forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 daha sağlam geyikler dönebilirmiş, bu büyük potansiyele yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 sağlam up +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 babam albaydır. az önce sordum yok öyle bişey dedi. ama gay olduğu tipten belli olanlara ve kendi söyleyenlere bazı kontroller yapıyorlarmış(şükür tipim düzgün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 The_Delucian said: yani sen normal bir Türk evladı olrak normal şekilde aslanlar gibi askerliğini yapmaya gittiğinde kimse kıçına bişeyler sokmaya çalışmıyo ... ASJDHAHEHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 hadi hadi can atıyosun kontrol için bilmiyo muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 parmak varken nie ince çubuk soksunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Mike said: valla bana bi kadın getirmişlerdi bişi hissediyomusun demişlerdi evet devam et demiştim bitmişti[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı yarıldım lan :D:D asdgasfgasdfgikajsdşlwetıujwLFKJSfSD3F54 X(X(X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar