batuhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Bana bi çıkmadı beta key yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 yalnız değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ya 3 gun kullanmalık keylerden alsanıza gamestoptan adam link vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 alabilsem bir de vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 3 gün değil o keyler,ben 1 hafta oynadım. Bu arada oyunu beğenmedim sildim,beta key isteyen olursa pm atan ilk kişiye yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Oyunda bir mmo oynuyorum hissiyatı mevcut değil ama performans konusunda oyun motoruna diyecek yok gerçekten. Gayet başarılı, 1080p çözünürlükte full detaylar açık çok rahat oynuyorum (7800GT 2 GB ram, ekran kartı nerdeyse 1 yaşında gayet eski). Quest ler bayık (genel sorun bütün mmo larda) , social interaction da neymiş demiş adamlar oyunu yazarken konusma balonu nedir hatta diye de eklemişler, vs vs. Level 15 a geldim bıraktım 1 haftada, anılarıma gömüldü, release d ebambaşka bir oyun çıkarmazlarsa content bakımından dagıtıcı ve yapımcı firma elemanları kendi aralarında 6 ay oynayıp server ları kapatırlar. Bir Horizan vakası daha yasanır lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Open beta key dagitmaya basladilar 3 gün önce. Driver sorunlari ve bir cok bug fixlenmis diyorlar. Ben cekiyorum şu anda bir bakacağım, haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Tabula Rasa Delayed said: Many of you have heard my mantra for game development: "Stable, Fast, Fun. In that order." We need a little more time to make that happen. To this end we are moving our Pre-Order headstart date to 10/30/07 and our commercial service start date to 11/2/07. This short but critical amount of time will give us time to address several issues including stability and balance as well as allowing our players to test the continent of Ligo (L38+) and our major changes to crafting for a few weeks rather than a few days. Our entire development staff feels this extra time is needed as does our beta community. We feel confident that this extra time will make a difference on launch day. That said we are excited about launching the game and moving into a "live" environment where the entire future of the AFS is ahead of us. Expect more posts from Richard Garriott, Paul Sage, and other dev staff over the next few days as they discuss plans for elder content and content updates both long and short term. One of us will also be posting to the website every Friday in order to directly address your feedback, which you can submit via the Feedback Form found here on the RGTR.com website. See you in game as we wrap up this final leg of testing and get ready for the end-of-beta blow out! Starr Long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 said: The End of Beta is Nigh in Europe! This is it, the End of Beta... and what better way to go out than with a bang of epic proportions?! You see soldier, General British is on the run, and its down to you to take him out. Were not sure where he is, or what hes packing, all we do know is that High Command wants him dead. A team of rogue Tabula Rasa agents will be playing and challenge you to take on General British himself on Friday 26th October 2007 (Today) from 19:00h to 21:00h BST (20:00h to 22:00h CET). Pick up your mission briefing at www.rgtr.com, and be quick were running out of time. At 21:00h BST (22:00h CET) Tonight, access to the battlefield will be terminated. After this time, your only way back into the fray will be when armed with a full copy of Richard Garriott's Tabula Rasa. This is your ticket to the frontline, pick up either a Standard or Collector's Edition from the PlayNC Store or your local games retailer. This is the final call to action in the Tabula Rasa Beta, make it count soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 şimdi bu oyunu oynamak için ne yapmak lazim? satin mi almamiz lazim yoksa indirip aylik ücret ödememiz mi lazim? birisi bu konu hakkinda tam bilgi verirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Daha tam sürümü çıkmadı , beta aşamasında . Beta bitince satın alıp aylık para ödeyerek oynayacaksın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Xaenin said: Daha tam sürümü çıkmadı , beta aşamasında . Beta bitince satın alıp aylık para ödeyerek oynayacaksın . Beta bitti diye duydum, final touch ı yapıp release edecek adamlar yakında. Kuvvetle muhtemel yılbaşı cıvarı olur heralde Not: Üşengeçlik hat safa da official site sine hiç bakmadım. Betasında oynadım açıkçası pek bana hitap etmedi ki çoğu kemikleşmiş mmo oyuncusuna hitap edecek bir oyun değil.. yüzeysel herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Neyse işte , her şekilde şu anda oynayamıyor ^_^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bu hafta çıkıyomuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 peki bu oyunu nasil edincez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bugün preorder yapanlar oynamaya başladı 2 gün sonra herkes için açılıcak serverlar. Ben şimdilik kararsız kaldığım için 1-2 hafta beklicem, pati den alıp oynıyan varsa yada düşünen hep beraber başlıyalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 papağan gibi oldum ama trialı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Sanmam ilk saniyeden trial. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Oyun çıktı:) Birkaç yoruma baktım, hoş birşeye benziyor. Gameplay videoları çıksın ondan sonra alıp almıcağıma karar vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Oyun hakkında incelemeler falan gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Sitesinde çıkan incelemelere link veriyor bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 betasında oynadım diyorum, almayın diyorum oynamayın diyorum :) kötü abicim kötü, kısası yok basbaya kötü oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Auto Assault'a ne olduğunu hatırlayan var mı?Ben beğenmiştim gerçi ama bu da nedense aynı izlenimi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 auto assault.... iyiydi hoştu bence ne bileyim farklı bir tad vermişti (14 gün trial oynamıştım gerçi topu topu lol) ama oyuncu yoktu. sonuç maulm. ....kapandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Oyun kötümü diyorsunuz yani sonuçta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar