metboy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 alcam da satan görmedim daha.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Head, 16 Eylül 2005 20:49 tarihinde demiş ki: penguen de 16 sayfa. Penguen de 1 haftada tüm tükiye ye farklı bi açıdan bakabilme şansın var. çıkıp 2 tane Türkler uzaya çıkarsa ne olur geyiği yorumlarını okumak saçma olur[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 penguen ı hıc bıseyle karsılastırmayın lutfen :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Mum_Chamber, 16 Eylül 2005 18:28 tarihinde demiş ki: ekşisözlük ve yazarlarına karşı antipatim, önyargım olsa da alınması ve bir kez bakılması lazım derim. sonuçta türkiye'deki en ünlü internet topluluklarından birinin çıkardığı dergi. Not: bu antipati ne merem bir kelimeymiş. anti-pati. sensin la anti.. ben de öyle birşeyler düşünüyordum. ya da düşünmüyor da olabilirim bilemiycem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ben çokta gülerek okumadım dergiyi espiriler bence fazlaca basit,sıradan. kaldıki milletin sırtından geçiniyolar.penguen çok daha iyi en azından komik.[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 adamlardan nefret ettigimden almam[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ben olmuşum dergi...[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ekşi artık konseptini falan bıraktı, üyelerin sözüyle para kazanan bir aracı haline geldi zaten... Kitap, dergi... Yakında TV kanalı açıp "Üyemi vesaire şöyle demiş, okuyup gülelim, sonra da reklamlar" demezlerse şaşırırım...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Adamlar niye antipatik. Ekşisözlükün sahiplerini düşününce aklıma yeşil çekirgeler geliyo[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 lemanyağı tek geçerim holleeeeyyyyy zıçan adaaaaaam :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 eh ama biraz acımasız eleştiriyorsunuz, penguenin takımı yıllardan beri yapıyor bu işi =] durun bi bakalm daha yeni..[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bugun aldım penguen+ekşi beraber iyi gitti tavsiye ederim[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 millet yaratıcılıgını zorlar,kasar ssg baps parayı kırar[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 gereksiz bir penguen "sidik yarıştırması"dır gitmiş.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: ek$i sözlükte ranini, 16.09.2005 18:53 tarihinde demiş ki; ... ek: pek sayın benbirpipodeğilim'in açıklaması üzerine öğrendim ki, dergiye yazi yazan, veya gorsel malzemeyle katkida bulunan herkesin telifleri odeniyormuş. [signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! [Bu mesaj Rahan tarafından 16 Eylül 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 dergi bence cok guzel ama ben daha okumadım anlatsanıza:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 benimde huyumdur biseye nedenle nedendiz uyuz olurum sora ne yapsa begenmem eski de onlar arasindadir..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ekşinin $ sine uyuz oluorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 içmekten kıçıma giycek don alamıyorum, nerde kendime dergi alcam be...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Prawler, 17 Eylül 2005 01:09 tarihinde demiş ki: içmekten kıçıma giycek don alamıyorum, nerde kendime dergi alcam be... tabi canım dergi de neymiş. dergi-kitap bunlar yanlış şeyler... evladdımmm!! donat bakayım şu masayı...[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... [Bu mesaj Mantar tarafından 17 Eylül 2005 03:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 sırf okuyucu+yazar kitlesine satsalar yine para kazanırlar.bende sırf merakımdan alıcam görürsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 çıktığı gün aldığım ama hala okuyamadığım dergi..[signature][hline]...dönmek, mümkün mü artık dönmek onca yollardan sonra yeniden yollara düşmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hehe overmars sözlük formatında yazmış..sanki 'ekşi'ye entry giriyormuş gibi[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 [spo1=sabaha karşı kırdı geçirdi (kahkaha)]şahan gökbakar ilk defa ekşi'ye konuştu --> BAB-BA[/spo][signature][hline]...dönmek, mümkün mü artık dönmek onca yollardan sonra yeniden yollara düşmek... [Bu mesaj overmars tarafından 17 Eylül 2005 04:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ohaa süper espri lan:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar