demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ABD'de Turk muteahhit insaa ettigi siteye ''Ataturk sitesi'' ismini vermek istedi, ama...... Haberin devami burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 itiraz eden papazin soyadi, kalaycıyan. kalaycı ve ciyan'in birlesmesi. vay soysuz kopek.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ermeniler...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bu denyoların herşeyden de haberi oluyor (yanlış anlaşılmasın tüm Ermenilere denyo demiyorum... denyo olanlarına denyo diyorum )[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Böyle olması bizi alcaltmaz yükseltir bence demekki bilinc altlarında sağlam bir yerimiz var :P İzik köpekler iste bunu yapanlar[signature][hline]ALaYıNa GiDeR ... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Türkün tek dostu gene türktür![signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Herşey iyi güzel hoş bu adamlar şerefsizin önde gidenleri, ama adama soruyolar Atatürk kim? diye O bir türk generali kadınlara hak tanıdı. eee? Bu mu yani Atatürk. Who is Atatürk? Atatürk? Selanikte doğdu o ya.. Sonra askerliğe falan merak sardı.. Latin alfabesini getirdi o kadar. biraz daha derin araştırıp villaya isim koyucana daha iyi anlatsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Türkiyede kaç tane Benjamin Franklin sitesi veya Mahatma Gandi sitesi var? Sokak var ama belediye veriyor o isimleri şahıslar değil.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ayrıca evet o sokak isimlerini rezerve ettirince nolmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 kim böyle isimler vermek istedi de karşı çıkıldı peki, isteyen istediği ismi koyar saçmalamdığı sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Kime neya göre saçmalamak? Senin kahramanın adam için düşman olabilir zamanında.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ya siz onu bunu geçin de "Amerikan içgüvenlik bakanlığının üst düzey yöneticisi" "Atatürk kim?" diye soru soruyorsa biryerlerde bir yanlış yapmıyor muyuz?[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 alıştık bu görüntülere[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 onlar ilk once bi kendilerine baksınlar. Atatürk e laf edebilen bir insanin ben beyninden hele hele türkse şerefinden kaygı duyarım[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Mum_Chamber, 15 Eylül 2005 10:56 tarihinde demiş ki: ya siz onu bunu geçin de "Amerikan içgüvenlik bakanlığının üst düzey yöneticisi" "Atatürk kim?" diye soru soruyorsa biryerlerde bir yanlış yapmıyor muyuz? Sen onu bırakta bizim doğudaki köylerden birine gidip Abraham Lincoln kimdir desen dayak yersin küfür ettin diye yani şu an dünyanın tek süper gücü Amerikanın en kalın başkanı ve kahramanlarından birini bizim insanımız bilmiyorsa onların 3. dünya ülkesi olarak görmekten belki yeni yeni vazgeçtiği bir ülkenin kahramanını tanımaması doğal.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sorun şu ki, amerikada bir köyde sormuyorsun. ve bu adam time tarafından son 100 yılı en çok etkileyen ikinci insan seçilmedi mi? (link) hitlerin bile önünde.. lincoln öyle birşeye seçilmedi. ki bu adam aynı listede "mother teresa" dan bile önde gelerek en ünlü 3. idol seçildi. yani ben olsam, dünyaca bilinmesi gereken bir adam olarak düşünür ve araştırırdım. en azından "o kim be?" demezdim.. ya da onu diyeni içişleri bakanlığına yönetici yapmazdım.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 time'ın yaptığı olay kronolojik ve 1920'den sonrasını kapsıyor, o yüzden lincoln yok ve Atatürk birinci. ama Atatürk'ü bilmeyen adamı da gerçekten içişleri bakanlığına yetkili yapmasınlar.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 koçum bea yürü bea :) sırada Atatürk Gökdeleni var :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 06:37 tarihinde demiş ki: ermeniler... ......... ermeniler demek daha doğru.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 06:37 tarihinde demiş ki: ermeniler... yeaa bu ermeniler hep böyle yeeaaa[signature][hline]valandil ownz j0o! FAQ you. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM [Bu mesaj Head tarafından 15 Eylül 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar