Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spawn.. Bence çok güzel olmuş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çizmeler pelerin hem kovboy hem spawn daha ne olsun adam şapkası.. zincirleri duruşu... ben hayran kaldım buna[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death

[Bu mesaj Maxen tarafından 15 Eylül 2005 09:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dark ages daha guzel...[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Mesaj tarihi:
hoş.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
ovvv güzel ama bunun başka bi hali vardı ki hastayım o haline

not : cintonik sefmiyorum seni işte.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Mesaj tarihi:
hadi sarılalım bellow[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
cahilligimi mazur gorun ama spawn nedir ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
resimde görmüş olduğun çizgi roman karakteri daha sonraları filmi de çekildi... şeytanla iş birliği yapan fakat daha sonra bu iş birliğini bozan bi arkadaş.. lanetli ama yine de cehenneme ait değil.. hoş bi karakterdir yani[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
spawn ne zaman melek olmuş ya? vay be..
kovboy hali güzel değil bence.
zaten normal spawn for teh win :-P[signature][hline]Beş Hececiler
-I didn't expect a spanish inquisition.
-Nobody expects the spanish inquisition!
Mesaj tarihi:
said:
BoDrUmLu, 15 Eylül 2005 14:02 tarihinde demiş ki:
cahilligimi mazur gorun ama spawn nedir ?

spawn öldükten sonra ki acı bi ölüm yanarak :D dünya ya karısını tekrar görmek için gitmek istiyor. Bu yüzden şeytanla anlaşma yapıyor ama dünya da bu anlaşmayı bozup orada kalıp karizma yapıyor. Bu arada batman ile spawn ın resminin olduğu bi çizgi roman gördüm nette doğruluğu nedir bilen var mı :)[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Mesaj tarihi:
torrent ve emule'de vardı. hatta bende de vardı, indirmiştim.
ama cd'ler arasında nerde, onu bilemiycem :)[signature][hline]Beş Hececiler
-I didn't expect a spanish inquisition.
-Nobody expects the spanish inquisition!
Mesaj tarihi:

Bende de kasamın üzerinde duran bu arkadaş var.. ne cd ler giriyor ne cd ler çıkıyor hep kontrol eder..

[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death

Mesaj tarihi:
Maxen'in spawn'ına hayran kaldım. Tam avatarlıkmış :D [signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır...

[Bu mesaj B0nzi tarafından 15 Eylül 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...