Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okula başörtüyle gelmek

Chasten

Öne çıkan mesajlar

@Kolera,müslüman bi ülkeyiz ama laik bi ülkeyiz!
Resmi hiç biryerde dini simge olamaz.Haçlı kolye takıpta gidemezsin okula,satanist t-shirtü giyipte...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*hede höde (söleyemem şimdi :p)
-Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!?
*?!?!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 14 Eylül 2005 21:57 tarihinde demiş ki:

laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması değil mi?! o zaman devlet din işlerine karışmasın!!
herkesin fikri kendine ben böyle düşünüyorum[signature][hline]Yaşamak için amaç yoktur => Amaç zaten yaşamaktır!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spastik_Serce, 14 Eylül 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
satanist t-shirt i nasıl oluyor :lol:

satanistlerin işreti varya :)
üzerinde o olan t-shirt :) (ne biliim bea satanist miim alala :) )[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*?!?!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kolera, 14 Eylül 2005 21:55 tarihinde demiş ki:
Ya bence herkes istediği gibi gelebilmeli okula yani istediği gibi derken mesela başörtülü gelmek isteyen başörtülü gelsin mini etek giymek isteyen giysin ama bu işler aşırıya kaçmasın yani olayı abartıp erkekler okula sakallı gelsin demiyorum ama bu çifte standart gibi bir şey müslüman bi ülkeyiz diyoruz okula başörtüyle gitmek yasak ama mini etekle gitmek yasak değil bilemiyorum bana anlamsız geliyor

müslüman ülke fln degiliz! türkiye laik bir ülkedir.[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here?
The abuse that we use I do not longer care
The cold worms and me, we are all right, we are free
The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide.

In Flames We Trust.

Sosyal ağlarda paylaş

Laikliği din işleri ile devlet işlerinin birbirinden ayrılması tam gerçeği yansıtmıyor (perdeliyor). Aslen laiklik dinin devlet işlerine karışmamasıdır. Dolayısıyla devlete ait her kurumda, yerde başörtü güyülemez.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kolera, 14 Eylül 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
said:

laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması değil mi?! o zaman devlet din işlerine karışmasın!!
herkesin fikri kendine ben böyle düşünüyorum

yazdıgını anlama kapasitesinden yoksun bir insan daha[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pekaziz, 14 Eylül 2005 22:00 tarihinde demiş ki:
Laikliği din işleri ile devlet işlerinin birbirinden ayrılması tam gerçeği yansıtmıyor (perdeliyor). Aslen laiklik dinin devlet işlerine karışmamasıdır. Dolayısıyla devlete ait her kurumda, yerde başörtü güyülemez.

Tebrik ederim[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle.
İyi insan olun mutlu olun.
Saf olmayın kullanılmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kolera, 14 Eylül 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
said:

herkesin fikri kendine ben böyle düşünüyorum

Din devlet işlerine karısmadığı için resmi yerlere türbanla giremiosun...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*?!?!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 14 Eylül 2005 21:46 tarihinde demiş ki:
o dedigin bas ortusu değil turbandır

bas ortusuyle turban farklı seylerdir
lafim sadece sana degil. konuyu basindan sonuna okuyun bari ondan sonra cevap yazin. cevap verilmis seyleri tekrar tekrar tartisiyosunuz. aradaki farki fizban foto'yla gosterdi zaten. ayrica kuran'da bunun boyle olmadigini da gosterdik. yine ayni seyleri soyluyosunuz. ayrica ben o alinti yaptigin mesajdan sonra arada karistiridigimi, soylediklerimin turban icin gecerli oldugunu belirttim.

bana 21 yasinda (ortalama bi uni. ogrencisini ele aliyoruz) bas ortusu takan okula girememis bi uni ogrencisi gosterebilir misiniz?

bahsi gecen bas ortusunu zaten 40 yasin altindakiler pek takmiyolar. annem temizlik yaparken takardi saci uzun oldugu zaman... boyle basit bi seyi turban haline getirip simgelestirince cok cok rahat ayirt edilebiliyo. ozellikle koylerdeki insanlarin baslarini nasi bagladigini bilerek, televizyonlarda insanlarin "bas ortusu yasagi kalksin" diye feryat figan baarmasini gorunce gulesim, bi o kadar da aglayasim geliyo.

tekrar ediyorum, surdaki 23 sayfayi once bi okuyun ondan sonra mesaj atin lutfen. soylediginiz cogu seye zaten cevap verildi...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

Ged sorun burda işte daha sonra Cumhuriyet döneminden sonra araplarla yakınlaşmamızın getirdiği sonuçlar.
Bugunkü yobaz toplumu yarattı.

Ayrıca Türkiye her ne kadar Laik bir ülke olarak görülsede aslen Laik değildir.Devlet din işlerine karışır.
Laiklikte Dinin devlet işlerine karışması diye nitelendirilemez.Bu kadar abuk sabuk bi tanım olmazdı zaten.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GEd, 14 Eylül 2005 22:04 tarihinde demiş ki:
ARTE(fransiz alman kanali) de suanda Mustafa Kemal Ataturk hakkinda bir belgesel var.dikkatimi ceken ozaman ait goruntulerde hic turban die bisi yok.80 sene sonra tartisiliyor ama bu sorun .

O zamanlar güçleri yoktu artık var.[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle.
İyi insan olun mutlu olun.
Saf olmayın kullanılmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tBF, 14 Eylül 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
said:
GEd, 14 Eylül 2005 22:04 tarihinde demiş ki:
ARTE(fransiz alman kanali) de suanda Mustafa Kemal Ataturk hakkinda bir belgesel var.dikkatimi ceken ozaman ait goruntulerde hic turban die bisi yok.80 sene sonra tartisiliyor ama bu sorun .

O zamanlar güçleri yoktu artık var.

çoğaldılar çok yazık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 13 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
her acilan konuya ayni yorumu yapmaktan sikildim ama...

bas ortusu siyasal bi simgedir. universitede siyasal catismalarin desteklenecegi bi platform degildir (sag/sol kavgasini kimse istemez). bu nedenle universiteye bas ortusuyle girilmez.

buna karsilik insanlar hayir simge degil benim giyinme tarzim bu diye cevap verirler. ancak bu durumda birey istem disi veya isteyerek bir catisma ortami yarattigi icin boyle bi seye tahammul edilemez. nasil ben okula ciplak gidemiyorsam, onlar da bas ortusuyle giremezler.

+12384759381873864886864322
ayakta alkışlıyorum!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]The bittersweet taste of fate
We can't outrun the past
Destined to find an answer
A strength I never lost
I know there is a way
My future is not set
For the tide has turned
But still I never learned to live
without regret.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...