Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

berdan mardini - senden cocugum olsn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"senden çocuğum olsun istyorum" demek "seni haamile bırakmak istiyorum" demektir. haamile bırakmak içinde birini mikmaak gerekir....vee bu da "seni mikmek isttiyorum" demek olur....yani şarkının adı ""seni mikmek istiorum" dur...[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü
Anti-östro eylem organizatörü
Mesaj tarihi:
said:
amon, 14 Eylül 2005 09:43 tarihinde demiş ki:
"senden çocuğum olsun istyorum" demek "seni haamile bırakmak istiyorum" demektir. haamile bırakmak içinde birini mikmaak gerekir....vee bu da "seni mikmek isttiyorum" demek olur....yani şarkının adı ""seni mikmek istiorum" dur...

Apuhahah diyorum izninlen :lol:[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Beyaz'ın bununla ilgili bir esprisi varfdı bu albümü alırken yaşanacak olası zorluklarla ilgili
-Abi,bi senen çocuğum olsun,verir misin? eheh:D[signature][hline]Büyük iyilikleri tanımak için, küçük kötülükleri tanımamız gerekir.
J.J.Rousseau
Mesaj tarihi:
amonun dedigi cok dogru bir kere, dolaylı yoldan sapıkça duygularını dile getiriyor berdan mardini, hiç tasvip etmiyorum[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
berdan mardini rulazzz hehe.
geçen dinliodum msnden şarkıyı kızın biri kıro ıyyy dedi
bende kıoruyum hahahahhaha dedim:D
sonrada kıza jnm dedim bana jnm deme dedi salak:D[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
Mesaj tarihi:
Senden çocuğum olsun istiyorum ,
Gözleri senin gibi baksın ,
Baktımı yürekleri yaksın ,
Milyonları peşine de taksın ...

bilmiyorum dedim sözlerini :/[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
olmasın gözünü seveyim bu adamın kimseden çocuğu olmasın.. mini mini berganlar görmeyelim aramızda bi onlar eksikti[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
said:
Maxen, 15 Eylül 2005 16:51 tarihinde demiş ki:
olmasın gözünü seveyim bu adamın kimseden çocuğu olmasın.. mini mini berganlar görmeyelim aramızda bi onlar eksikti

eh, lol yani

bunun popüler türk müziğinin vardığı son nokta olmasını ve daha fazla ilerlememesini diliyorum[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
Ya şeyden korktum bi an ben boyle erkekler artık kızlara duygularını bu sekılde ıfade ederlerse hem ıclerındekı bastırılmıs duyguları acıga vurma amaclı hemde romantik ve şirince mesajı verme amaclı.

Kızda muallakda kalır boyle olursa, Bu herif sapıklıkmı yapıyo yoksa cok hos bi lafmı etti diye. Ahah

Zeki adammış bu berdan[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
sana bir hain laazzım bana selamet laaaaaaazım falan :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
  • Yeni Oluştur...