Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn de konusup...

Arekreas

Öne çıkan mesajlar

said:
jacabo, 15 Eylül 2005 22:00 tarihinde demiş ki:
sen say daha geriye geriye burak bey

Görcen bak.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

kızların sağı solu belli olmuo gerçekten, bırak msni cepten bile her saniye mesaj atan. gecenin 2 sinde naapiosun uyuyamadım çok korktum die mesaj atan kızlar, açıldıında ben seni arkadaş olarak görüodum diebiliolar.. :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

aranızdaki ilişkinin nasıl olduğunu bilemiyorum ama yazmadn yapamadım. ciddi ciddi sor neden bana okulda yabancı gibi davranıyorsun sana değer verdiğim için üzülüyorum bu hale. bir sebeimi var ....... gibi sor eğer ciddi konuşmuyorsanız. şaka yollu bunu belli et. yani ne kaybedersin. kız seninle dalga mı geçiyor? utangaç mı? kararsızlıktan kurtul ve rahatla. birde merak ettiğim kızın msn sini nasıl buldun?
Sosyal ağlarda paylaş

kız mı ekledi sen mi :P msnde işler sakat yaa yada kızlar msnde rahat olup gerçek hayatta yüzüne bile bakmıyorlar :D . Neden olduğunu bende bilmiyorum bu kızlar garip şeyler ^^[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

bence kız aranızda bir sey olması için herseyi yapıyor. sen çekingen olamazmısın? kız son anlar benim çok konuştuğumu arkadaşıma söylemiş dedin. belkide kız yeşil ışığı yaktı. sen görmedin veya göremedin ? kızda yanölış anladı. senin ciddi olmayacağına kanaat getirdi.ve seninle yüzyüze konuşmayarak sana kendince ceza veriyordur? ;)
çok mu detaylı anlattım?
Sosyal ağlarda paylaş

Bence çok kurugsal oldu :P kızlar elde etmek istediklerini bir türlü elde ediyorlar :D git sor kıza şakamısın de :d[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

ya git okulda mı herneyse konuş öğren derdi neymiş...
Direk sorarsan Direk cevap alırsın bu kadar basit.. olayı komplike hale neden getiriyorsunuz anlamış değilim..

Örn:
A:Ben seni seviyorum
B:Bende
olay böyleyse ne mutlu sana

B:ben seni arkadaş olarak görüyorum
kız kararsızmış olsun sıkma canını

B:İmkanı yok..
Eh şansına küs.. ya da küsme[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

Kız tipini beğenmemiş olabilir.Akşam seni görmeden konuşunca hmmm diyodur ama okulda görünce yok yok olmaz diyodur belki. yanlış anlama kız cinstir beğenmiyodur belki.Sen git kızla msnde nası konuşuyosan konuşmaya çalış selam ver falan rahat ol utangaçsa konuşturursun. utangaç değilse konuşmak istemiyosa tersler bi şekilde zaten:)
Sosyal ağlarda paylaş

Okulda tut sen konuş.!
Msnde uğraş yok diye senle konuşmuş olmasın?

Dikkat et.![signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 15 Eylül 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
kim oldugunu biliyo mu kiz?

ahahahah bu soru darmadagın etti beni :D :D :D :D :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...

ahsuda :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arekreas, 15 Eylül 2005 19:14 tarihinde demiş ki:
Ya sımdı bı kızdan hoslanıyorum ..Kızla msnde sureklı konusuyoruz..Ama okulda hic yani...Oyle yuzume bıle bakmıyor...Cok garıp ya..Ben anlayamadım...Allla alla ne garıp ıstır bu bole.

aynı sorun bende de var ya çok iğrenç bişey :(
Ya bi de ben msnde tanıstığım insanlarla gerçekte çok yakın olamıyorum.Ya oluyorumda karsımdaki yakınlık göstermesse olmuo :)
Msn kötü bişe yaa...Gerçek dostlukları öldürüo...Bi de böyle durumlar ortaya çıkıo işte.
Kelin merhemi olsa kendi kafasına sürermiş diip,git sen konus onla yapabilirsen diorum :)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*hede höde (söleyemem şimdi :p)
-Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!?
*?!?!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...