haberin yokki oku yukarıları verdi saolsun:D Çok sevindim be Malik abi. Delikanlı adama da delikanlı kız yakışırdı zaten. Dedim abi ben sana. Senin çekiciliğine, senin yakışıklılığına hiçbir kız dayanamaz. Tebrik ederim Malik abi.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk
Voys Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 lol süpermiş. benden ısterlerse boyle yapcam bende. hatta biraz daha abartarak -neden arayayım ki seni?[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
malik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 abi iki dakka sevindik kepaze olduk işi bak.. @rexade:antepte kız var mı olum:Dolsa bakar tabi nie bakmasın alallah.. @king_tiger:yeter lan sus.. @adminler:kilitleyin bu topici yeter bana bu kadar:)[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Malik abi sendeki yakışıklılığın onda biri bende olacaktı ki ortalığı yakar yıkardım. Ah ulen ah![signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 muhahaha[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/
malik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 olay çıkmaza girdi.. okullar başlasada unutsam bu kızı yaw[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Şaşırtmayla kızın numarasını alabilirsiniz. Yolda karşılaştınız... Erkek : Selam Kız : Selam Erkek : Ya XXX benim telefonu kaybettimde senin numarayı versene bana Kız : Şaşkınlıkla 05XX XXX XX XX Erkek : Saol :)[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN
ivy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ya unutursun boşver takma... cidden şu erkek milletinin ilginçleride mevcut:)[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!-
Öne çıkan mesajlar