B0nzi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 İlginç bi yaklaşım :D[signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kırılırsa sıkarım beynime[signature][hline]Pessimist Style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bende oldu geçen sene. Gece uyurken ereksiyon anında nası döndüysem irkilip uyandım. Acı falan yok sadece baktım böyle 60 derece sağa bakıyo. Sonra hastane yolu tabi. Ama ameliyat yapmadılar. İki ilaç verip 3 gün izlediler ne var ne yok. Morarma çok az oldu. Ama şöyle bişey var artık olur olmaz şeylerde erekte olamıyorum yani ciddi bişey olması lazım yoksa ıh. Tık yok. Ama böylesi daha iyi oldu kontrol altında tutabiliyosun bi derecede. Hehe. Aslında psikolojik te olabilir bu gevşeme bilmiyorum kendimi hazır hissedince tekrar gidicem doktora. Bıyy. //Edit:Aslında mesajda böyle herşeyi anlatmamım sebebi o kadarda korkacak bişey olmadığını söylemekti ama iyice korkuttum sanırım hehe :p [signature][hline]Peek-a-boo! [Bu mesaj Overseer tarafından 08 Eylül 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Pessimist, 08 Eylül 2005 21:02 tarihinde demiş ki: kırılırsa sıkarım beynime yani beynin penisindedir o zaman büyük ihtimal sıkmana gerek kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya bu ses olayı bi kere bana oldu ya ama morarma olmadı hala iş yapar durumda :( ya üff hastaneyemi gitsem[signature][hline]Rejim yapan aç pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 oufff allah korusun ya[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 abi dikkatli olurs kırılmaz ama olaya digeceyim tek sey cüssss:D[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eliptik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bu tür geyikler çoluğa çocuğa,kalp hastasına,kırık penisliye zararlıdır [spo1=18+]__nooldu kurudun kaldın __necmiye sus bi lan __nooldu __oynarken bozdun hayvan kırdın ortasından[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Aman ha kuşun boynunu bükmeyin.. :-P[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 benim bi arkadaş kavga ettiği kişinin penisini kırdı acaip şkr oluormuş öle diolar,ereksiyon sonrası tam ortadan 2 ye böle mosmor kesilior baş kısmı falan ii yani[signature][hline]INANMIYORUM +15 KATANA OF FANQUŞİNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: eliptik, 08 Eylül 2005 22:17 tarihinde demiş ki: bu tür geyikler çoluğa çocuğa,kalp hastasına,kırık penisliye zararlıdır [spo1=18+]__nooldu kurudun kaldın __necmiye sus bi lan __nooldu __oynarken bozdun hayvan kırdın ortasından[/spo] Spoiler anlayışınızı yiyim,yiRIM[signature][hline]INANMIYORUM +15 KATANA OF FANQUŞİNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 okurken orami tuttum bisi olucak diye ayip ya yazmayin boyle seyler tovbe tovbe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Pessimist, 08 Eylül 2005 21:02 tarihinde demiş ki: kırılırsa sıkarım beynime Beyne sıkacak bişey yok hastaneye gidiyosun düzeltiyolar. Ha şanssızsın düzeltemediler o zaman düşünebilirsin sıkmayı. Yada başka bi hayata yol alabilirsin hehe.[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 İnsana stress oluo be okuyamadım başlıktan tırstığımdan...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Baştan sona okumaya çalışın. Şeyiniz titremeye başlıyor :P[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Oha valla titredi :D korkuo garibim.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 evde normal insanlar var okuyamıyorum:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Biz anormal miyiz ahahah dediğine bak :D[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 biz deli değiliiiiiiiiz :D sadece penisimizi koruoz[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Hepinizinki kopacak bu bir kompoydu :)[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Erkenbrand, 08 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 08 Eylül 2005 17:11 tarihinde demiş ki: Alçıda tutmaz ki bu nane. euaheuhauh o derece diyosun yani ;) [Bu mesaj Erkenbrand tarafından 08 Eylül 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir] amuhau portatif alcı yaparlar gerekınce buyur alcı sorna kucur :D[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ıyyh böyle bi fena oldum okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: _ILuVaTaR_, 09 Eylül 2005 13:20 tarihinde demiş ki: ıyyh böyle bi fena oldum okuyunca aynen oha hemen baktım bısey varmı :P heheh[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 okurkan içim ürperdi be![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hepsini okuyamadım, okudukça içim bi tuhaff oldu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar