TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yaa izin versinler yavaş yavaşda sonra her tarafta bunlarda dolaşsın olmaz öle şey[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 @Kolera,müslüman bi ülkeyiz ama laik bi ülkeyiz! Resmi hiç biryerde dini simge olamaz.Haçlı kolye takıpta gidemezsin okula,satanist t-shirtü giyipte...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 satanist t-shirt i nasıl oluyor :lol: horibıl [Bu mesaj Spastik_Serce tarafından 14 Eylül 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kolera Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Horrible, 14 Eylül 2005 21:57 tarihinde demiş ki: @Kolera,müslüman bi ülkeyiz ama laik bi ülkeyiz! laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması değil mi?! o zaman devlet din işlerine karışmasın!! herkesin fikri kendine ben böyle düşünüyorum[signature][hline]Yaşamak için amaç yoktur => Amaç zaten yaşamaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Spastik_Serce, 14 Eylül 2005 21:59 tarihinde demiş ki: satanist t-shirt i nasıl oluyor :lol: satanistlerin işreti varya :) üzerinde o olan t-shirt :) (ne biliim bea satanist miim alala :) )[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Kolera, 14 Eylül 2005 21:55 tarihinde demiş ki: Ya bence herkes istediği gibi gelebilmeli okula yani istediği gibi derken mesela başörtülü gelmek isteyen başörtülü gelsin mini etek giymek isteyen giysin ama bu işler aşırıya kaçmasın yani olayı abartıp erkekler okula sakallı gelsin demiyorum ama bu çifte standart gibi bir şey müslüman bi ülkeyiz diyoruz okula başörtüyle gitmek yasak ama mini etekle gitmek yasak değil bilemiyorum bana anlamsız geliyor müslüman ülke fln degiliz! türkiye laik bir ülkedir.[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here? The abuse that we use I do not longer care The cold worms and me, we are all right, we are free The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide. In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Laikliği din işleri ile devlet işlerinin birbirinden ayrılması tam gerçeği yansıtmıyor (perdeliyor). Aslen laiklik dinin devlet işlerine karışmamasıdır. Dolayısıyla devlete ait her kurumda, yerde başörtü güyülemez.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Kolera, 14 Eylül 2005 21:59 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 14 Eylül 2005 21:57 tarihinde demiş ki: @Kolera,müslüman bi ülkeyiz ama laik bi ülkeyiz! laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması değil mi?! o zaman devlet din işlerine karışmasın!! herkesin fikri kendine ben böyle düşünüyorum yazdıgını anlama kapasitesinden yoksun bir insan daha[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: pekaziz, 14 Eylül 2005 22:00 tarihinde demiş ki: Laikliği din işleri ile devlet işlerinin birbirinden ayrılması tam gerçeği yansıtmıyor (perdeliyor). Aslen laiklik dinin devlet işlerine karışmamasıdır. Dolayısıyla devlete ait her kurumda, yerde başörtü güyülemez. Tebrik ederim[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Kolera, 14 Eylül 2005 21:59 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 14 Eylül 2005 21:57 tarihinde demiş ki: @Kolera,müslüman bi ülkeyiz ama laik bi ülkeyiz! laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması değil mi?! o zaman devlet din işlerine karışmasın!! herkesin fikri kendine ben böyle düşünüyorum Din devlet işlerine karısmadığı için resmi yerlere türbanla giremiosun...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ARTE(fransiz alman kanali) de suanda Mustafa Kemal Ataturk hakkinda bir belgesel var.dikkatimi ceken ozaman ait goruntulerde hic turban die bisi yok.80 sene sonra tartisiliyor ama bu sorun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: jacabo, 14 Eylül 2005 21:46 tarihinde demiş ki: o dedigin bas ortusu değil turbandır bas ortusuyle turban farklı seylerdir lafim sadece sana degil. konuyu basindan sonuna okuyun bari ondan sonra cevap yazin. cevap verilmis seyleri tekrar tekrar tartisiyosunuz. aradaki farki fizban foto'yla gosterdi zaten. ayrica kuran'da bunun boyle olmadigini da gosterdik. yine ayni seyleri soyluyosunuz. ayrica ben o alinti yaptigin mesajdan sonra arada karistiridigimi, soylediklerimin turban icin gecerli oldugunu belirttim. bana 21 yasinda (ortalama bi uni. ogrencisini ele aliyoruz) bas ortusu takan okula girememis bi uni ogrencisi gosterebilir misiniz? bahsi gecen bas ortusunu zaten 40 yasin altindakiler pek takmiyolar. annem temizlik yaparken takardi saci uzun oldugu zaman... boyle basit bi seyi turban haline getirip simgelestirince cok cok rahat ayirt edilebiliyo. ozellikle koylerdeki insanlarin baslarini nasi bagladigini bilerek, televizyonlarda insanlarin "bas ortusu yasagi kalksin" diye feryat figan baarmasini gorunce gulesim, bi o kadar da aglayasim geliyo. tekrar ediyorum, surdaki 23 sayfayi once bi okuyun ondan sonra mesaj atin lutfen. soylediginiz cogu seye zaten cevap verildi...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ged sorun burda işte daha sonra Cumhuriyet döneminden sonra araplarla yakınlaşmamızın getirdiği sonuçlar. Bugunkü yobaz toplumu yarattı. Ayrıca Türkiye her ne kadar Laik bir ülke olarak görülsede aslen Laik değildir.Devlet din işlerine karışır. Laiklikte Dinin devlet işlerine karışması diye nitelendirilemez.Bu kadar abuk sabuk bi tanım olmazdı zaten.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 türban sonradan çıktı çünkü. X partisinin karıları aynı şekil başörtüsü baglamaya basladılar sona sona türedi bunlar.. siyasi anlam taşımadıgı sürece baş örtüsü halk arasında "yazma" heryerde giyilip takılabilir..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: GEd, 14 Eylül 2005 22:04 tarihinde demiş ki: ARTE(fransiz alman kanali) de suanda Mustafa Kemal Ataturk hakkinda bir belgesel var.dikkatimi ceken ozaman ait goruntulerde hic turban die bisi yok.80 sene sonra tartisiliyor ama bu sorun . O zamanlar güçleri yoktu artık var.[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Böle bi konu nasıl bu kdr hit aldı hayret..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Syn, 14 Eylül 2005 22:08 tarihinde demiş ki: Böle bi konu nasıl bu kdr hit aldı hayret.. Sence boş bir konumu??[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 İstenen de bu boş boş türban tartışması herkesin diğer konuları gorememesi[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Syn, 14 Eylül 2005 22:08 tarihinde demiş ki: Böle bi konu nasıl bu kdr hit aldı hayret.. 11. sayfadan sonra 3. sayfa tekrar edildigi icin bu kadar hit aldi.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: tBF, 14 Eylül 2005 22:07 tarihinde demiş ki: said: GEd, 14 Eylül 2005 22:04 tarihinde demiş ki: ARTE(fransiz alman kanali) de suanda Mustafa Kemal Ataturk hakkinda bir belgesel var.dikkatimi ceken ozaman ait goruntulerde hic turban die bisi yok.80 sene sonra tartisiliyor ama bu sorun . O zamanlar güçleri yoktu artık var. çoğaldılar çok yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 neden çoğaldılar acaba !!![signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya belgeselde dikkatimi cekti, eskiden ezan turkce okunuyormus ,Ataturk zamaninda. bu nezamandan beri arapcaya cevrildi ,vede niye?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 menderes zamaninda; merkez sag ilk yonetici oydu; din ozgurlugu adina.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: riglous, 13 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki: her acilan konuya ayni yorumu yapmaktan sikildim ama... bas ortusu siyasal bi simgedir. universitede siyasal catismalarin desteklenecegi bi platform degildir (sag/sol kavgasini kimse istemez). bu nedenle universiteye bas ortusuyle girilmez. buna karsilik insanlar hayir simge degil benim giyinme tarzim bu diye cevap verirler. ancak bu durumda birey istem disi veya isteyerek bir catisma ortami yarattigi icin boyle bi seye tahammul edilemez. nasil ben okula ciplak gidemiyorsam, onlar da bas ortusuyle giremezler. +12384759381873864886864322 ayakta alkışlıyorum!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]The bittersweet taste of fate We can't outrun the past Destined to find an answer A strength I never lost I know there is a way My future is not set For the tide has turned But still I never learned to live without regret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bence okula çıplak gidilmeli.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar