Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 :)...[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso [Bu mesaj Absolut tarafından 15 Eylül 2005 11:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 güleryüzden de link yeni görüyorum :D http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-hunter-en&t=71125&p=1&tmp=1#post71125 zaten ranged olayını cooldownsız/timersız yapan ziyniyet biraz salak değil mi? olan yine mage'lere olacak.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Haha hemen denedim bunu görünce ve level 57 warriorim, 54 mage i ranged aldim :D Ama engineer oldugumdan silah ve bullet güezldi : ) edit: yanlis anlasilma olmasin, mage mobdu : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 15 Eylül 2005 12:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Yan ielinize olabilecek en yuksek DPsli ve en yavaş silahı alıp saniyede bir ateş etmenin keyfini yaşayın derim bir hunterlar autoshot ile o hızda ateş edemiyoruz :) Hele de rogue iseniz baya güzel critlersiniz :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bende çok sevindim buna frost novadayken bana frostbolt cast eden mageyi spamledim yattı ahaha[signature][hline]valandil ownz j0o! FAQ you. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Büyük ihtimal ilk patch veya çarşamba değişecek. O zamana kadar keyfini çıkarın :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Haha süper ya :D 1 sec cast aimed shot atiyo gibi hissediyorum kendimi :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 NE isen Shadowmelt yapıcan 1 el ateş edicen sonra tekme tokat dalacan hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 test sunucusu filan ne diye açıyorlar ki? belli ki hiçbirşeyin test edildiği yok..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Baya ciddi critle vuranlar varmış bununla, yani critledimi 400-500 rahat vurur iyi agility kasan bi rogue, sağlam bi silahla.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 level 35 rogue'um 200 rahat vuruyor. adam gelene kadarda en az iki jere vurduğum için en az 400 damage vuruyorum of of of of[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 level 60 rogue , carapace spine crossbowla 620 critledim bir mage'e :) normalde de böyle vuruyordu zaten de hızı gayet hoş :p[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 harıl harıl yüksek damage'lı gın arıyorum şimdi :D hızlı bow arıycam derdine son.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Muhtemelen düzeltilecek ama o güne kadar CDı 3 kusur oldugu halde 1.0 ile manuel ateşe devam :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Warriors Deflection - Will now increase parry chance when using Fist Weapons. Retaliation - Will now cause a maximum of 30 retaliatory strikes in 15 seconds. In addition, retaliatory strikes will not be possible while stunned. Improved Revenge - The stun effect can now be resisted. Mace Specialization - The stun effect can now be resisted. Retaliation, Recklessness and Shield Wall will no longer be cancelled if you switch stances while the effect is active. Shield Slam - Threat caused increased. Shoot Bow/Gun/Crossbow - Should no longer cause a global cooldown on all other abilities. Sweeping Strikes will now ignore dead targets, and will ignore PvP enabled targets if you are not PvP enabled Rogues Riposte - Will now initiate combat when used. Deflection - Will now increase parry chance when using Fist Weapons. Mace Specialization - The stun effect can now be resisted. Shoot Bow/Gun/Crossbow - Should no longer cause a global cooldown on all other abilities. The fire damage from the Blazefury Medallion and the Gutgore Ripper's effect should no longer immediately break Gouge. Riposte - Fixed a bug where the ability was not usable when a special attack (e.g. Gouge) is parried. ---- burda yazmışta bişey tam çözemedim. Acaba ayarını fazla mı kaçırdılar.[signature][hline]D&C Online Forum My Space Revell - Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bence "all other abilities" kısmını yazmışlar ama kodlarken "other" kısmını unutmuşlar, shootdada cooldown olmuyor hehe :)[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Global cooldown olayında sorun yok sanırım zaten. Ok atışları arasındaki cooldown hep 1 sn oluyormuş, silahınızın hızına bakmıyormuş.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Normalde silah hızı +1 saniye idi eskiden fakat şu an silah hızından bağımsız olarak saniyede bir ateş edebiliyor yani iyi bir program ile (mesela ghostmouse veya UOloop :) ) bayaa ciddi dps yapabilir warriorlar roguelar :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ayarını kaçırdılar sanırsam. Shoot bow a tıklanınca tüm abilitylerde olan 2 saniyelik cooldownu kaldıralım derken silahın etki hızını kaldırmışlar.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Hunterda da shoot diye bi tuş varmıydı acep yav yoksa bizde sadece autoshoot mu vardı :) Düzeltilene kadar eğlenceli olabilir :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Global Cooldown = All abilities , bundan - Shoot Bow , Shoot gun ability leri çıkarmaşarı lazımdı komutta onu yapmamişlar herhalde , ondan böyle bi olay oluıyor hallediril sorun deil , durun halledim hatta ööle bilmiş yazdım ki , birden aklıma geldi :p[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Aynen stalkerin dedigi olay. All abilities except shoot bow/gun olmasi gerekiyordu, carsamba günü hotfix tarzi bisi gelir. Ayrica sunu belirtmek isterim ki frost novadan gnomish death ray + gunla mage öldürdüm (engineering ftw :) ), escape artiste bile gerek yok artik haha[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 16 Eylül 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar