Voys Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1)işin olayı tabiki hormon ama birisiyle ilişkiye girmek için çıkmam çıkanıda sevmem. 2)neden etsinki 3)kız arkadaşım benım için hayatımı adayacağım, yalnızlığımı paylaşacağım kişidir. ama onun dışındaki kızlar(arkadaşlarım dostlarım hariç) pek bişe ifade etmiyor.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 önceki yazılarında yalan sölemediysen senin cinsiyetin f zaten=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1) Kızlarla ilişkiye girmem. 2) Rahatsız etmez. Çünkü kızlara bağlanmam. 3) Kızlar, benim için hiçbir şey ifade etmez. Çünkü onlardan uzak dururum.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hemen ekliim. evet değer veririm. ama herkese hakettiği kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Deniz, 10 Eylül 2005 13:26 tarihinde demiş ki: patıcıkte bana cevap yazmıs bı ınsanla 3 gun msn de konustum ve 3 gun sınırım bozuldu.2.gun sıvılce cıkarttım hatta.neyse konu arkadasın dusuncelerı tabıkı.uzatmadan soruları sorucam.cogunlugun cevabı onemlı tabı onun yanlışlarını gormesınde ve dogruları kabullenmesınde.evet. 1)kızlarla sadece hormonlarınız ıcın mı ılıskıye gırersınız? 2)onlara baglanmak sızı rahatsız eder mı? 3)kızlar sızın ıcın neyı ıfade eder? ne kadar katılım olursa o kadar ıyı.ha bu arada benım cınsıyetım mı ne?onu en son soylıcem:) 1) cinsel ilişkiye tabiki hormonlar için eğer birliktelikse bahsettin o apayrı bir mevzu 2) Eder Her bağımlılık gibi bir kıza bağlanmakda rahatsız eder 3) Eksik kalan parçam elmanın tamamlıyan yarısı[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1)hayır 2)evet 3)kızlar erkekleri tamamlar, erkeklerde kızları. Yani sevişmek kötü birşey değil![signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Deniz, 10 Eylül 2005 13:26 tarihinde demiş ki: 1)kızlarla sadece hormonlarınız ıcın mı ılıskıye gırersınız? 2)onlara baglanm 3)kızlar sızın ıcın neyı ıfade eder? 1)hyr 2)hyr 3)normal bi ilişkide erkekden farksızdır.ama aşk gibi olursa herşeydir.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1-hayr 2-aksıne mutlu bile olabilirim 3-onlarlada olmaz onlarsızda olmaz[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1- ilişkiye girceğim kıza bağlı... 2- aşırıya kaçmadıkça bi sorun yok.. 3- kızlar mız mız, herşeye alınan, öküzün altında buzağı arayan, senin bi fikrine karşı çıkmadan duramayan, çocukca davranışlardan zevk alan, hayatında sürekli " ne zaman rahat bırakıcak beni" diye düşünmene sebep olan, ama ciddi bi ilişki içindeysen farkında olmadan da sana destek olan sana yardımcı olmaya çalışan, yeri geldiğinde ise dünyanın en güzel en çekici insanı olabilme özelliğine sahip şeytanlar..[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1-) Hayır 2-) Evet 3-) Bir demet gülün arkasındaki magnumu anımsatıyor..[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ODTÜ'nün içindeki 8. Yurt erkek yurdudur ve tepede tek başına durduğu için "abazan yurdu" diye bilinir, benim zamanımda bu yurdun sakinlerinden hiçbirisi bundan çekinmez, hatta gurur duyardı (sonradan eskiler gitti, yeniler akımı devam ettiremedi, ben de yurttan kaçtım zaten). Yurdun abazanlık üzerine internet sitesi bile vardı, sonradan kapandı. Sorduğun sorulara oradaki bir yazıyı hatırlayarak cevap veriyorum: 1) Elbette, hormonlar olmazsa niye ihtiyaç duyalım?! 2) Onlara bağlanmaktan rahatsız olmayız, hatta hoşumuza gider. (1 saat sonra gelin çözün, fantazi de bi yere kadar) 3) Sex, masturbasyon yaparken arada sırada kadın kullanmaktır. Kızlar bi abaza için bundan öte değildir.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1) hayir 2)hayir 3)insan[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sadece 2.cisine cevap vericem.. evet çünkü beni onlar bu hale getirdi...herseferinde kendilerine okadar bagladılar okadar sevdirdiler ki.ama hep onlar bıraktı onlar dağıttı onlar benim böyle olmama sebep oldular.Artık asla baglanmam baktım baglanıyorum hemen ayrılırım...[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Deniz, 10 Eylül 2005 13:26 tarihinde demiş ki: 1)kızlarla sadece hormonlarınız ıcın mı ılıskıye gırersınız? 2)onlara baglanmak sızı rahatsız eder mı? 3)kızlar sızın ıcın neyı ıfade eder? 1-) İlişkimin hormonlarımla bir alakası yok, aşk, bağlılık, sadakat, sahiplenme, sahiplenme(karşı taraf için), romantizm v.s. v.s. 2-) Karşılıklı olduğu sürece rahatsız etmez. 3-) İlk başlarda, onsuz olmaz. Zamanlar, ne onunla, nede onsuz olur... gerektiğinde sıkı bir dost, iyi bir sırdaş... said: Deniz, 10 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki: 3)kızlar deger verdıınız varlıklar mıdır yoksa tek bir iş ıcın mi kullanırsınız onları? Kızlar olmasaydı, erkekler de olmazdı. Erkekler olmasaydı, kızlar da olmazdı. Netice itibari ile ikiside birbirine bağımlı, hayatın devamı açısından ve hayat taşıyan her şey, özelliklede kendi canından bir can daha üretebilen bir organizma, değersiz olması çok zor...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1)Hayır,eğer öle olsaydı jigolo olurdum.. 2)Hayır 3)Anlatılamz yaşanır.[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1)hayır.öyle bi şey olursa bu hacet gidermek olur. 2)asla 3)ying&yang[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1)kızlarla sadece hormonlarınız ıcın mı ılıskıye gırersınız? 2)onlara baglanmak sızı rahatsız eder mı? 3)kızlar sızın ıcın neyı ıfade eder? 1)Görecelei bi kavram. duruma ve kişiye göre değişir 2)Eğer seviyorsam niye korkim? ancak kız sağlam papuç değilse ozaman koraka bilirim. 3)Bir sürü kız bir sürü şey ifade eder bu soru biraz saçma olmuş ama cvp vermek gerekirse. benim için kız arkadaş. Ha ama normal olmayanlları da vardır...[signature][hline] "Eleştiriler Bana Koymaz Ben kaale Almadıkça..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1 soru demişsin 3 soru olmuş hehe :) 1-) Niyetime göre değişir :P Şaka bi yana böyle bişi düşünmedim hiç. Ama insanlık ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. 2-) Kişiden kişiye değişir. Eğer bahsi geçen kişi kız arkadaşımsa tabiki bağlanmak isterim. 3-) Gerçekten zor bir soru. En az 2-3 kere silip tekrardan yazdım. "Onlarlada onlarsızda" deyimi güzel bir deyimdir :)[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1.Hayır 2.Etmez 3.kızına göre değişir.. ;)[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: 1)kızlarla sadece hormonlarınız ıcın mı ılıskıye gırersınız? 2)onlara baglanmak sızı rahatsız eder mı? 3)kızlar sızın ıcın neyı ıfade eder? 1. Sevilicek kız var/Se vilicek kız var. (Değişir :)) 2. Tabiki etmez. Çok bağlandıklarım da oldu ama sonradan geçti. 3. Aslında birinci soruyla cevabı aynı. Aşkı da ifade edebilir. Eğlenceyi de. Tamamen kızına göre değişir. Veya ondan aldığım samimiyete göre.[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Deniz, 10 Eylül 2005 13:26 tarihinde demiş ki: 1)kızlarla sadece hormonlarınız ıcın mı ılıskıye gırersınız? 2)onlara baglanmak sızı rahatsız eder mı? 3)kızlar sızın ıcın neyı ıfade eder? ne kadar katılım olursa o kadar ıyı.ha bu arada benım cınsıyetım mı ne?onu en son soylıcem:) 1)erkekten erkege degi$ir bu konu bence kimisi sevdigi icin özel $eyler ya$amak kimisi sadece tatmin olmak bla bla. 2)gecmi$te ya$adıgım bir kaç olaydan sonra ztn baglanmıyorum kimseye,rahatım o yuzden. 3)bazen iyi bir dost,bazen dunya da seni en iyi anlayan bir sevgili bazen de bu yazdıgım 2 $eyin yalan oldugunu ifade eden bir varlık. cinsiyetini hic mrk etmedim cunku böyle bir topic acıp sadece erkekler cevaplasın demenle ztn de$ifre etmi$sin kendini? p.s:yoksa sende karde$inin acc nı ele gecirip erkeklere soru sorup,onlardan yakınan bir abla msn?lol.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê [Bu mesaj Pyro tarafından 10 Eylül 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ben erkek değilim :D ama şunu söyleyeyim, bu şekilde genelleme yapmak hoş değil. mesela hormonları için ilişkye giren de vardır, amacı başka olan da ;)[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info WWW.OPETH.INFO bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Diğer cevapları okumadım =) 1)Bazen 2)Bazen 3)Evil?? Ancak anket doldurmakla kalmayalım açıklayalım... 1)Bazı kızlar basit yaklaşır olaylara (basit erkeklerde vardır tabi alınmayın hemen) amaçları bellidir.. Dolayısı ile cevap bazen.. 2)Hmm genelde Türk kızlarında aşırı bağlanma olayı söz konusu (PUGH!!) Ayı yavrusunu sarılırken öldürürmüş derler ya.. Aynı olay işte. Sıkmayın bizi bu kadar. Hemen sizinle birlikte olmak, ömrümüzü beraber geçirmek istemeyebiliriz. Diğer yandan bazı kızlar Terminator gibidir.. Bağlanabileceğini sanarsın, sol göğüs boşluğunda kocamaaan bir delik açarlar.. Kısaca bağlanma olayına da cevabımız bazen 3)Kim ne derse desin kızlar açıklarınızı size karşı koz olarak kullanmaya çalışan, sizi arkadan bıçaklamak için fırsat kollayan, ancak ve ancak çok şirin tatlı varlıklar. Sizi kendisinin hemen kırılabilecek kadar narin olduğuna inandıran ancak sizi paramparça edecek kadar güçlü şeyler.. Ne olduğunu çözemedim daha.. Pek kastırmaya niyetim yok aslında.. Hmm ne olduklarını bilmiyorum ama bembeyaz kanatlı melekler değiller.. Öyle ise şeytanlar mı?? Bilemiyorum.. :-?[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 10 Eylül 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj dasaaa tarafından 10 Eylül 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Deniz daha konuyu açıklamadınmı merak etmeye başladım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1) hayır 2) hayır 3) kızlar değil o, yaşamı[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar