go2hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 @naa Kılık kıyafet falan nedir bilirmisin ? Çarşaftır başortusudur falan ? neden kaldırıldı ? Cıgrından cıkarıyonuz insani ya[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 başortusu hic bir inkılapta kaldırılmadı çarşafı kimse savunmuyor zaten..[signature][hline]Biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 türbanın üzerine peruk takıp okula girmeye çalışanlar var hele. onlar daha beter aslında. ne demek bu ya. gülüyorum ya pes yani. hele o HAŞEMA mıdır ne karın ağrısıdır. inşallah onu giyen birisinin başına bir şey gelir de , ibret olur insanlara.[signature][hline]valandil ownz j0o! FAQ you. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Naa, 14 Eylül 2005 00:21 tarihinde demiş ki: başortusu dini bir vazifedir inanmıyorsan acar okursun gorursun. Neden inkar ediyorsunuz anlamak mumkun degil. Tum musluman alemi sdece turkiye degil Dunya bunu kabul etmiş. Sizler bole birşeyin kitapta yazmadıgını idda ediyorsunuz gercekten cok komik. her mini etek giyen or... diildir. bunu nasıl kabul ediyorsanız. her başortusu takanda ideoloji ugruna takmaz bunu da kabul edin. Ahahahha kitapta yazıyor demek ? Hangi nerde hangi surede yazıyor söylermisin ? Bi söyle çok merak ettim. Türban nedir ? Türban 1.Dünya savaşında Araplara yapılan zulumde ortaya çıkmıştır.Arap kadınları tecavüze uğramışlardır.Tecavüze uğradıkları için bir leke olarak görmüş bunu örtmek içinde kapanmışlardır.Bugunkü Siyah Örtü oradan gelmektedir. Kuran-ı Kerim de "kapan örtün" diye birşey yazmıyor.Kıyafet ile ilgili hiçbirşey yazmıyor. safmısınız nesiniz?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Naa, 14 Eylül 2005 00:21 tarihinde demiş ki: keyzar 0-6 yaş arası yorumlarını bir kenara bırak artık başortusu dini bir vazifedir inanmıyorsan acar okursun gorursun. Neden inkar ediyorsunuz anlamak mumkun degil. Tum musluman alemi sdece turkiye degil Dunya bunu kabul etmiş. Sizler bole birşeyin kitapta yazmadıgını idda ediyorsunuz gercekten cok komik. her mini etek giyen or... diildir. bunu nasıl kabul ediyorsanız. her başortusu takanda ideoloji ugruna takmaz bunu da kabul edin. Üslubun hiç hoş değil, o 0-6 yaşa da girmiyorsun sen... Diğer postlarımı da bir oku da kim okumuş, kim kulaktan duymuş gör... Al sana İslam alemi... Gerçi sen gider şimdi bana mollaları falan örnek gösterirsin ammannn ammannn...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: zgrw, 14 Eylül 2005 00:26 tarihinde demiş ki: @Naa başörtüsü , türban vs kuran da yazmaz , peygamberimiz zamanında kadınların başına güneş geçmemesi için örtü sarmalarını önermiş insanlar da bunu yapmışlar ancak günümüzde bu yanlış yorumlandığından ötürü insanlar senin gibi bunun farz olduğunu zannetmektedirler . Bu farz değil dir sadece peygamberimizn sağlık açısından önerdiği bir şeydir . "Mümin kadınlara da şöyle: Gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. Zinet yerlerini açmasınlar. Bunlardan kendiliğinden görünen kısmı müstesnadır. Baş örtülerini yakalarının üstüne koysunlar. Zinet yerlerini kendi kocalarından, babalarından, kocalarının babalarından, oğullarından, kocalarının oğullarından, kendi erkek kardeşlerinden, kendi kardeşlerinin oğullarından, kız kardeşlerinin oğullarından, kendi kadınlarından, kölelerinden, erkeklik duygusu kalmayan hizmetçilerden veya henüz kadınların gizli yerlerine muttali olmayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizleyecekleri zinetleri bilinsin diye ayaklarını da vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah'a tövbe edin. Böylece korktuğunuzdan emin" umduğunuza nail olasınız" (en-Nûr, 24/31).[signature][hline];;suitfly [Bu mesaj metboy tarafından 14 Eylül 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 black cogul konusma bea :)[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 @naa okumadım ama baştan sona okumuş , sözüne kendi sözüm kadar güvendiğim pek çok insan olmadığını söylüyorlar[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bu meali kim yaptiysa onun yorumu. Baslarini kapatsinlar tarzi birsey gecmiyor, omuzlarindan asagi giysilerini sarkitsinlar mi öyle bisi geciyor[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Naa, 14 Eylül 2005 00:31 tarihinde demiş ki: başortusu hic bir inkılapta kaldırılmadı çarşafı kimse savunmuyor zaten.. hösssttt !!! "Herhangi ayrıcalık belirten dini simge veya siyasi simge belirten kıyafetleri giymek yasaktır"[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Naa, 14 Eylül 2005 00:27 tarihinde demiş ki: her mini etek giyen icin bacaklarını teshir etmek icin giyiyor diyemezsek.. basortusu icinde aynısı... Hayır işte, her mini etek giyen orospu değildir diyebilirsin ancak her mini etek giyen bacağını teşhir etme amacını güdüyordur. Mini eteğin icad edilme amacı bacakları önplana çıkarmaktır çünkü. İnce noktayı anlıyorsundur umarım.