Prawler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Butterfly Effect, The Jacket, Momento, Donnie Darko,Final Destination vs... tarzı izlemediğim filmler, ya da cube, hypercube vs... bu tarz güzel filmler lazım. ADSL boş durmasın ya :([signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben constantine i izLedim gecenLerde.. Çok hosuma gitti.. biLmem sewermisin.. Keanu R. in fiLmi..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 izlemediysen şunları izleyebilirsin anladığım kadarıyla biraz bilim kurgu tarzında filmlerden hoşlanıyorsun.. Time Machine The Chronicals Riddick (bazılarının hoşuna gidiyor.. Ben sevdim misal-doğru yazmamış olabilirim ismi) Island (bu da baya bi yeni geldi belki bulursun)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Donnie Darko'dan sonra kesmez o tarz filmler artik.. sen en iisi Saw u izle kasil biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Donnie Darko'dan sonra Neon Genesis Evangelion izle diycem de, "aman aman o anime! ıyh animeler 0-5 yaş çocuk işi" diyenlerden değilsen kesin izle. özellikle son bölümlerine doğru iyice depresif oluyor.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. [Bu mesaj Bone tarafından 06 Eylül 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Sana Riddick Günlükleri'ni tavsiye ederim. Başrolde Vin Diesel oynuyor. Film, uzayda geçiyor.[signature][hline]Ordumuz Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş ifadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bone, neon genesis dediyse ben de ghost in the shell diyorum, iki filmi de çok güzeldir, efsanevidir. animedir bunlar da tabi.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Gus Van Sant'ın "Fil" filmi güsel sanatsal olarak.Eğer Hollywood filmi düşünüosan Long Weekendi fln yükle aga[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 lost weeken d uste adamin verdigi tarza yakinmi allahini seversen :p[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Alakası yokki eğer o tarz filmlerden hoşlanmıosa american pie tipi filmlerden hoşlanabilir die düşündüm..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 serdar without a paddle yukle o senın dedıın tarz deıl ama hş bi komedi filmi bende sıkıntıdan 2 gun once ındırmıstım =) msn den solerım bne aklıma gelırs sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 dark city aklıma geldi hemencecik[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: King_Tiger, 06 Eylül 2005 16:25 tarihinde demiş ki: Sana Riddick Günlükleri'ni tavsiye ederim. Başrolde Vin Diesel oynuyor. Film, uzayda geçiyor. oo uzay filmii :D :lol: :-P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: jankis, 06 Eylül 2005 22:28 tarihinde demiş ki: dark city aklıma geldi hemencecik aynen :) yukarda sayilan filmleri gordugum her konuya bende dark city derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Mr_Hand, 06 Eylül 2005 22:38 tarihinde demiş ki: said: King_Tiger, 06 Eylül 2005 16:25 tarihinde demiş ki: Sana Riddick Günlükleri'ni tavsiye ederim. Başrolde Vin Diesel oynuyor. Film, uzayda geçiyor. oo uzay filmii :D :lol: :-P haha ben yazcaktım şimdi :) bu arada bu filme o kdr güvenme çok şişirme dizi-film gibi yapmışlar, seyredeni salak yerine koyuo. :-)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 cube 1-2-zero dark city aklıma gelen olursa yazarım..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hide&seek iyidir robert de niro abim oynuyo zaten ve baya süpriz bi finali var izlemediysen kaçırma :)[signature][hline]lanet olsun corci sana klimayı kapamanı söylemiştim dostuuum kahretsin senin problemin ne ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 the machinist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Chitzkoi, 07 Eylül 2005 00:16 tarihinde demiş ki: said: Bone, 06 Eylül 2005 16:19 tarihinde demiş ki: Donnie Darko'dan sonra Neon Genesis Evangelion izle diycem de, "aman aman o anime! ıyh animeler 0-5 yaş çocuk işi" diyenlerden değilsen kesin izle. özellikle son bölümlerine doğru iyice depresif oluyor. anime mi? 0-5 yaş çocuk işi hakkaten sen pokemon digimon falan da izliyosundur anime diil mi sonuçta al işte ya hayatında adam gibi bir anime seyretmemiş bir adam olarak 0-5 yaş grubu gibi cümleleri kurma hakkını kendinde bulabildiğin için seni tebrik ediyorum cidden (Edit: Adam gibi anime izlemediğini nerden anladığımı merak edecek olursan.. anime ile pokemonu kıyaslamandan)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 07 Eylül 2005 09:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 valla ben animenin çocuk işi olduğunu düşünmüyorum ama vizyona taşınmasını da istemiyorum burada sinemadan televizyondan bahsedelim anime sanatı zaten çizgi dünyası bölümünü doldurmuş durumda bide burayı animeler ile ilgili tartışma platformu yapmak yanlış bence özelliklede böyle alakasız bi topikte...[signature][hline]lanet olsun corci sana klimayı kapamanı söylemiştim dostuuum kahretsin senin problemin ne ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Time Machine mutlaka izlenmesi gerekilen bi film...[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Horrible, 07 Eylül 2005 17:41 tarihinde demiş ki: Time Machine mutlaka izlenmesi gerekilen bi film... evet söyledim adama ama dinlemiyorki.. sor bakalım izlemişmi diye boş boş bakar .. peeh[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Muhtemelen izlemişsindir ama olsun.Usual Suspect[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 dark city[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 "Pi" İzlemediysen. Film beni benden aldı.[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar