Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaratıcılığın son noktası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
loL :)[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Mesaj tarihi:
resim süfer de show haber çemberi gibi şeyi anlamadım ekrana bakarken resmi rahat tutturalım diye mi? :-)[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!
Mesaj tarihi:
Süper bi zeka yaa... Heralde hiç müşterisi olmuyodur yani bu dükkana giricek müşterilerin %90 ı tahminimce tabelayı gördükleri anda gülme krizine girerek feci bi şekilde soluk alamama yüzünden ölüyolardır... Geri kalanlarda pfrpffpofpfp diye salyalarını saça saça gülüyolardır dükkanın içine ediolardır[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Mesaj tarihi:
ben almadım yuvarlak içine, resmı bu şekilde buldum direk upload ettim.[signature][hline]Voic3
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
harbi super bi düşünce helal olsun yaws.[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
bu arada tükana slogan buldum

-Türklük bizim işimiz[signature][hline]Voic3

Mesaj tarihi:
Çoook güzel yaaaa!!!! Vaaay![signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

• Yeni Oluştur...