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Millet ileri giderken biz neden geriye gidelim Suriyenin,Lübnanın first ladyleri gayet modern ve şık iken ben bizimkinden neden utanayım??Amerikadaki tanıdıklarınıza Türklere nasıl bakıyolar diye bir sorun Arap diyorlar.Neden Avrupalı modern demiyorlar?Bizi hala çölde geziyor zannediyolar.İmajımız yok bu AKP hanımları da tuz biber oluyor buna.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 arkadaşlar niye uğraşıyoruz?daha önceki topiclerin birebir aynısı işte, aynı kişiler aynı postları atıyorlar ve aynı kavgalar çıkıyor. kimse bişey kazanmıyor, herkes bişey bellemiş, ezberden onu okuyor, sonra iş hakarete, geri kafalılığa, özgürlüğe mini etek vs. türban'a (ne alakaysa) geliyo. biliyo musunuz, kadınlar ne türbanı ne de başka bişeyi biz erkekler kadar şiddetli savunmuyo, veya şiddetli saldırmıyo. bayanların saçı başı bizim çenemizi yoruyo, o kadar. evet bazıları inanç için takıyo, bazıları siyaset için. ama kural konmuş, saçlar örtülmüşse olay bitmiştir, konmuş bir kuralı ne diye tartışıyoruz?dini kuralı da tartışamayız, okullardaki kuralı da. değiştirebilecek gücünüz varsa değiştirin. niye birbirimize giriyoruz? çok zaman kaybediyoruz gerçekten şu tip boş tartışmalarla.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Penthesilea, 14 Eylül 2005 00:33 tarihinde demiş ki: Bu meali kim yaptiysa onun yorumu. Baslarini kapatsinlar tarzi birsey gecmiyor, omuzlarindan asagi giysilerini sarkitsinlar mi öyle bisi geciyor Bak penth. git al ve oku her aldıgında aynı yazıları goreceksin. bendekinde neredeyse aynı yazılar mevcut hepsi anlaşmışda aynı yorumumu yapmışlar? Mealleride gectim arapca bilen bir cok arkadasım var direk arapcadan okuyorlar ve yine aynı sonuc cıkıyor.[signature][hline]Biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 eee işte 40 lardan sonra Batıya değilde Araplara yanaşmanın getirdikleri bunlardır. Bu kadar kötü bir toplum olmamızın en büyük nedeni arapların kültürünü almamızdır.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Penthesilea, 14 Eylül 2005 00:33 tarihinde demiş ki: Bu meali kim yaptiysa onun yorumu. Baslarini kapatsinlar tarzi birsey gecmiyor, omuzlarindan asagi giysilerini sarkitsinlar mi öyle bisi geciyor tamam dine inanma da kaynak bulduk buna inan artık =p bilmiyorum kimin yorumu ama arapçadan okuyup anlayamıcağım için Türkçesini okuyorum eheh.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 sir Katılıyorum. İyi geceler... Edit: Bazı arkadaşlar yatarken kıçlarını örtmeyi unutmasınlar!!! Mazallah...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 [Bu mesaj Keyzar tarafından 14 Eylül 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 okul da bir devlet kurumudur.. okulada mini etekle gelemezsin....[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 su devirde bole insanlari gormek gercekten üzücü iyi geceler[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Kuran-ı Kerimde geçen Baş örtüdür TÜRBAN değil bunlar farklı şeylerdir. Türban dini bir simgedir tıpkı hac gibi.Baş örtü ise o dönemde arap yarımadasında tozdan kumdan korunmak için ortaya çıkan bir nevi şapkadır. oranızdan buranızdan uydurup gelmeyın yahu.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 metboy benim bildiğim başlarını kapatsın geçmemeli[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ya ben bos iddia etmiyorum ki Naa ve Metboy kardeslerim. Kesin bildigim birsey var, o da direk olarak baslarini kapasinlar ibaresi yoktur. Neyse, beni ilgilendirmiyor kadinlar kendi haklarini kendileri savunmayi ögrenmeli artik : ) Iyi geceler, yedi cüceler Yedi cüceler cin midir olayina girmeyelim ama[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 iki din konusu arasinda basim dondu be, yavas biraz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yedi cüceler ilk heceleri alın, noluyo? yecüc! cüc bir hecedir.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ya kimse türbanla başörtüsü aynı şeydir demiyor ki niye celalleniyorsunuz anlamıyorum eh. bu arada meale burdan bakabilirsiniz http://www.kuran.gen.tr/?x=s_main&y=s_middle&kid=1&sid=24 diyanet meali, 31. ayete bakarsanız görürsünüz.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar