go2hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 okula türbanla Ge-lin-mez bu kadar[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bu arada sehir kesiminde kesinlikle basörtüsü kullanan kisi bulamazsiniz. Basörtüsünden kastim geleneklerimizden olan ve yasmak olarak adlandirilan sey. Takilan tek sey türbandir, baslik da dogal olarak türbandan bahsediyo körkcüm[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: huun, 13 Eylül 2005 23:06 tarihinde demiş ki: gelse ne olacak ? bööööööö seriat gelecek di mi ? birakin bu isleri . Aha işte bu dusuncelerden dolayi boleyiz.[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: huun, 13 Eylül 2005 23:59 tarihinde demiş ki: o zaman basi kapali olan birisi rejim karsiti bir harekette bulunursa hapse at omur boyu cikarma diyorum ben de . basortusuyle adam oldurmeyi bir tutuyorsan zaten fikrin belli daha fazla konusmana gerek yok . abi o sadece bir örnek burda önemli olan kurallara karşı çıkmak . ve işin aslına bakarsan bence çok farkıda yok , diğer insanlara kötü örnek oluyor , onun bir kurala uymayıp ceza almadığını gören öğrenciler başka kurallara uymayı reddedebilir ve bu devam ederk ilerde bu başka öğrencilerin adam öldürmesine kadar gidebilir . her şey , basit bir olaya bağlı olarak gelişir daima[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: riglous, 13 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki: her acilan konuya ayni yorumu yapmaktan sikildim ama... bas ortusu siyasal bi simgedir. universitede siyasal catismalarin desteklenecegi bi platform degildir (sag/sol kavgasini kimse istemez). bu nedenle universiteye bas ortusuyle girilmez. buna karsilik insanlar hayir simge degil benim giyinme tarzim bu diye cevap verirler. ancak bu durumda birey istem disi veya isteyerek bir catisma ortami yarattigi icin boyle bi seye tahammul edilemez. nasil ben okula ciplak gidemiyorsam, onlar da bas ortusuyle giremezler. Budur[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 kural falanda değil bence artık. Bilerek yapıyorlar. Köpeksiz köy buldular deyneksiz oynuyorlar bakalım nereye kadar :)[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Her ne kadar türbanın dini bir değeri olmasa bile türban günümüzde bir sembol haline gelmiştir. Taşıdığı anlam ise dinciliktir. Hiç bir şeyi etiketlendirmeyi sevmeyen ben bile bunu inkar edemiyorum artık. 25 kişinin başı açık olduğu bir sınıfa başı kapalı gelen tek kızın amacı apaçık bellidir. Bir eylem niteliği taşımaktadır bu. Anarşidir bu. Çünkü oturtulmuş düzene karşı gelmektir farklılıkla. Ben de nüdistim o zaman çıplaklığa inanıyorum, okula derslerime çıplak gireceğim, olur mu öyle? Evinde sokakta taktığı türban umrumda değil açıkçası, ancak okul gibi bir ortamda bu aykırı kaçıyor.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 basortusuyle turban farklı seyler. turban takanların kafalarını koparmak geliyor icimden sagda solda gorunce zor tutuyorum kendimi. ama basortusu inancla ilgili bir seydir, onu isteyen istedigi gibi takar tabiki karısamaz kimse. yalnız bir de sunu belirtmek isterim, 2 ay once falan ankara'da "insanlar egitilirken kıyafetleriyle gorunusleriyle yargılanmamalı" diye bir eylem orgutlendi, yalnız isin komik tarafı turban takınca bisi olmuo ben uzun sacla okula gidince oluo heh yok efendim oyle tek taraflı oturma organına guven biraz.[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here? The abuse that we use I do not longer care The cold worms and me, we are all right, we are free The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide. In Flames We Trust. [Bu mesaj Jester tarafından 14 Eylül 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bazılarımız tutturmuş dini inançlara saygı göstermeliyiz diye... Benim inançlarımda okula g-string ile girmeyi gerektiriyor, hadi bakalım!!! Kılık kıyafet kanununa uymayan birşey kardeşim yani, bu kadar basit. Ha g-string, ha türban (madem dinle alakası olmadığını düşünüyorsunuz)... Onların inancı öyle saygı duymalıyız diyorsanız eğer, bu ülke benim inançlarımada, onun inançlarınada, senin inançlarınada, yani her dinle bir tutulan şeye saygı ve müsamaha göstermeli. Sizce böyle birşey mümkün mü? Yapılan esneklik beraberinde kaosu getirir...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 türbanın amacı belli. Ben sokakta kara çarşaflılar ve türbanlıları gorunce deliriyorum. Hele oı türbanlıların göz makyajı falan kimse yapmıyor. Geciceksiniz bu ayakları ya[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konu bitsin bence.Çoğunluk türban karşıtı işte Aslında en iyisi galiba Din bölümü açılsın orada tartışalım[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Din bölümü açılsın ama din konuşmak yasak olsun . Herkes mutlu olsun .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Arkadaş kural nedir duymuş mu??? Kurallarda var kardeşim, kılık kıyafet yönetmeliği var.. Ta-ka-maz-sın... Bu kadar basit.. Ne yapabilirsiniz.. ŞİKAYET EDİN! Yasal hakkınızı kullanın, kızla hiç yüz göz olmadan şikayet edin..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 keyzar 0-6 yaş arası yorumlarını bir kenara bırak artık başortusu dini bir vazifedir inanmıyorsan acar okursun gorursun. Neden inkar ediyorsunuz anlamak mumkun degil. Tum musluman alemi sdece turkiye degil Dunya bunu kabul etmiş. Sizler bole birşeyin kitapta yazmadıgını idda ediyorsunuz gercekten cok komik. her mini etek giyen or... diildir. bunu nasıl kabul ediyorsanız. her başortusu takanda ideoloji ugruna takmaz bunu da kabul edin.[signature][hline]Biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 (bkz: Türban altı topuz) (bkz: Türban altı makyaj) var böle şeyler...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Naa, 14 Eylül 2005 00:21 tarihinde demiş ki: keyzar 0-6 yaş arası yorumlarını bir kenara bırak artık başortusu dini bir vazifedir inanmıyorsan acar okursun gorursun. Neden inkar ediyorsunuz anlamak mumkun degil. Tum musluman alemi sdece turkiye degil Dunya bunu kabul etmiş. Sizler bole birşeyin kitapta yazmadıgını idda ediyorsunuz gercekten cok komik. her mini etek giyen or... diildir. bunu nasıl kabul ediyorsanız. her başortusu takanda ideoloji ugruna takmaz bunu da kabul edin. Her mini etek giyen orospu degildir ne abi? Mini etek giyenler genelde orospudur, ama istisnalar vardir mi diyorsun sen? Gerizekali misin Naa, aksam aksam adamin tepesini attiriyorsun. Senin gibi düsünen insanlar namuslari icin istedikleri kadar kapansinlar, hep namussuz olacaklar Atatürk'ün ilkelerine ve laik cumhuriyete karsi geldikleri icin.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ben her lafı kıcımdan anlarım dalında 1.lige kosuyorsun penth ben sana Ataturkun ilke ve inkılaplarını baska bir topicte acık acık yazmıstım oku ve ogren diye ama nafile kar etmemiş. Millete hakaret etme yolunu sadece savunacak birseyleri kalmadıgında secer insanlar. Bak bu konuda da bize ornekler saglıyorsun seni gunun yararlısı sectip hadi cık topundan dolaş biraz.[signature][hline]Biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Naa, 14 Eylül 2005 00:21 tarihinde demiş ki: keyzar 0-6 yaş arası yorumlarını bir kenara bırak artık başortusu dini bir vazifedir inanmıyorsan acar okursun gorursun. Neden inkar ediyorsunuz anlamak mumkun degil. Tum musluman alemi sdece turkiye degil Dunya bunu kabul etmiş. Sizler bole birşeyin kitapta yazmadıgını idda ediyorsunuz gercekten cok komik. her mini etek giyen or... diildir. bunu nasıl kabul ediyorsanız. her başortusu takanda ideoloji ugruna takmaz bunu da kabul edin. Mini etek giyen nasıl bacaklarını teşhir etme amacını güderek giyiyorsa, türbanı takan da bazı ideolojileri seriglemek amacıyla takıyordur. Kendi örneğinle böyle açıklayabilirim sana bunu.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 @Naa başörtüsü , türban vs kuran da yazmaz , peygamberimiz zamanında kadınların başına güneş geçmemesi için örtü sarmalarını önermiş insanlar da bunu yapmışlar ancak günümüzde bu yanlış yorumlandığından ötürü insanlar senin gibi bunun farz olduğunu zannetmektedirler . Bu farz değil dir sadece peygamberimizn sağlık açısından önerdiği bir şeydir .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: riglous, 13 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki: her acilan konuya ayni yorumu yapmaktan sikildim ama... bas ortusu siyasal bi simgedir. universitede siyasal catismalarin desteklenecegi bi platform degildir (sag/sol kavgasini kimse istemez). bu nedenle universiteye bas ortusuyle girilmez. buna karsilik insanlar hayir simge degil benim giyinme tarzim bu diye cevap verirler. ancak bu durumda birey istem disi veya isteyerek bir catisma ortami yarattigi icin boyle bi seye tahammul edilemez. nasil ben okula ciplak gidemiyorsam, onlar da bas ortusuyle giremezler. +1[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 penth aynen katılıyorum[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 her mini etek giyen icin bacaklarını teshir etmek icin giyiyor diyemezsek.. basortusu icinde aynısı...[signature][hline]Biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ya kastedilen başörtüsü değil türban demişsiniz de; başörtüsüyle üniversiteye gelseler alınıyorlar mı ki başörtüsünü çıkardınız aradan? türbanın Türk geleneklerinle ve dini inançlarla alakası olmadığı gibi başörtüsünün çok alakası var. o zaman bunu açıklayın, ben türbandan bahsediyorum diyip kurtulmak kolay heh.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Naa anladigim kadariyla her turbanli bunu siyasi amacla yapmiyo demek istemis, dogruda demis. tamamen baskiyla bilincsizce yapanlar var. ole yetismisler, siyasetle alakalari yok...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: zgrw, 14 Eylül 2005 00:26 tarihinde demiş ki: @Naa başörtüsü , türban vs kuran da yazmaz , peygamberimiz zamanında kadınların başına güneş geçmemesi için örtü sarmalarını önermiş insanlar da bunu yapmışlar ancak günümüzde bu yanlış yorumlandığından ötürü insanlar senin gibi bunun farz olduğunu zannetmektedirler . Bu farz değil dir sadece peygamberimizn sağlık açısından önerdiği bir şeydir . yazmadıgını nerden cıkarıyorsun acıp okudunmu hic ben bircok meali farklı farklı bircok ceviriyi okudum ve hepsinde yazdıgını gordum. Ben takmayanlara hic hakerette bulunmuyorum hic bir lafta solemiyorum ama nedense takan insalara sizin gibi guya kulturlu guya acık goruslu insanlar hakeret yagdırmsasını saskınla seyrediyorum..[signature][hline]Biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar