Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ataturk dedirtmediler

demirbilek2

Öne çıkan mesajlar

Herşey iyi güzel hoş bu adamlar şerefsizin önde gidenleri, ama adama soruyolar Atatürk kim? diye O bir türk generali kadınlara hak tanıdı.
eee? Bu mu yani Atatürk.

Who is Atatürk?
Atatürk? Selanikte doğdu o ya.. Sonra askerliğe falan merak sardı.. Latin alfabesini getirdi o kadar.

biraz daha derin araştırıp villaya isim koyucana daha iyi anlatsın bence
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 15 Eylül 2005 10:56 tarihinde demiş ki:
ya siz onu bunu geçin de "Amerikan içgüvenlik bakanlığının üst düzey yöneticisi" "Atatürk kim?" diye soru soruyorsa biryerlerde bir yanlış yapmıyor muyuz?

Sen onu bırakta bizim doğudaki köylerden birine gidip Abraham Lincoln kimdir desen dayak yersin küfür ettin diye yani şu an dünyanın tek süper gücü Amerikanın en kalın başkanı ve kahramanlarından birini bizim insanımız bilmiyorsa onların 3. dünya ülkesi olarak görmekten belki yeni yeni vazgeçtiği bir ülkenin kahramanını tanımaması doğal.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

sorun şu ki, amerikada bir köyde sormuyorsun.

ve bu adam time tarafından son 100 yılı en çok etkileyen ikinci insan seçilmedi mi? (link) hitlerin bile önünde.. lincoln öyle birşeye seçilmedi. ki bu adam aynı listede "mother teresa" dan bile önde gelerek en ünlü 3. idol seçildi.

yani ben olsam, dünyaca bilinmesi gereken bir adam olarak düşünür ve araştırırdım. en azından "o kim be?" demezdim.. ya da onu diyeni içişleri bakanlığına yönetici yapmazdım.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL
Sosyal ağlarda paylaş

koçum bea yürü bea :) sırada Atatürk Gökdeleni var :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...