Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ah nerde o eski gunler..SWG vs WOW

Solar

Öne çıkan mesajlar

wowda 4ay oynadiktan sonra, geriye donup bakinca alemin en kral oyununun swg oldugunu gorup ic geciyorum. 1.5seneye askin oynadiktan sonra,oyunda herseyi yaptiktan bile sonra en kisa zamanda donup beni hesabimi actirmaya iten bir oyun. wow ise boyle degil. eglencelik,esya uzerine ve insanlarin acgozlulugu uzerine kurulu bir oyun halinde. Karakterler belli bi zamandan sonra fabrikadan cikmis robot misaline donuyor,herkes neredeyse birbirinin ayni,tipler dahil ( 4-5cesit surat secenegi var oyunda). Solo denen birsey zaten kalmiyor yuksek lvllarda. Ah swg ah.
Dier ucta ise yillarin eskitemedigi hala grafiklerini maksimum acamadigim swg. Yillarin grindi,yillarin eglencesi. En gelismis craft ve skill sistemi, yuzlerce secenegi olan ve her oyuncunun kisisellesmesini saglayan imaj dizayn, hem savas hem eglence hemde ticareti bir araya getiren devasa oyun, gezegenlerdeki maceralardan sonra kalkip uzaya savasmaya cikabilceginiz tek oyun, ev alip sehirler kurabilceginiz vede kelle avciligi da yapabilceginiz tek oyun(baska varmi bilmiyorum acikcasi), mukemmel pazar,chat,mail ve ulasim sistemi. Vaktinde yerden yere vurmama ragmen,sacimi basimi yoldurttuguna ragmen,hala oynayacagim ve kalbimde ayri bi yeri olan bir oyun. 1000adet screenshota teker teker bakip anilar icinde boguldugum bir oyun. Yakinda donecegim,yeniden parayi bastirip expansioni aldirtcak soyguncu soeye ragmen donecegim.
Sosyal ağlarda paylaş

Söylediğin birçok şeye katılmasam da, bencede en iyi çıkış yapan oyun swg idi.Gel görki becereksiz Dev takımı oyunu rezil etti gitti.Wow süper bir storyline'a sahip.İnanılmaz güzel, ileride eklenecek hikayeler mevcut.Şu anki haliyle oyun piyasasında Wow'un karşısında duracak bir rakip ne yazıkki yok.
2006-2007 Sezonunda çıkacak LotrO ve Ragnarok2 piyasayı biraz daha çeşitlendirecek.
Swg'yi özlemiyor değilim ancak oyun oynanmayacak bir hal aldı. :([signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende bi ara swg yi birakip wow a gecmistim, level 55 warrior yaptim Alliance de, ama sonra baktim ki biseyler eksik, olmuyor bir turlu keyif vermiyor, ozaman SWG zamani geldi dedim ve derhal sattim accountu swg ye dondum. Her nekadar bazen dev ler insani cildirtsada, bence yok SWG gibi bir oyun, o serbestlik, çeşitlilik, büyüklük.

Wow da ise bir sure sonra otomatige takiyorsun, ben artik bunalmistim instance, dungeon, magra gormekten. Geri swg ye donunce ohh dedim ya dunya varmis, gozu gonlu aciliyor insanin. HEmen ciktim bi tepeye , oturdum gokyuzunu, cevreyi izledim.
Sonra , SWG de bir hayat yasiyorsun, evin var, para kazaniyorsun vs. tabi bunlar sahsi goruslerimdir.
[signature][hline]Set'th Valor
-Jedi Padawan-
MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000
Rebel Captain
FrF

[Bu mesaj SethValor tarafından 08 Eylül 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 09 Eylül 2005 00:17 tarihinde demiş ki:

Bence en güzel oyun WoW ve SwG den nasibini almış oyun olacaktır gelecekte.

kesinlikle, eger bu iki oyunun iyi yonleri birlestirilirse , cok uzun yıllar oyananacak muhtesem bir oyun cikar ortaya.[signature][hline]Set'th Valor
-Jedi Padawan-
MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000
Rebel Captain
FrF
Sosyal ağlarda paylaş

Abi öncelikle kim ne derse desin gelmiş geçmiş en iyi online oyun kesinlikle UO. 7 senedir hız kesmeden oynanıyor.

Ultima oynayanlar SWG'ye daha çabuk ısınıyor ve daha çok bağlanıyor çünkü SWG , UO'dan parçalar taşıyor.Nitekim zaten SWG'denin yapımcılarının bir bölümü UO'nun yapımcılarından (zaten yarısı Everquest'in yapımcısı ).

SWG ve WoW arasındaki en büyük fark bence "Yapılabilecekler Listesi".SwG'de özgürsün istediğini yaparsın.Savaşçı karakterinle tüccarlık bile yapabilirsin.Paralı askerlerlik,Rehber,jigolo (höh) bile olabilirsin.

WoW oynadığım kadarıyla sadece Combat ağırlıklı bir oyun.Bu yüzden SWG' ile yarışamaz. (Bence)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alo-matik, 09 Eylül 2005 10:15 tarihinde demiş ki:
Dark & light demeye kasmış tunch.
bence soldat FTW

hahah black and white nerden çıktı yahu rofl oldum burda kendi kendime :D:D[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

SWG Uzerine Tanimam :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solar, 08 Eylül 2005 21:40 tarihinde demiş ki:
wowda 4ay oynadiktan sonra, geriye donup bakinca alemin en kral oyununun swg oldugunu gorup ic geciyorum. 1.5seneye askin oynadiktan sonra,oyunda herseyi yaptiktan bile sonra en kisa zamanda donup beni hesabimi actirmaya iten bir oyun. wow ise boyle degil. eglencelik,esya uzerine ve insanlarin acgozlulugu uzerine kurulu bir oyun halinde. Karakterler belli bi zamandan sonra fabrikadan cikmis robot misaline donuyor,herkes neredeyse birbirinin ayni,tipler dahil ( 4-5cesit surat secenegi var oyunda). Solo denen birsey zaten kalmiyor yuksek lvllarda. Ah swg ah.
Dier ucta ise yillarin eskitemedigi hala grafiklerini maksimum acamadigim swg. Yillarin grindi,yillarin eglencesi. En gelismis craft ve skill sistemi, yuzlerce secenegi olan ve her oyuncunun kisisellesmesini saglayan imaj dizayn, hem savas hem eglence hemde ticareti bir araya getiren devasa oyun, gezegenlerdeki maceralardan sonra kalkip uzaya savasmaya cikabilceginiz tek oyun, ev alip sehirler kurabilceginiz vede kelle avciligi da yapabilceginiz tek oyun(baska varmi bilmiyorum acikcasi), mukemmel pazar,chat,mail ve ulasim sistemi. Vaktinde yerden yere vurmama ragmen,sacimi basimi yoldurttuguna ragmen,hala oynayacagim ve kalbimde ayri bi yeri olan bir oyun. 1000adet screenshota teker teker bakip anilar icinde boguldugum bir oyun. Yakinda donecegim,yeniden parayi bastirip expansioni aldirtcak soyguncu soeye ragmen donecegim.
ne kadar güzel yazmış. /applaud[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: (öss nedeniyle 10 ay ara)
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

Ageofconan derim baska bisey demem :P

Wow bayık kim ne derse desin ozellikle BG lerin gelmesiyle iyice sıkıcı bir hal aldı. Alterac olmadan once sehir baskınlari vs ler oluyordu eglenceli geciyordu simdi serverın %90 u Alteracta olmayanda sırada bekliyor. Hiç bir zevki kalmadı. 11 ay swg oynadıktan sonra sistemin kotu oldugunu dusunup birakmistim bir sure sonrada wow a basladım ama 4 ay da baydım ve Combat sistemin vs nin bir cok seyin degistigi swg ye dondum ve memnunum gayette eglenceli geciyor vaktim. Bazı eksikleri var halen oyunun yok degil ama onlarda zamanla olucaktir.

"Warcraft" ın bir hikayesi var evet ama bunu oyuna yansıtamamışlar 8 tane ırk koymuslar gidip kesin birbirinizi demişler baska bir olayi yok.

UO demeyin hatta onu hiç tartışmaya sokmayın UO nun free serverlari olmasa bu kadar ayakta kalamazdi, kalmazdi...

Dark&light ve DnD cok gec kaldılar beklenene deger umarim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...