Dela Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 http://rapidshare.de/files/1422572/Berdan_Mardini_-_Senden__ocu_um_Olsun.mp3.html hayatimin sarkisi.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
Creus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 klibide ayrı bi güzeldir..[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
amon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 "senden çocuğum olsun istyorum" demek "seni haamile bırakmak istiyorum" demektir. haamile bırakmak içinde birini mikmaak gerekir....vee bu da "seni mikmek isttiyorum" demek olur....yani şarkının adı ""seni mikmek istiorum" dur...[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 cık cık ne fesatça hiç alakası yok bi kere.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: amon, 14 Eylül 2005 09:43 tarihinde demiş ki: "senden çocuğum olsun istyorum" demek "seni haamile bırakmak istiyorum" demektir. haamile bırakmak içinde birini mikmaak gerekir....vee bu da "seni mikmek isttiyorum" demek olur....yani şarkının adı ""seni mikmek istiorum" dur... Apuhahah diyorum izninlen :lol:[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Beyaz'ın bununla ilgili bir esprisi varfdı bu albümü alırken yaşanacak olası zorluklarla ilgili -Abi,bi senen çocuğum olsun,verir misin? eheh:D[signature][hline]Büyük iyilikleri tanımak için, küçük kötülükleri tanımamız gerekir. J.J.Rousseau
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: amon, 14 Eylül 2005 09:43 tarihinde demiş ki: "senden çocuğum olsun istyorum" demek "seni haamile bırakmak istiyorum" demektir. haamile bırakmak içinde birini mikmaak gerekir....vee bu da "seni mikmek isttiyorum" demek olur....yani şarkının adı ""seni mikmek istiorum" dur... Değişik bi yaklaşım...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World XÆ®ø Down BloG
Dela Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yapay dollenme de var, dagitymayin romantik serseri ortamini.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
cna Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Tam bir sapık şarkısı[signature][hline]jahnn
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 amonun dedigi cok dogru bir kere, dolaylı yoldan sapıkça duygularını dile getiriyor berdan mardini, hiç tasvip etmiyorum[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
malik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 berdan mardini rulazzz hehe. geçen dinliodum msnden şarkıyı kızın biri kıro ıyyy dedi bende kıoruyum hahahahhaha dedim:D sonrada kıza jnm dedim bana jnm deme dedi salak:D[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Gönül eğlendirmiyorum işim ciddi beni uğraştırma demek istemiş bence.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 sapık o adam sapık sapık...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 böeak. otantikte paso bunu çalıyolardı.. nargilesi güzel olduğu için de mecbur katlanıyoduk.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Senden çocuğum olsun istiyorum , Gözleri senin gibi baksın , Baktımı yürekleri yaksın , Milyonları peşine de taksın ... bilmiyorum dedim sözlerini :/[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 olmasın gözünü seveyim bu adamın kimseden çocuğu olmasın.. mini mini berganlar görmeyelim aramızda bi onlar eksikti[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Dela Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 benim olsun ama di mi? kucuk kucuk delalar delaralar dolassin ortamda[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
helena Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Maxen, 15 Eylül 2005 16:51 tarihinde demiş ki: olmasın gözünü seveyim bu adamın kimseden çocuğu olmasın.. mini mini berganlar görmeyelim aramızda bi onlar eksikti eh, lol yani bunun popüler türk müziğinin vardığı son nokta olmasını ve daha fazla ilerlememesini diliyorum[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ya şeyden korktum bi an ben boyle erkekler artık kızlara duygularını bu sekılde ıfade ederlerse hem ıclerındekı bastırılmıs duyguları acıga vurma amaclı hemde romantik ve şirince mesajı verme amaclı. Kızda muallakda kalır boyle olursa, Bu herif sapıklıkmı yapıyo yoksa cok hos bi lafmı etti diye. Ahah Zeki adammış bu berdan[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
sir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bence radioheadden esinlenmiş. I'll drown my beliefs To have your babies[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sana bir hain laazzım bana selamet laaaaaaazım falan :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
Öne çıkan mesajlar