Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 WoW'un 6 ayda 3 milyon üyesi oldu. SWG'nin 2 yılda kim bilir kaç katı. Önemli olan oyunun Çin'de tutması :) WoW hesaplarının 1.5 milyonu Çin'de :) Adamlar artık yasak getirmişler WoW'a.Günde 2 saatten fazla oynayan tespit edilirse cezası mı ne var dediler :) SWG bir kere konu olarakta 4 - 4 luk zamanda geçiyor. Şahsen Developer olarak çalışsam kesinlikle yeni ek paketlerle zamanı ilerletirim.Hoth Savaşı,Endor Savaşı vs. vs. WoW eğer bu çizgide ilerlerse çok tutulur.Sadece denemek için korsan aldım ( ki bu o aylarda aldığım tek korsan oyundu) ve 5 dk baktım öhhg dedim çıktım.Sonra SWG 4 aydır oynuyorum. Bir oyuncu oyunda yenilik ister.WoW , SWG savaşının kazananını da bu belirleyecek.Kıçı kırık gezegen eklemekle "off jedilerden baydık " diyen ama hala jedilere çalışan bu developerlar oldukça WOW her zaman daha ileride gözüküyor bence. Ama hayatımın oyunu SWG'dır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Beni en çok üzen artwork takımının emekleri. Adamların emeklerine yazık olmuş. Çok güzel atmosferi yaratıp alt taraftaki iskeletin kötü oluşu adamların emeklerine saygısızlık.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Blizzard kadar paticikte reklam yapsa o kadar uyesi olurdu herhalde :) Su gercegi degistiremeyiz haklısınız dunyada en cok satan ve en cok oyuncuya sahip oyun WOW ancak en uzun sureli oynanan oyun degil. WOW u en fazla 6 ay oynayan gordum daha fazlasini goremedim henuz ancak SWG ye yillarini veren oyuncular var halen. Swg de bir hikaye var patchlerle , exp. lerle bu hikayeyi sürdürmeye çalışıyorlar ama warcraft gibi super bir hikayeye sahip olan bir oyun gel gör ki mmorpg sinde hic bir alakası bulunmuyor. salmışlar cayıra....[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 SW de hikaye var SWG de hikaye yok patchlerle hikayelerle gelen arada yardım mailleriylen mi hikaye sürüyor ? yoksa R2D2 nun bakkaldan pilini alıp gelmeklemi ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 cok zor konu valla, 3 senedir oynarım swg, 2 kere uzun ara verdım oyuna bırınde p9 dna sona yenı gelen jedı sıstemı pvp sızlıgın baygınlıgıyla bezmıs ve eq2 ye gecmıstım kı hayatımda hıc bı oyundan bu derece baymadım(eq2 den)sona dayanamadım gerı dondum cok keyıflı bı doneme gelmıstı cu gelmeden oncekı donemdı pvp ler superdı jedı ıle frs kovalamak cok keyıflıydı ıvır zıvır. sona cu geldı yıne mos mor olduk cıktık gıttık wow a orada yaptık yenı charlar oynadık. ama acıkcası sanırım mmo olarak bu 3 sene ıcerısınde ne wow ne eq2 ne de matrıx onlıne bana aynı keyfı vermeyı basaramadı bu oyunun en kotu zamanında hıc bısı oynamadan bı koseye cekılıp ambıanca bakıp mıllet muhabbet ederek saatler gecırebılme sansına sahıp olunabılıyor. hele hele kı bunu son gunlerde daha net gorebılıyorum wow dan sonra. wow da yukarıda dedıklerı gıbı olaya baktıgımda herseyın standart oldugunu gormek zor degıl tum classlar tum tıpler ve tum race ler neredeyse aynı. pvp sınde ne doru durust bı anımasyon var ne de baska bısı vınnn ah vurdu . bılmıyorum bu tarz seyler benım ıcın degerlı bı atack komutunu verdıgınde karakterde bı anımasyon yaparak karsı elemana ıletıyosa degme keyfıme derım. evet malesef swg dunyasından sadece 1 kac grafık ıle nasıplenen oyunumuz da yapılabılecek seylerın ucu bucagı yok ama hepımızın dedıgı gıbı tam bır okuz kadrosu dev lık yaptıgı ıcın oyun ıcler acısı hale gelıyor. her gıttıgım oyunda ya sonuna kadar yada neredeyse sonuna kadar kastım oynadım da gerı dondum acıkcası bu oyuna dondugum her seferde kendımı evıme donmus gıbı hıssedıyorum. tattoinede bır swoop gezısı, butun oyunla ılgılı kotu hıslerımı alıp goturuyor. tabıkı bu oyunun ıyı yanlarının yanında sw dunyasına olan sevgı oldugunuda unutmamak lazım. acıkcası ben oyunumdam zevk alıyorum wow tarzı sadece ıteme baglı oyunlardakı aclıgı goz ardı edebılmek yada ıcten olmayan bu davranısları mazur gormek benım ıcın mumkun deıl o yuzden bı kez daha swg de kalmaya karar verdım ılk hafta zordu uzun zamandır yıne oynamıyordum ama sona eskı tanıdıklerın merhabalarıyla oyun tekrar zevklı olmaya basladı keske sımdı deılde 3 ay once gelseymısım kendımı hıc vov a vermeseymısım dıorum. meo yada lotr onlıne a gelınce cıkarsa oynamayı dusundugum oyunların basında gelıyor cunku artık cok net anlıyorumkı kendı acımdam oyunun eksıklerı deıl benı kusturen oyunun konusuna olan hayranlıgım yada olmayısım. her ne kadar rp yapmasamda demekkı bılınc altımda o ortama gırdıgımde bana haz verıyor demektır o yuzden onuda buyuk bı keyıfle oynayacagıma ınanıyorum. o zaman kadar ıonsallah cok bayılmazsam eger (malum dev ler) swg ye tekrardan devam. uzun oldu bılıyorum. ama oyunların ıyılıgının yada kotulugunun tartısmasının tamamen kısılerın terrcıhlerı ıle ılgılı oldugunu dusundugum ıcın payşlasayım ıstedım. hatalar affola ınsallah , :P kontrol yapmadım malum ıs ıste fazla dıkkat edemıyom.[signature][hline]Army Captain of Vader Dark Jedi Knight Guardian of [RIP] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad(master as) sadness(dark jedi knight) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bütün özgürlük,sınırsızlık,eğlence diyenlere DnL önerilir,bekleyin..[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 wow a başlayanlarıda gördük çoğu tanıdığım (hepsi türk değil) wow da ciddi ciddi zaman kaybetmişiz dediler bende onadım fazla oynamadım ama bi tad alamadım swg rulaz (yakında pokemon online rofl:D )[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Arkadaşlar bencede uo ciddi bir akımdır...kimileri için uo hayat tarzı oldu :D ... adamlar 3d sini yaptılar yok run ını yaptılar sanırım yakındada X i çıkacakmış...amainsnalar hala harala gürele 2d uo oynuyorlar... ben şu anda swg oynuyorum evet çokta zevk alıyorum ama ne biliyim şöyle bi bakıyorumda o 2d lik uo daki pvp keyfi ve heycanı koskoca galakside yokmuş gibi geliyor bana...yada çok yeniyim oyunda daha çözemediğim şeyler var belkide ondan böyle düşünüyorum.... Wowdan söz bile etmke istemiyorum o oyunu arkımın monitöründe gördüğüm ilk günden beri ihç ısınamadım...ne o grafikler öle adam panter e biniyor ama panter oyuncak sevimli bi ayıcık gibi...tipler hep aynı...vsvs... bence bir gün admalar uo nun gerçek boyutlusunu yapacaklar ve online oyun dünyası tekrar uo dan sorulacak :D tek merak ettiğim şu guildwars olayı...onunda load ları çok uzunmuş falan diyorlar ama hiç bilmiyorum belkide çok zevkli bi oyundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Gwindon, 13 Eylül 2005 18:31 tarihinde demiş ki: wow a başlayanlarıda gördük çoğu tanıdığım (hepsi türk değil) wow da ciddi ciddi zaman kaybetmişiz dediler bende onadım fazla oynamadım ama bi tad alamadım swg rulaz (yakında pokemon online rofl:D ) wow da veya herhangi bir oyunda zaman kaybetmişiz ne demek ben bunu anlamıyorum ? yani swg oynarken zaman duruyormu ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 o oyunda boşuna zaman kaybetmişler yani... böyle saçma sapan savunmalar yapmayın.. [Bu mesaj Gwindon tarafından 15 Eylül 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Arkansis, 15 Eylül 2005 16:07 tarihinde demiş ki: wow da veya herhangi bir oyunda zaman kaybetmişiz ne demek ben bunu anlamıyorum ? yani swg oynarken zaman duruyormu ? Yoo bence sw de de zaman kaybettik =P[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 walla ben iş çıkışı eve gittiğimde kafamı dağıtmak ve eğlenmek için 1 saat oyun oynamanın zaman kaybı olduğunu sanmıyorum ama yok eğer işi abartıp saat kurarak spawna kalkıyorsanız...yada dur ii party elemanları var bırkamıyım oyunu şimdi exp ii gleiyor die saatlerce başında kalıyorsanız belki o zaman zaman kaybı olaiblir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 10 aydir swg oynuyorum ve nadir arkadaslar olmayinca. canim sikiliyor . fakat cok yoğun bir iş temposuna rağmen. hemen hergün oynuyorum. sw in bir hayranıyım ve. sağlam arkdaşlarımvar. birak mayi. en azindan bir iki sene boyunca düşünmüyorum :) wow da iyi bir oyun. fakat grafikleri biraz karikatüre benzettiğim için biraz itici geldiginden mi nedir isinamadim...