Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 "Esinlenilmişdir" demek , "filmin içine zıçtık bu kulbu uydurduk" demekten öte gitmiyor bana kalırsa Yani düşünün esinlenmek ne demektir? Olayı iyice araştırıp, kendi düşüncende ondan farklı ama izler taşıyan yeni bir yapıt yaratmaktır. ha sen gidip 3000 senelik hikayede olayları aynı temele oturtup kafana göre değişiklik yaparsan o "Esinlenme" değil, "Filmin/Romanın içine etme"dir. Ben tabii Troy için konuşuyorum ama P.J'e de kızgınlığım da bu yüzdendir. Ha Kedikadın'ı sorarsanız Halle Berry'den olmaz derim. Çizgi romanda okuduğumu görmek isterim ben, yönetmenin kendi fantezisini değil.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 storm ve bishop zenci.. arasan daha zenci adam bulursun.. dediğim gibi, rus var, alman var, ingiliz var, afrikali var, kanadalı var, çinli var, japon var.. 2 tane zenci çıktı diye ırkçı demek bence komik. o kadar değişik ırktan adam toparlamışlar... ki bu adamların hepsi amerikada kahramanlık yapıyor..[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Kedi Kadın Berry'nin dublörü bir erkek çıktı Kedi Kadın-Catwoman adlı filmde daracık kostümüyle oradan oraya zıplayan, herkesi şaşırtan bir kıvraklıkla kedilere taş çıkartan Halle Berry'nin yerine bu hareketleri bir erkeğin yaptığı ortaya çıktı. Internetteki askmen sitesinin haberine göre, Berry!nin dublörlüğünü üstlenen 29 yaşındaki Nito Larioza!nın bu göreve, Berry ile aynı renk, uzunluk ve görünüme sahip olduğu için seçildiği ifade edildi. Filmin özellikle Kedi Kadın'ın akrobatik figürler yaptığı tehlikeli sahnelerinde Berry'nin yerine geçen Larioza'nın, görevini alnının akıyla başardığı belirtildi. Kaynak: Hurriyet [Bu mesaj ghaldszar tarafından 03 Ağustos 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: Bonecrusher, 03 Haziran 2004 15:41 tarihinde demiş ki: storm ve bishop zenci.. arasan daha zenci adam bulursun.. X-Men 3 te Bishop olursa oynayacak tek adam var: Wesley Snipes!![signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 film berbat eleştiriler almaya ısrarla devam ediyor sanırım yılın en çok zarar eden filmlerinden birisi ..[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Bol pantalonlu catwoman siyahi catwoman falan bunlar olmayacak şeyler catwoman heryerde sarışın beyaz tenli geçer bence dandik bi film olmuş yazık olmuş[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Aslında film için ilk Michelle Phifer' a teklif yapılmış ama kadın kabul etmemiş(Bence büyük akıllılık etmiş). Şu anda film eleştirmenler tarafından yerden yere vurulmasının yanında kariyerinde hızlı ve emin adımlarla yükselen Halle Berry için kariyerinde düşüş ve yaptığına da büyük aptallık diyorlar. Yazık etti kendine Halle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mişel fayfır abla batman 2 de süper kedi kadın olmuştu cidden ama o deri kıyafetli karizmatik catwoman nerde şimdiki nerde olmamış olmuyor olmayacak[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 korkunç bi film.(scary movie değil) film değil hatta yani öyle absurd bişi buna para vermişler ya yazık. çıktığımda verdiğim 6 milyona yandım, ki uzun zamandır demediğim bir şey bu.[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 sandalet tribi bişey giyiyor bu ya ? iğrenç neden çizme yok[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 O ayak parmaklarına en okkalı bir çizme ile basıp nasırlarını acıtasım geldi.. Nasıl duruştur öyle? Kustum... Sinemada gitmem için üzerine para vermeleri gerek :p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 insan patili filme kotu der mi. Nasıl patisiniz siz :D[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! [Bu mesaj NuKe tarafından 17 Eylül 2004 02:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Ya filme sövmek istiyorum ama küfür etmek dışında bir şey kalmamış bize. :) Halle Barry Storm'a da pek yakışmamıştı bence. (O filmde Pro.X dışında kimse kimseye yakışmamıştı. :-P) Ha bu arada Bonec çizgi romancılara göre yapmıyorlar demiş, onlara göre yapsalar sadece onlar gider büyük ihtimalle. Ama onlara göre yapmayınca hem diğer insanlar hem de çizgi roman hastaları gidiyor. Ha ama yine de ayıp oluyor. :-)[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ayak parmaklarında değildi olay , filmde genel olay catwoman o kıyafetler içinde , bir sağa bir sola diye yürürken arkadan çekim yapmaktı :=P Çizme varmı yokmu insan farketmiyor ehe -- Filmle gittiiğime ise başka bir topicdede belirttim bin pişmanım o derecedir.[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 az once izledim. sacmalık...[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 imdb'de 3.4 diyor: http://www.imdb.com/title/tt0327554/ acaba dvd'sini alsam mı :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar