Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Güzel Şehir Ankara !

Malkor

Öne çıkan mesajlar

Ankaranın en büyük artısı sakin olması bence. Ben ankarada oturuyorum öyle gezme delisi biri de değilim, oturdugum yerde de gezilecek yerin olup olmaması beni ilgilendirmiyor. Canım çok gezmek isterse başka şehre giderim nedir yani..[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Deniz-, 19 July 2003 17:53 tarihinde demiş ki:
sydney ownz olm burada istedigim gibi denizi gorebiliyorum suanda..
vede istedigim gibi dfenize giriom kirli flm degil..[hline]Angelfire,19 July 2003 13:40 tarihinde demiş ki:
neyse ne kadar kötü olursa olsun gelicem sonuçta beni önden salabilirsiniz deli tank diye sorun yok yane

orda da zaralı ısınlar var e biliosun malum ozon tabakası delik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zed, 19 July 2003 15:44 tarihinde demiş ki:
...yani ne bileyim, insanlar bi garip, ortam bi garip muhabbet bi garip...gezmek için ideal ama kesinlikle yaşanmaz...

Tamamen katılıyorum bunlara.

said:
ha geceleri tabi ki ankaradan çok daha güzel, ama sırf onun için de değişmem ankarayı.

Bu kısmına katılmıyorum ama; geceleri benim gibi paranoyak bir insan için son derece huzursuz geçiyor. Tabii bunda Istanbulda gece dışarıya hemen hemen sadece sefkiliyle çıkmış olmanın rahatsızlığı büyük rol oynuyor olmalı, adım başı kavga edilesi bir yer aslında o durumda benim için. Iti kopuğu bol ve ipleri daha uzun bırakılmış desem uygun olur sanırım; Ankara ile kıyaslayınca tabii ki.

Ayrıca denizsiz bir yerde de çok keyifle nemsiz rutubetsiz, boğucu havasız gayet keyifle yaşanır. Antalya da Istanbul da İzmir de bana hiç zevk vermiyorlar şehir olarak, her birinin başka yerlerde bulamayacağım imkanları olmasına rağmen.
Ankara bambaşka ama, orada olduğum kadar huzurlu olamıyorum hiçbiryerde.

Bu topicin amacı herhalde Ankara vs Istanbul kapışması yaratmaktan çok, her iki şehrin sevenlerinin, kendi nedenlerini anlatmalarını sağlamak. Yine de, Ankara Istanbulu döver diyeyim bitirirken =P

[hline]
Deep-Night, 21 June 2003 12:12 tarihinde demiş ki:
Adminlerden daha büyük Allah var!

[Bu mesaj Nefr tarafından 20 July 2003 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 20 July 2003 00:35 tarihinde demiş ki:

Ayrıca denizsiz bir yerde de çok keyifle nemsiz rutubetsiz, boğucu havasız gayet keyifle yaşanır.

said:
Grudge, 19 July 2003 13:36 tarihinde demiş ki:
ankaralılar denizi büyük bi su birikintisi olarak görürler ama öyle diildir. nefesimiz daralır deniz olmayınca bi yerden sonra sudan çıkmış balığa döneriz
[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

geceleyin ankara daki en güzel yer tunalı bence ışıklandırma felan harika bence, zaten tunalı benim 2. evim gibi olduğundan çok seferim kendisini :P aslında meclis parkı da süfer mekan da geceleyin alkolün etkisiyle biraz huzursuz bi yer olabiliyor, ee alkol bu, şişede durduğu gibi durmuyo :) geceleyin bar di içkiydi istiyosanız tunus caddesinin ortalarına doğru graveyard(kapandı galibam), old school(lol gay bar bu da neyse :P) un olduu bi bina var onda var 2-3 tane bar daa, bi de sakarya da var bi kaç tane bar, bi çok yerde gazinolar felan da var da saymıyorum onları, yani ankaranın gece hayatı saydığımdan ibarettir ama yeni nesilin maşallahı var sabahlara kadar ellerinde şarap bira tunalıda dolaşanlar da oluyo ehem :P[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

yürü be azmo kim tutar seni :Pp ayrıetten ankaranın soğuk sisli ve karlı kış sabahlarını hiç bir şeye değişemem, köroğlunun orda subay lojmanlarının hemen arkasında dümdüz birlik mahallesinin girişine çıkan bi yol var sisli ve karlı iken o manzara cidden hayatımda görmediğim bi güzellik yine aynı yerden biraz doğuya doğru gidin açık bi arazi var o arazi den güneşin doğuşunu izlemek te deli ötesi bir olay, bi de cumhuriyetin 75. yılında kızılay meydanını kapatmışlardı, süperdi o gece acaba 80 dede kapatırlarmı? süfer ya amerikanın en kral kentini önerseler yinede ankarayı seçerim ben[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Sosyal ağlarda paylaş

ankara türkiyede bi savaş çıksa en son düşecek şehir.
istanbulu başkent yapanlar zerre kadar savaş zekası olmayan insanlar.çünkü en kolay fethedilecek şehir.oysaki ankara atatürk gibi bir savaş dehası tarafından başkent seçilmiş.

ayrıca köy dediğiniz yerin 50 sene önceki resimlerini bi yerden bulunda bi bakın.her tarafta sokak cafeleri.ankara kalesi temiz.düz ve geniş alana yayılmış zamanının yüksek devlet binaları.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Sosyal ağlarda paylaş

çalışmaların oranı seçimler yaklaşınca artsa da hiç yoktan iyidir bence, o tüneller felan gayet kullanışlı oldu eski halini hatırlıyorum oraların anam ağlardı 50 metre yol için. şimdi eskişehir yolu üzerine metro çalışması vs var, o pok etsede oranın trafiğini bittiğinde kesinlikle ama kesinlikle ankara da ulaşım sorunu diye bir şey kalmayacak, ardından biraz da yeşillendirme çalışması tamamdır :) her ne kadar atatürk ün bütün kararlarının doğru ve yerinde olduğunu düşünsemde ankaranın tam göbeğindeki meclis ve askeri lojmanlar/ tesisler çok yanlış bence, meclis in etrafını hiç anlamıyorum özellikle içerdeki millletvekilleri "ya ben bunaldım 3 km yürüyüş yapıp geliyim" demiyo ki[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Sosyal ağlarda paylaş

Baba bizim burda direğe gömen gömene. Eskişehir yolunu 4 şeritli yola aktardılar. kafam patlıyo gündüzleri. Dat dat. İki kez elektrik giti aynı gün iki direğe gömdüler. Koca şehirler arası yol sığmadı oraya tabi. Ama bitince güzel olcakk.
*!Sevinir*[hline]Kenderleme senin nicki görünce çocukken parkta oynadığım kum taşıyan kamyonumun kopan tekerinin yerine taktığım yedek tekerin ortasındaki demir aklıma geliyo niyeyse
LA DIHLAYIN LA!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean, 20 July 2003 02:34 tarihinde demiş ki:
çalışmaların oranı seçimler yaklaşınca artsa da hiç yoktan iyidir bence

bak istanbulda en nefret ettiğim şey budur ( gerçi ankarada ne kadar abartı bu olay bilmiyorum ama istanbulda igrenç durumda )
seçim olayları yüzünden köstebek gibi kazıyolar her yeri

( bizim sokak 4 kere asfalt degiştirdi 5incide parke yaptılar kadıköy/moda taraflarındaki gibi oldu ehe )

said:
Azmodai, 20 July 2003 02:17 tarihinde demiş ki:
50 seneki ankara gercekten cok guzelmis.

bi ara mailden sana eski istanbulun resimlerini yollarım :) o zaman güzellik neymiş anlarsın ehe
Sosyal ağlarda paylaş

ankarada melih gökçeğe çok rakip yok o yüzden çok kazı çalışması felan olmuyo, melih gökcek ufak ufakbir seyler yapıyo baskanlığı sırasınca secim gelince büyük isler yapıyo, bi önceki projesi işte o tünellerdi gayet te iyi oldu bence hiç duraksamadan akıyo trafik, bu metroyla da ankaranın hemen hemen her yerine metro gitmiş olucak, hakkını vermek lazım adamın[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda ankaranın 57 yerinde alt geçit üst geçit çalışması varmış.

bu arada eskiden istanbulun daha güzel olduğunu iddia edenler,ernest hemingway'in "işgal istanbulu ve iki dünya savaşı" kitabını bi okusunlar. :)[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Sosyal ağlarda paylaş

Melih Gökçek şu an Ankarayı tam bir koas içine sokmuş durumda. 10 yerde birden alt geçit üst geçit çalışması başlattı, Ankaranın en işlek yollarını metro sebebi ile kapattı. Eskiden sorun olmayan yerlerde çalışmalar sebebi ile trafik oluştu ve yollar açılınca insanlar rahatladık sanacaklar ama değişen birşey olmayacak. Biri allah aşkına şu adama söylesin yolu genişleterek trafik azalmaz, alternatif yolları hizmete sokarak azalır. Çalışmalardan önce alternatifi düşünüp hazırlamalı ondan sonra çalışmayı başlatmalı. Eskişehir yolu şu an içler acısı. 3 senedir durdu durdu ve seçime 1 yıl kala bir anda heryerde çalışmaya başladı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Sosyal ağlarda paylaş

Armadanın 30% (rakamdan tam emin değilim yanlış olabilir) melih gökçeğe aitmiş. Ne hikmetse armada açıldıktan sonra sadece şehirlerarasıyolculuk yapan otobüslerin girebildiği terminal yolundan direk yol çektiler armadaya. Daha önce yasaktı sivil araba girmesi. Sonra yine armadanın arka tarafından bir yol daha yaptılar. Armadanın orayı öküs gibi yeşillendirdiler. Ve yine ne hikmetse armada açıldıktan bi kaç gün sonra onun dibinden geçen metro çalışmalarına başlandı. Nefret ediyorum o insandan.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
İş için ankaraya gittim 2hafta kalmak zorunda kaldım yeminlen daral geldi İstanbul üsküdarda yaşıyorum sahilede yakın evimiz insan istanbulda denizlen bütünleştikten sonra nereye giderse gitsin bir süreden sonra daral geliyor.İstanbul boğaz ownz.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 20 July 2003 02:15 tarihinde demiş ki:
Ayrıca köy dediğiniz yerin 50 sene önceki resimlerini bi yerden bulunda bi bakın.her tarafta sokak cafeleri.ankara kalesi temiz.düz ve geniş alana yayılmış zamanının yüksek devlet binaları.

keşke 2000 sene önce fotoğraf makinesi olsaymış da gösterebilseymişim 2000 sene önceki istanbulun resimlerini :lol:[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Lol İstanbuldada heryeri kazıyorlar metroydu tranvayıydı diye Kadıköy yaz başından beri kazılıyor tranvay koyacaklarmış peki eski tranvayı neden kaldırdınız?Beşiktaş tophane hattı arası kazılıyor güya 2009a kadar boğazın altından tüp geçit yapılıp Eminönü Üsküdara bağlanacakmış belli bir yolda gidecekmiş.
Ne olursa olsun istanbul gibisi yok taşı toprağı altın olmasada boğazımız altın.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...