Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Film bilemem ama Survivor'un kamera arkası / Survivor diye yazılıodu galiba / Adamın 2 lafından biri fuck .. sunucunun yanii kel olanın [Bu mesaj Boenx tarafından 24 Ağustos 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Smoke, 24 Ağustos 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Southpark da counter kullanılan bölümde "shit" diyorlar :) unutulmaz bi bölümdü o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: helena, 24 Ağustos 2005 20:23 tarihinde demiş ki: Nil by Mouth ---> Fucks per minute:3.67 Pulp Fiction ----> Fucks per minute:1.76 tarantino cephesinde bir üstünlük söz konusu Hangi açıdan ? Daha az "fuck" deniyor diye mi ?[signature][hline]#3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Wispy, 22 Ağustos 2005 22:23 tarihinde demiş ki: Ben birinci Pulp Fiction olur diye tahmin etmiştim ama adamlar ikiey katlamış ehe [signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 south park ın şarkılarını indirdim "Merry Fucking Chrismas" diye şarkı var "Uncle Fucker" var ve daha birsürü :D çizgi filminin birini izlemiştim adam 10 dakikada 25 kez fuck you falan saydırdı şu küçük olan :)[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bı yanıslık olması ya scarface de 218 dıılde 182 tane wardı sankı, cunku blınk 182 grubu ısmını ordan almıstı scarfacekı fuck sayısından ama emın dıılm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 en çok fuck geçen filmi izlemedim ama ard arda en çok fuck geçen american history x dir tahminimce hatta eleman bi ara arızaya bağlıyor ardı arkası kesilmiyor, hepsi orda bile geçmiş olabilir :b[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Butterfly Effect diyorum , orjinalinde o kadar çok sayıda ve o kadar alakasız mekanlarda küfür vardı ki 2. cd'de bıraktım filmi , insanı dil kullanımıyla bu kadar aptal yerine koyan bir filmi orjinal senaryosuna rağmen bir daha izleyeceğimi sanmıyorum. [Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 14 Eylül 2005 11:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: tashmoo, 25 Ağustos 2005 11:39 tarihinde demiş ki: bı yanıslık olması ya scarface de 218 dıılde 182 tane wardı sankı, cunku blınk 182 grubu ısmını ordan almıstı scarfacekı fuck sayısından ama emın dıılm Scarface'de sadece Al Pacino 182 kere fuck diyor. Toplamda 218 falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Rezervuar Köpekleri içinde en çok küfür geçen film diye biliyordum ama :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 rob zombie nin bir müzik grubu ile alakası var mıydı ya?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 reservoir dogssanırım[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bide saymaları komik bunu ben :D -abi yaz bitane daha dedi -kac oldu simdi -253 oldu -yok be demin 154 tü [Bu mesaj unac tarafından 14 Eylül 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 FAKat muhafFAK bu mutFAK çok uFAK[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 goodfellas kesin olur listede dedim başlığı görünce ve de yanılmadım, 9. sırada. eğer başlık en çok fuck diyen karakter olsaydı goodfellas taki joe pesci nin oynadığı tommy de vito karakteri olurdu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 evet goodfellas iyi: http://www.youtube.com/watch?v=tP9PTfkFEWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 iki yıl aradan sonra bu başlığı özellikle mi buldun yoksa arama kısmına 'fuck' mı yazdın ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Turkce'ye cevrilirken hepsi kahretsin oluyor o faklarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 hehe. yok yaw, hani güzel filmler vardır gözden kaçmıştır diyerekten (bugün twelve monkeys i izledim. evet yeni izliyorum) "filmler" yazdım. baktım bu başlık var. goodfellas ı da çok severim. öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 sevilmicek film degil ki goodfellas bu arada o listede scarface daha yukarılarda olmalıydı, bi terslik var sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 benim bildiğim en çok fuck denen 2. film pulp fiction , 3. film scarface'di. Scarface'in üstlerde olması gerekir çünkü nokta veya virgül yerine fuck deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Şehrin azizlerinde baya bi sövüyodu onu ii hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 şehrin azizleri acaip güzeldir valla 25.saatte bi fuck sahnesi var ki.. orada sövüyor arkadaş bi normal bi filme yetecek kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 snacth dendi mi? ayrıca bi tane kadın oynuyo filmde o da brad pittin annesi rolünde başka kadın yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 anam bu topici ben açmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar