onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 senin agzini kirarim (burada daha cok kufur edemiyorum) sen hadi gel yuzume de senin kiz arkadasin or.. diye mini etek giydiginde. ne oldugu belirsiz dangalak said: cuytherock, 13 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki: Erdoğanın b lafı vardı: biz sizin o kadar açılmanıza bişe demiyoruz siz neden türbana karşı çıkıyorsunuz.. adam bence çok doğru söylüyor.. madem şeriat olarak düşünülüyor o zaman o... luk ta olmasın demi?? adam gibi giyinsin kızlar.. orasını burasını fazla açmasın.. bu konular ne kadar tartışılırsa tartışılsın sonuç çıkmaz.. burda boşa konuşuruz :) [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 onlyreal +1 Sen kim oluyorsunda birinin namusu hakkında bilip bilmeden laf ediyorsunki.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yuh. orasını burasını açana sulanmak diye birşey yok. garip pantolar giyip kıçının çatalı gözükenle, çarşafla gezende aynıdır benım gözümde. en iyisi ortasını bulmak işte.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ayağında converse,ustunde kot pantalon ama kafası kapalı gençleri görünce dellenmmeek elde degil[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Penthesilea, 14 Eylül 2005 13:27 tarihinde demiş ki:Evet 2. sinif insan muamelesi görmek istediginde camiye gidebilir. Bi sn kdainlari camiye sokuyorlar miydi yoksa sadece namazlara mi almiyorlardi? AMZUAHZUAmauha kopardın pent.Namaz kılmayı vs vs 2. sınıf insan sayıyorsan DEGET PLS (: Demi? Sigara içmek,Karı kız la takılmak,Clubber barlarda 300 500 yo yo fıçı takılmak, 1. sınıf insan oluyor demi? Haklısın cnms.ÖpüyorumSSSSSS KOCAMAN KOCAMAN Ayrıca camiye kadın girer.Niye giremesin?[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 eru tamam geyiksin.arada sırada ciddi bişi yzmak istiosun ama biraz adam gibi yaz yahu.her msg dada bab k3nk mevzusu olmazki[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 kablo üzerimdekileri nerden bildin ?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 penth "kadınlar camilerde ikinci sınıf insan muamelesi görüyor" demiş sorj.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Sorj, 14 Eylül 2005 13:57 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 14 Eylül 2005 13:27 tarihinde demiş ki:Evet 2. sinif insan muamelesi görmek istediginde camiye gidebilir. Bi sn kdainlari camiye sokuyorlar miydi yoksa sadece namazlara mi almiyorlardi? AMZUAHZUAmauha kopardın pent.Namaz kılmayı vs vs 2. sınıf insan sayıyorsan DEGET PLS (: Demi? Sigara içmek,Karı kız la takılmak,Clubber barlarda 300 500 yo yo fıçı takılmak, 1. sınıf insan oluyor demi? Haklısın cnms.ÖpüyorumSSSSSS KOCAMAN KOCAMAN Ayrıca camiye kadın girer.Niye giremesin? cahil misin sen. kadınlar camilere giremez. o yüzden 2. sınıf insan muamelesi görmek istemiyorlarsa demiş.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Lol aklıma şey geldi. Kadın geliyo camiye böyle içeri gircek görevli HOP Kadınlar giremez (damsız almıyoruz mantığı) Bi arkadaşa bakıp çıkcaktık :P euhe Çarpılcam ya neler diyom euhe... Tamamda işte benimde anlatmaya çalıştığım o O bizim insanımızın Cahilliği Kadınları 2. sınıf olarak görenlerin a. alfabenin 13. harfi :-) EVET SLYWAN cahilim pls ezme beni :( [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 14 Eylül 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 korkma ayar imandan gelir.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Spastik_Serce, 14 Eylül 2005 13:34 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 14 Eylül 2005 13:18 tarihinde demiş ki: cok sükür ? dinsizdin en son hatırladığım kadarıyla. said: Penthesilea, 14 Eylül 2005 13:35 tarihinde demiş ki: Hesap mi vericem? mauahahahahah bree kafir ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: cuytherock, 13 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki: Erdoğanın b lafı vardı: biz sizin o kadar açılmanıza bişe demiyoruz siz neden türbana karşı çıkıyorsunuz.. adam bence çok doğru söylüyor.. madem şeriat olarak düşünülüyor o zaman o... luk ta olmasın demi?? adam gibi giyinsin kızlar.. orasını burasını fazla açmasın.. bu konular ne kadar tartışılırsa tartışılsın sonuç çıkmaz.. burda boşa konuşuruz :) YUHHHHHHHHHHHHHHHH BRRRÜÜÜSSSTTTTT bu adama ve Erdoğan (ki söylemişse) a edebileceğimiz kelimeler kifayetsiz kalır herhalde.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Sorj nasil öyle anladincok merak ettim[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bu arada beyler kadinlar camiye girebilir:) ust katta onlarin yeri vardir. Teravihlere falan giderseniz caktirmadan yukari cikip gorebilirsiniz.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Araya perde koyulur İstedikleri zaman girebilirler birçok camiide özel yerler var. Mesela Fatih Camiinde kadınlar için ayrı yerler var[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 her camide yok tabii ki o. ayrıca her namazda da olmaz o.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yani en basitinden kadınların camiye gitme gibi bir olayı yoktur normal olarak, abdesti kaçar zaten o tiplerin.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 dini bi topic açılınca çıldırıyo bütün patiler valla=) okula başörtüyle gelmek yasak tabi ama okulun etrafında biyerlerde çıkarsa bişey olmaz.sonuçta herkes çevresine zarar vermediği sürece istediğini yapabilme hakkına sahip[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Sly oluyor.Benim bildiğim kadarıyla eğer ayrı yerleri varsa her namazda girebiliyorlar[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya evet de sen gördün mü hiç öyle birşey? yok yani giden.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya genellikle gelmiyor.Ama örneğin Büyük Fatih camiinde ki kadın kesmi doluyor. Onun dışındaki yerlerde pek görmedim bende bizim burdaki camiiye uğramaz mesela sadece ramazanda[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 işte %99 yok ve giderlerse gayet oha olur erkek milleti.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yaw canim niye oha olsun:) sanki sokakta gormuyorlar benim dedemle babannem beraber giderler teravih zamani[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Başörtüsüyle okula gelmek yasalara aykırıdır. Kanunlara aykırı olan bir şeyi tartışmak bile manasız bence.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar