Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Çok Fuck Denen Filmler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Film bilemem ama Survivor'un kamera arkası / Survivor diye yazılıodu galiba / Adamın 2 lafından biri fuck .. sunucunun yanii kel olanın

[Bu mesaj Boenx tarafından 24 Ağustos 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
helena, 24 Ağustos 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
Nil by Mouth ---> Fucks per minute:3.67

Pulp Fiction ----> Fucks per minute:1.76

tarantino cephesinde bir üstünlük söz konusu

Hangi açıdan ? Daha az "fuck" deniyor diye mi ?[signature][hline]#3
Mesaj tarihi:
south park ın şarkılarını indirdim "Merry Fucking Chrismas" diye şarkı var "Uncle Fucker" var ve daha birsürü :D çizgi filminin birini izlemiştim adam 10 dakikada 25 kez fuck you falan saydırdı şu küçük olan :)[signature][hline]May The "K" Be With You
Mesaj tarihi:
en çok fuck geçen filmi izlemedim ama ard arda en çok fuck geçen american history x dir tahminimce hatta eleman bi ara arızaya bağlıyor ardı arkası kesilmiyor, hepsi orda bile geçmiş olabilir :b[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Butterfly Effect diyorum , orjinalinde o kadar çok sayıda ve o kadar alakasız mekanlarda küfür vardı ki 2. cd'de bıraktım filmi , insanı dil kullanımıyla bu kadar aptal yerine koyan bir filmi orjinal senaryosuna rağmen bir daha izleyeceğimi sanmıyorum.

[Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 14 Eylül 2005 11:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
tashmoo, 25 Ağustos 2005 11:39 tarihinde demiş ki:
bı yanıslık olması ya scarface de 218 dıılde 182 tane wardı sankı, cunku blınk 182 grubu ısmını ordan almıstı scarfacekı fuck sayısından ama emın dıılm

Scarface'de sadece Al Pacino 182 kere fuck diyor. Toplamda 218 falan olabilir.
Mesaj tarihi:
rob zombie nin bir müzik grubu ile alakası var mıydı ya?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
bide saymaları komik bunu ben :D

-abi yaz bitane daha dedi
-kac oldu simdi
-253 oldu
-yok be demin 154 tü

[Bu mesaj unac tarafından 14 Eylül 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
goodfellas kesin olur listede dedim başlığı görünce ve de yanılmadım, 9. sırada. eğer başlık en çok fuck diyen karakter olsaydı goodfellas taki joe pesci nin oynadığı tommy de vito karakteri olurdu herhalde.
Mesaj tarihi:
hehe. yok yaw, hani güzel filmler vardır gözden kaçmıştır diyerekten (bugün twelve monkeys i izledim. evet yeni izliyorum) "filmler" yazdım. baktım bu başlık var. goodfellas ı da çok severim. öyle yani.
  • Yeni Oluştur...