Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 :)...[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso [Bu mesaj Absolut tarafından 15 Eylül 2005 11:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 güleryüzden de link yeni görüyorum :D http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-hunter-en&t=71125&p=1&tmp=1#post71125 zaten ranged olayını cooldownsız/timersız yapan ziyniyet biraz salak değil mi? olan yine mage'lere olacak.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Haha hemen denedim bunu görünce ve level 57 warriorim, 54 mage i ranged aldim :D Ama engineer oldugumdan silah ve bullet güezldi : ) edit: yanlis anlasilma olmasin, mage mobdu : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 15 Eylül 2005 12:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Yan ielinize olabilecek en yuksek DPsli ve en yavaş silahı alıp saniyede bir ateş etmenin keyfini yaşayın derim bir hunterlar autoshot ile o hızda ateş edemiyoruz :) Hele de rogue iseniz baya güzel critlersiniz :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
Head Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bende çok sevindim buna frost novadayken bana frostbolt cast eden mageyi spamledim yattı ahaha[signature][hline]valandil ownz j0o! FAQ you. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Büyük ihtimal ilk patch veya çarşamba değişecek. O zamana kadar keyfini çıkarın :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Haha süper ya :D 1 sec cast aimed shot atiyo gibi hissediyorum kendimi :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 NE isen Shadowmelt yapıcan 1 el ateş edicen sonra tekme tokat dalacan hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 test sunucusu filan ne diye açıyorlar ki? belli ki hiçbirşeyin test edildiği yok..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Baya ciddi critle vuranlar varmış bununla, yani critledimi 400-500 rahat vurur iyi agility kasan bi rogue, sağlam bi silahla.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 level 35 rogue'um 200 rahat vuruyor. adam gelene kadarda en az iki jere vurduğum için en az 400 damage vuruyorum of of of of[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 level 60 rogue , carapace spine crossbowla 620 critledim bir mage'e :) normalde de böyle vuruyordu zaten de hızı gayet hoş :p[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 harıl harıl yüksek damage'lı gın arıyorum şimdi :D hızlı bow arıycam derdine son.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Muhtemelen düzeltilecek ama o güne kadar CDı 3 kusur oldugu halde 1.0 ile manuel ateşe devam :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
DoguJr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Warriors Deflection - Will now increase parry chance when using Fist Weapons. Retaliation - Will now cause a maximum of 30 retaliatory strikes in 15 seconds. In addition, retaliatory strikes will not be possible while stunned. Improved Revenge - The stun effect can now be resisted. Mace Specialization - The stun effect can now be resisted. Retaliation, Recklessness and Shield Wall will no longer be cancelled if you switch stances while the effect is active. Shield Slam - Threat caused increased. Shoot Bow/Gun/Crossbow - Should no longer cause a global cooldown on all other abilities. Sweeping Strikes will now ignore dead targets, and will ignore PvP enabled targets if you are not PvP enabled Rogues Riposte - Will now initiate combat when used. Deflection - Will now increase parry chance when using Fist Weapons. Mace Specialization - The stun effect can now be resisted. Shoot Bow/Gun/Crossbow - Should no longer cause a global cooldown on all other abilities. The fire damage from the Blazefury Medallion and the Gutgore Ripper's effect should no longer immediately break Gouge. Riposte - Fixed a bug where the ability was not usable when a special attack (e.g. Gouge) is parried. ---- burda yazmışta bişey tam çözemedim. Acaba ayarını fazla mı kaçırdılar.[signature][hline]D&C Online Forum My Space Revell - Night Elf Hunter
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bence "all other abilities" kısmını yazmışlar ama kodlarken "other" kısmını unutmuşlar, shootdada cooldown olmuyor hehe :)[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle...
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Global cooldown olayında sorun yok sanırım zaten. Ok atışları arasındaki cooldown hep 1 sn oluyormuş, silahınızın hızına bakmıyormuş.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Normalde silah hızı +1 saniye idi eskiden fakat şu an silah hızından bağımsız olarak saniyede bir ateş edebiliyor yani iyi bir program ile (mesela ghostmouse veya UOloop :) ) bayaa ciddi dps yapabilir warriorlar roguelar :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
Sage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ayarını kaçırdılar sanırsam. Shoot bow a tıklanınca tüm abilitylerde olan 2 saniyelik cooldownu kaldıralım derken silahın etki hızını kaldırmışlar.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Hunterda da shoot diye bi tuş varmıydı acep yav yoksa bizde sadece autoshoot mu vardı :) Düzeltilene kadar eğlenceli olabilir :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
Stalkerx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Global Cooldown = All abilities , bundan - Shoot Bow , Shoot gun ability leri çıkarmaşarı lazımdı komutta onu yapmamişlar herhalde , ondan böyle bi olay oluıyor hallediril sorun deil , durun halledim hatta ööle bilmiş yazdım ki , birden aklıma geldi :p[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Aynen stalkerin dedigi olay. All abilities except shoot bow/gun olmasi gerekiyordu, carsamba günü hotfix tarzi bisi gelir. Ayrica sunu belirtmek isterim ki frost novadan gnomish death ray + gunla mage öldürdüm (engineering ftw :) ), escape artiste bile gerek yok artik haha[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 16 Eylül 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar