Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karabasan böğğ

Othranx

Öne çıkan mesajlar

ya şimdi absolutun dedikklerini yapıcam ama bi sorun var beni bi büyük bpizza doyurmaz 2 tane alıp yesem karabasandan büyük bişi gelir mi :P kola yerinede sprite :D yatağımın başına da bi büyük koyarım karabasanlarla içeriz karşılıklı.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

banada bi kere karabasan geldi karabasan gelmeden önceki gün ben yatağımda yemek yiyordum arkadaşlar dedi kırıntılarını topla gece karabasan gelir dediler bende hade lan demiştim :)
ertesi gece karabasan geldi bende ses çıkarmaya çalıştım tabiki çıkaramadım ama biraz bekleyince karşılık vermeyince gidiyor :D[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
5 den fazla atarız
futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 14 Eylül 2005 12:44 tarihinde demiş ki:
ya şimdi absolutun dedikklerini yapıcam ama bi sorun var beni bi büyük bpizza doyurmaz 2 tane alıp yesem karabasandan büyük bişi gelir mi :P kola yerinede sprite :D yatağımın başına da bi büyük koyarım karabasanlarla içeriz karşılıklı.

sana balrog gelir ozaman deli misin nesin=)
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahaha askerde iken komik bir muhabbeti olmuştu Karabasanla ilgili.Gece uyurken üzerinize oturuyomuş boyle kanatlı köpek kafalı felam oluyomuş.Kurtulmak için kuyruğundan çekmek üzerinizden atmak lazımmış.Hehehhe.
Taşralıydı arkadaş.Batıl inanç oluyo normal olarak.

Walla bana gelen karabasanın nedenini biliyorum.Burda söylemek istemiyorum ama omurgamın sıkışmasından dolayı gece oyle bir olay geldi başıma.Zaten yattığım yatak rahat sağlık sorunum yok.Bir dahada geleceğini zannetmiyorum.[signature][hline]Yuuzhan Vong

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Sosyal ağlarda paylaş

Karabasanın nedeni beyne giden sinirlerin kısa bir süreliğine işlevini tam olarak yerine getirememesinden oluyo... Yani ters bir şekilde yatarsanız, belinizi üşütürseniz filan olabilir. Kırıntıyla alakasını anlayamadım kırıntıyla yatarsam heralde kaşınırım karabasan gelirse oda kaşınır yani

Bana fazla olmadı... Ama daha çok ayak bileklerimde kramptan beter bişiy oluyo sabahları böyle ayakta zor duruyorum filan...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim genelde tam uyandığım anda kalkmak için ayağımı kaldırdığım anda girer... Bazen kalktığımda giriyo ki ozaman o şokla bi anda ayakta duramıyıp düştüğüm bile olur

Zaten artık zaman ayarı filan oldu heralde her gün 8 de giriyo eğer saati kurmayı unutmuşsam bazen acıdan uyanıyorum:D

Sırf krampta değil ya daha beter bişiy aslında böyle sanki birisi tam o tendonlara çivi sokuyo oyuyomuş gibi felaket bi acı oluyo acıdan bağırdığımı bilirim ben...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

15 yaşındayım hiç yaşamadım ühüh keşke her gün yaşasam action arıyorum ya zaten offffffff[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu durum R.E.M sırasında aniden uyanınca olur. O an rüyanın en heyecanlı ve hareketli yeri olduğundan beyin kasları uyuşturuyor ki kendimize yada yanımızdakine zarar vermeyelim. Ama göz kasları normal durumda oluyor. Bu yüzden uyanıp, hareket edemiyoruz. Her kültür de üzerinde zaman zaman farklı yaratıklar görür. Aslında vücudumuzun basit bir mucizesi.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Sosyal ağlarda paylaş

Benimki bi garip.Hayatımda lunaparka gitmemiş biri olarak,lunaparkta atlıkarıncaya binmişim sonra 2 tane yankesici geliyo eli bıçaklı,sonra saplıyolar durmadan falan orda uyanmaya kasıyorum uyanamıyorum,sonra bi baktım kosskoca yorganı yere atmışım[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..

[Bu mesaj Revenge tarafından 14 Eylül 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cuytherock, 14 Eylül 2005 21:22 tarihinde demiş ki:
kaaara baaasma iz olur
kara basma iz olur
güüüzeelleerdeee naz olur
güzellerde naz olur.. diyor ve bu şarkıyı karabasana hediye ediyorum :D

tövbe tövbeeee :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

Abime hafta 3 gece geliyorlar piskolojisi bozuldu çocuğun her gece kendini yere atarak uynaıyor. Bir çok inanana birde hiç inanmayana gelirmiş böyle şeyler diye duymuştum...

Bide sabhaın köründe

ok.
Kişisel?

Diyen arkadaşıda tebrik ediyorum...[signature][hline] "Eleştiriler Bana Koymaz Ben kaale Almadıkça..."

Sosyal ağlarda paylaş

ya inanmak inanmamak değil ki olay, bilimsel işte;ne zaman nerde olacağı bilinmez.15 yaşındaki heyecan dolu arkadaşa pikaçu izleyip camdan atlamasını salık veriyorum=) bide farkettim de bu tarz olaylar bilimsel açıklamasının bilinmediği yerlerde mükemmel bi din sömürüsü olarak kullanılabilir feci bişi ya
Sosyal ağlarda paylaş

Şu kapişonlu kara cüppeli arkadaş değil mi bu?

Bence bu son derece bilimsel, hafif ışıklı zifiri karanlıkta göz yanılsaması. Sandalyeye asılı monta beyin+göz kardeşler öyle bir şekil veriyor ki korkudan salgıladığın hormon/enzimler yüzünden haraket edemiyorsun bir süre. Bu benim fikrim.
[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...

[Bu mesaj Silphatos tarafından 15 Eylül 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...