[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Gwindon, 15 Eylül 2005 16:41 tarihinde demiş ki: o oyunda boşuna zaman kaybetmişler yani... böyle saçma sapan savunmalar yapmayın.. [Bu mesaj Gwindon tarafından 15 Eylül 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] yani bu oyunda gerekli zaman kayboluyor öylemi ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 wow a harcanan zamanı keşke swg ye harcasaydık anlamında söylemiş heralde... :)[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy" Revhas and Stareus of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Oynarken zevk aldigin surece gerekli zaman harcaniyor tabii ki, ne olacakti ki?[signature][hline]Morian Dae Jedi Weakling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yani 1 sene sonra swg den zevk almayınca o 7 ay oynayıp sıkılmış adamlar gibi bi anda o bütün zaman boşa mı geçmiş olacak ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Yeter kesin felsefeyi :) başım ağrıdı :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 nevarya bir kere UO ciddi bir akım değil UO bu oyununda WoW'unda temelidir.Zaten bu türün ilk oyunu. Ultima ile bir tarz doğdu ve hala yaşıyor ki çok uzun süre bitmez bu UO.Çünkü SWG'yi de ikiye katlar WoW'u 4'e katlar. Neden mi ? Bir hayata bağlı en geniş Dünya UO'da var.(ondan sonra SWG) Kimse çıkıp UO dandik demesin.Ha şu açıdan.Grafikler,sesler iğrenç.Evet bende katılıyorum :) Ama 97'nin oyunu ki bence hala çok iyi.Oynanabirlik ? Bence bir daha öyle oyun çıkmaz çünkü asla beceremezler. UO'nun yapımcısı Garret miydi neydi Lord British işte.Adam kendi dedi ne kadar uğraşırsam uğraşayım Ultima Online gibi yeniden yapamam diye. O zaman var birşey bu oyunda 7 yıldır.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 swg den baymamın sebebi herkesin jedi olmaya kasmasıydı..bu oyunda jedi diye bi class olmasa(sadece npc ler jedi falan olsa) hala oynuyo olurdum..zaten oyundan baymıstım arkadasa tell atıyorum gel bi overt olup action yapalım diye adam prof kasıyorumbu 20. oldu insallah acılacak gibi seyler diyo (eskiden) bende ee yeter lan diyip bırakmıstım..wow da aradıgımı buldum mu ? onda da bulamadım..bana hitap eden bi uo vardı(gercek uo) kac yıldır oynamıyorum ama arada uo map ine bakıp ic gecirdigim oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 DarKRideR pek anlamadım şimdi bana katıldınmı oyksa beni tersledinmi :D bende uo nun çok eğlenceli olduğunu söyledim...ve uo yu geçebilecek oyunun anca yine uo olabileceğini söyledim...ha sen bi akım lafına taktıysan bi kelimenin armızda lafı olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yoo oyunu oynamaktan bayinca veya zevk almayinca baska bisey yap, ister baska oyun oyna, ister gobek at evin icinde, ne farkeder, maksat bos zamanda hosuna giden bisey yapmak degil mi.. ki kimse kafana silah dayayip zorla oynatmadigina gore oyunu, onu oynadigin zamanda oynamak istemissin de oynamissin, zevk alsan da almasan da, bunun gereklisi gereksizi mi var zaten..[signature][hline]Morian Dae Jedi Weakling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 işte bende bunu merak ediyorum vakit geçirdiğin zamanı nası boş olarak geçiriyorsun ? boşa vakit geçirmek ? silah dayayıp oynatmışlar wowu vah canlarım[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yok tersleme değil yanlış anlama UO'yu biraz yüceltmeye çalıştım :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: revhas, 15 Eylül 2005 22:44 tarihinde demiş ki: wow a harcanan zamanı keşke swg ye harcasaydık anlamında söylemiş heralde... :) oh be adam anlamıyoki....[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar