Masticore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Windows un yeni isletim sistemi Xp den cok farkli olacak diyorlar. Yenilik olarak neler getiricek arkadaslar bilginiz varmi ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 benim bildiğim kadarıyla daha güzel arayüz, dolayısıyla hayvan gibi hardware, çoğu şey daha yavaş, falan. öyle işte. windows'un her yeni bi işletim sistemi çıkarırkenki yenilikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
f0cus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 İlk longhorn duyurulduğunda gerçekten heycenlanmıştım, süper özellikler vadediyolardı ama kıptıkça kırptılar kaza çevirdiler yetiştiremedikleri için. İlk çıktığı zaman xp'den çok çok üstün olacağını zannetmiyorum.[signature][hline] If you don't belive in yourself noone else will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Windows Millenium a benziyosa yuklememek en iyisi PC yi yavaslatmaktan baska bir seye yaradigi yoktu.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 valla benim dert ettiğim özellikleri: - daha gelişmiş güvenlik (bu demek ki windows firewall ile uğraştığımız gibi bu güvenlik salaklığı ve yarattığı hatalar ile de uğraşacağız. oyun oynamak işkence olacak) - daha gelişmiş arayüz (çooook daha fazla bellek yiyecek ve bilgisayarı öldürecek gibi gözüküyor) - updatelerde ürün anahtarı kontrolü. ?!?!?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 çok fazla bellek yiyeceğini sanmıyorum.Çünkü microsoft eminimki xp den dolayı çok fazla şikayet almıştır. Eski makinaların hiçbirinde çalışmıyor xp 256mb ram var bende bile kasar oldu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Beş para etmez. Domain'e üye oluosun domain seçtirmio login ekranında. Domain'i tanıtırken şifre giriosun sadece. Ondan sonra windows açılırken şifre girmeden windows açılııo. Domain deki bilgisayarları görebiliosun. Ama bilgisayarlara çift tıkladığında şifre soruo falan felan. Network olaylarını test edemiosunuz yani. Çok sorunlu. Sadece arayüz biraz farklı. İlk kurulduğunda xp nin aynısı. Tek manyak tarafı setup'ı ufak çapta bir windows. Command prompt açıp hdd formatlayabiliosunuz setup da.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: bLackcha0s, 12 Eylül 2005 11:08 tarihinde demiş ki: çok fazla bellek yiyeceğini sanmıyorum.Çünkü microsoft eminimki xp den dolayı çok fazla şikayet almıştır. Eski makinaların hiçbirinde çalışmıyor xp 256mb ram var bende bile kasar oldu microsoftun ne zaman akılandığını gördün ki :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 önerilen sistemi açıklamış bir MS yetkilisi. Arayüzden tamamiyle yararlanabilmek için 256 MB ram'e sahip bir ekran kartı, 2 GB memory öneriliyormuş. "Oha!" mı desem? Yoksa "güzel olacak heralde." mi desem? Karar veremedim.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Direk "OHA!!" de bence Ben şahsen öyle yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 2gb ram isteyecekse bile (ki buna inanmak istemiyorum) iyi değil. sonuçta efsane 3 boyutlu grafikler yapsalar, oyun gibi olsa bile 2 gb ram çooooook fazla. şaka gibi.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Şakadır zaten. Elle tutulur bir değişiklik yok ortada. XP nin grafik motorlusu. Millet XP nin efektlerini kısıo hızlansın diye ms hala grafik kasıo. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 12 Eylül 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 512 ramle half life 2 oynuyoruz, windows mu kullanamicaz? iyice şaşırdılar artık. nasıl batıracaklarını şaşırmışlar. içimden bi ses çok çok başarısız olcağını sölüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=128908[signature][hline]Home Page Yitirdiği yola kavuşan,ve o zamana dek boşuna dolaştığını anlayan biri gibi yürüyorduk ıssız vadide. [Bu mesaj Maleboge tarafından 12 Eylül 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 2 GB ram istiyor diyince "sadece o ramle çalışacak!" değil tabiki. Yani full detay, hızlı çalıştırmak için gereken ram bu yani. Bence mantıklı bir seçim. Sonuçta Windows Vista senelerce kullanılacak. 2 GB çoktan standartlaşmaya başladı zaten.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 vallaha donanim istegi 2gb ram felan hikaye yani ben yaklasik 1 haftadir 512 ramle aslanlar gibi kullaniyorum hic birsorun yasamadan butun gorsel ozellikleri acikken...[signature][hline]classified Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bravo... Senin kullandığın BETA sürüm, sistemi zorlayacak özellikler BETA'da yok. Bilmeden konuşmayalım.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 peki neymis acaba o betada olmayan sistemi zorluyacak olan ozellikler merak ettim?[signature][hline]classified Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 beyler betasını nerden indirebilirim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: LathspeLL, 14 Eylül 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Bravo... Senin kullandığın BETA sürüm, sistemi zorlayacak özellikler BETA'da yok. Bilmeden konuşmayalım. tam tersine,beta versiyonlar performans acisindan daha kotu olur,microsoft gibi yazilim devi bir sirket yazdigi isletim sisteminin kullanildigi pc uzerinde kendini ayarlamasi,optimize etmesi ve daha hizli+sorunsuz kullanilmasi icin gerekli prosedurleri yazmistir zaten(bakiniz >> 128 mb ram,celeron 400 uzerinde calisan winxpler).[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 +1 Ayrıca 2gb nerede standatlaştı merak ettim. Yeniliğe gelince, microsoft pc oyunculuğunu öldürdük, özür diliyoruz, oyunlar vista'da çok daha hızlı çalışacak gibi bi açıklama yaptı. Tamamen vista satmak için yapılmış olabilir. THGde yayınlanan makaleden bir bölüm: said: Windows System Assessment Tool (WinSat: Windows Sistem Değerlendirme Aracı). Bu yazılım tam olarak Windows için geliştirilmiş ve sistem başarımına göre bir puan üreten deney programı. Görüntü alt birimini, işlemciyi, bellekleri, sabit diski ve diğer önemli bileşenleri inceliyor ve size bir toplam sistem puanı hesaplıyor. Bu puanı her hangi diğer bir Longhorn sistem ile kendi bilgisayarınızı karşılaştırmak için kullanabilirsiniz. Bu sistem ayrıca her alt birim için inanılmaz ayrıntılı değerlendirmeler yapabiliyor ve gerektiğinde başarımı arttırabilmek için, yazılım birimlerini etkinleştirme, ayarlarını değiştirme veya donanımı ve yazılımı kapatma işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Bunun anlamı şu daha önceki diğer işletim sistemlerinden farklı olarak Longhorn, donanımınızdan olabildiğince fazla başarım elde edebilmek için kendi ayarlarını kendisi yapacak. WinSat iki yapılanma hazırlıyor: bunlardan biri genel üretkenlik yazılımları için kullanılırken diğeri ise oyunlar söz konusu olduğunda devreye giriyor. Oyun üreticileri doğru yazılımsal çağrıları yaptığında, sistem kendisini söz konusu oyuna göre kendiliğinden ayarlayabiliyor böylece olası en iyi başarımı alabiliyorsunuz. [signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 en büyük fark dosya sisteminin değişiyor olması , xp yada önceki windows sürümlerinde olduğu gibi bir dosyaama sistemi yerine yepyeni bir dosyalama sistemi geliyor olacak . Ntfs ve fat yerine kendi formatı olacak ve yüklenirken hard diskler ona göre formatlanacak , şu anki sistemlerin çoğu ne yazıkki onu destekleyemeyecek (xp ye geçişte olduğu gibi) yeni sistemler gerektirecek vs vs[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 off yeni pc toplamak gerekicek yani yine, peki nezaman cıkıyor bu vista aşagı yukarı. bide ben yeni gelecek bu sistemin adını longhorn diye biliyodum?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] SATILIK LAPTOP[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: zgrw, 14 Eylül 2005 18:23 tarihinde demiş ki: en büyük fark dosya sisteminin değişiyor olması , xp yada önceki windows sürümlerinde olduğu gibi bir dosyaama sistemi yerine yepyeni bir dosyalama sistemi geliyor olacak . Ntfs ve fat yerine kendi formatı olacak ve yüklenirken hard diskler ona göre formatlanacak , şu anki sistemlerin çoğu ne yazıkki onu destekleyemeyecek (xp ye geçişte olduğu gibi) yeni sistemler gerektirecek vs vs Sistemin dosya sistemini desteklememesi ne demek? Dosya sistemi yazılımsal bi olay bi kere. Yeni bi dosya sistemi ile gelirse, başka işletim sistemi o diski okuyamaz o olur ancak. Ki eskilerini desteklemeyecek diye bişey duymadım, XP nası fat desteklediyse vista da ntfs destekler.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 512 ram'de randıman alan var 1 gb ram'de randıman alan var benim tavsiyem minimum 1 gb ramınızın olması. zaten dikkat edin standart ram 1 gb çıkmaya başladı.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar