NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ben önceden çözmüştüm Pi nin anlamını. Pati[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Adam yapımcı , yazar ve matematikçi imiş . Bence bunun bi kitabı felan vardır Reklam amaçlı ortaya çıkmıştır bu ne ya .... Sırrı çözdüm diyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 pi ne ya[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 42 sirf o mu, yasamin, evrenin ve diger her seyin cevabi 42[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: riglous, 15 Eylül 2005 17:25 tarihinde demiş ki: 42 sirf o mu, yasamin, evrenin ve diger her seyin cevabi 42 LoL :D bir otostopçunun galaksi rehberi[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Mike, 15 Eylül 2005 16:32 tarihinde demiş ki: pi ne ya pipiden gelme pipi boyu/r2*sperm*100,000 --------------------------- => Bölü çizgisidir pipi*sperm/3,14*R işte sırrı burda[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Öehhh gaza geldim bi an... Yanlış alarm:D pi sayısı sonsuza kadar gitmiomu yaa sonsuzu nasıl bulucaklar sonsuzun içinde sonsuz tane sonsuz var onu hiç bulamazlar:D(Hele bi türk hiç bulamaz ehehehe(yurt dışında eğitim almadığı sürece=))[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bunlar şaka değil bunlara alışmak gerek. amerika'da popüler bilim diye birşey var. bizde de türemeye başlayan bir şey bu . [Bu mesaj armra tarafından 15 Eylül 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 populer bilim? adam orta okulda ogrendigi biseyi unutmus, tekrar hatirlayinca amerikayi kesfettim demis.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 abi pipi nie 100 le carpılıo ki peki[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Adam bence İnönü Üniversitesi Matematik Topluluğu ndan bir bayanı tavlamak için uydurmuş. Bayanda sarışınsa yemiş olabilir :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 olay sadece bu pi olayı değil daha böyle bir sürü dalavere var. neyse kasmıycam.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bence burada olay Elips'in DNA'sıdır.. Hayretle izliyoruz arkadaşı![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bi de bu elips in dna sı millete öss de kolaylık sağlayacakmış hadi be[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar