BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bu arada bilmeyenler için webde Tabula Rasa'nın ne olduğu hakkında ufak bir araştırma yapıp işin felsefesi hakkında biraz bilgi edinmelerini öneririm, böylece bir mmo sayesinde Tabula Rasa'nın gerçek anlamı hakkında bir şeyler öğrenmiş olursunuz açıkçası ben detayını bilmiyordum ve iyi oldu, hayatım değişmedi ama neredeyse değişiyodu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Oyunun avrupa daki fiyatını söyliyebilir mi biri, aylık ücretide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 http://www.sendit.com 'da herşey dahil 47-50 YTL gibi oyun aylık ücreti de 12.99 € Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 black senin de görüşlerini alabilir miyiz oyun hakkında =) başlıcak bi mmo arıyorum da bu olabilir dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bence TR yerine Lotro oyna sen :) bir iki yorumda da rastladığım düşünceye katılmak istiyorum ben de; AO gibi daha düzgün bir sci-fi tercih edilebilir bence harita sıkıntısına katılıyorum, bir yere vardığınızı sanıyosunuz meğer orası girişinin neresi olduğunu her tarafını dolanmadan bulamadığınız bir mağaranın ta dibinde bir yermiş vs vs karakter gelişimini ben de tam kavrayamadım, yani tier falan tamam da bir yerlerde ne nedir yazmıyor, bir iki karakter deneyip ancak anlıyorsunuz bir şeylerin önemini xp olayı questlerde müthiş, xp farm çok rezil ama, rewardlar idare ediyor karakteri ama yine orda da "acaba hangi skillere versem, hangi silah türünden gitsem" sorularıyla cebelleşirken bambaşka bir silah geliyor pişman oluyosunuz (respec vardır illa ki ama ben göremedim) ben şimdilik arada bir girip oynuyorum ama fazla sürmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 31 oldum, lvl 29 da 2.5k critlerken char bir anda lvl30 class spesific skilleriyle 13-14k critlemeye basladi (spy im), ama moblarin cani hala aynı.. yani lvl 29 mobun canı x kadarsa, lvl 30 mobun canida x+500 falan... dolayısıyla 1 shot yapıyorsunuz gelen gecen tum moblara.. tum zorlanmalar falan bitti oyunda direkt 30 levelını gecınce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 sağol black lotro denicem sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Tek Avrupa sunucusu var denmiş. İsmi nedir? Oynayanlar orada mı oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 tek avrupa sunucusu var, ismini hatırlamıyorum ama yanında europe yazıyor :) Oynayanlar kesin oradadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Clienti indirdim de ben, trial key gibi bisey var mi, sitesinden veya invite yoluyla? Invite ile oluyosa bi hayirsever invite edebilir mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Hmm doğru betada da öyleydi sanki. Oyunu aldım. Tahminen bu akşama girerim, Avrupa sunucusunda oynayanlarla görüşmek üzere. (bu arada karakter adım eğer alınmadıysa Zox olur) plaync.com'dan aldım. cdkey satan, client download imkanı veren şirketlerin hastasıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Soyadını dikkatli seç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Doğru ya, soyadı da vardı. Bu arada sabah başladığım download hala bitmemiş, 25kbps falan geliyor 2mbit bağlantıyla. Benim mi bir hatam var NC'den kaynaklanan birşey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ben de başlayacağım. adımı haer veririm girince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 arcane, plaync ftp sindeki download adresini c/p yap, direkt flash get flaan tarzı bı programla sıteye 20-30 kere baglanıp cek, 20 ıle ceken seyı anca o sekılde 200-300kb lara cıkarmak mumkun oluyor.. obur turlu ezıyet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Geç saat olmasından mıdır nedir yine 150+ lara fırladı kbps. Böyle giderse 45 dakika sonra oyundayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Arcane öyle alıp oynamaya değer mi sence? Geleceği var mı yoksa beklerken arayı bişey doldursun diye mi oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Arayı doldursun diye oynuyorum ama geleceği adına ümitliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Ne macera oldu ya çektim çektim corrupt oldu şimdi bir de repair ediyorum. Daha başlamadan burnumdan geldi. Neyse ki önümüz haftasonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 bu arada benim karekter sultan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Sonunda girdim ve karakter açabildim. Karakterimin adı Arcane Baba(soyadı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 plaync nin sayfasında 44,99€ falan diyor cdkeyi nereden kaa aldınız siz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ben 1 tane sendit ten sipariş ettim, 1 haftada gelmeyince webten satın aldım, sendit de elime ulaştı, isteyene cdkey'i satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 plaync.com'dan 50 euro'ya alabilirsiniz, resmi sitesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 görüşlerinizi merakle bekliyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar