Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nevus Depigmentozus

abazz

Öne çıkan mesajlar

Nevus Depigmentozus?
Uzun bir süredir kardeşimde bu hastalık var. Tehlikeli birşey değil, vücuttaki bazı hücrelerin ölmesi nedeniyle deri rengini kaybediyor ve git gide beyazlaşıyor.
Bununla ilgili yapabilcek pek birşey yok gibi. Bazı operasyonlar var ama onu da her doktorun yapması doğru değil, çok iyi biri olması lazım.
Ben de bari internetten araştırayım belki bu hastalığa ait birşeylere rastlarım diye ama bulamadım.

Nevus Depigmentozus tam anlamıyla nedir?, ne değildir?.[signature][hline]Who am i?
For freedom..
Sosyal ağlarda paylaş

hastayim boyle adamlarada. yalan mi kardesim. yani arastirma yapicak olan bilincli bi insan gelipte forumda sormaz aradigi seyi. forumdakilerde ya zaten olayi yasamis olup cevap vericek ya da senin yapman gereken sey olan ciddi, konuyla iligili yerlerde arastirip sana o cevaplari gostermek olucak...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Sosyal ağlarda paylaş

İşte ben belki Allah korusun yaşamış biri veya bir tanıdığı yaşamış biri olabilir ve belki yardımcı olur en azından bir fikir verebilir diye yazdım tüm bunları.
Webdeki birçok yerde arama da yaptım. Yok.
Hani çok da önemli değil.
Ama burda gerksiz konular seni sıkmıyor da bunun olması mı seni sıkıyor.
Sıksın.
Sıksın.
Sıksın.
Sen mesajı aldın. OK![signature][hline]Who am i?
For freedom..

[Bu mesaj abazz tarafından 13 Eylül 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar size ne?
paticik abazz'ın araştırmasının bir parçası olamaz mı?
bu hastalığı yaşayan veya bir tanıdığı yaşayan biriinden biraz daha pratik bilgi veya türkiye deki uzman doktorları tedavi yerlerini öğrenemez mi?

hangi hakka hangi yetkiye dayanarak gelip uyarıyorsunuz??

beğenmiyorsanız okumayın,
rahatsız oluyorsanız şikayet edin,
ama yolu kapamayın![signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!

[Bu mesaj Rahan tarafından 14 Eylül 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Olur olmaz her şeye kafanızdan bir kural koyup uygulamaya kalkışmayın.
İsteyen istediği şeyi istediği kişiye belli kriterler içinde danışır. Paticik'in başlıca amacı da bu zaten.
Konu sizi ilgilendirmiyorsa yada alakanız yoksa bakmazsınız olur biter. Ha, eğer ki topic kurallar dışında bir şey içeriyorsa, küfür ediliyorsa size rahatsızlık verecek, yanlış bir şey varsa topic kitlenir edilir.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 13 Eylül 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
gecmis olsunda paticik bi arastirma sitesi degil. googleda filan arasan daha faydali ve verimli sonuclar alirsin...

ya okumuyosunuz ya anlamiyosunuz. burda ne bir uyari var ne bi satasma. arkadasa tavsiyede bulundum isine yaricak bisey bulmasi icin. gorende konuyu kitleyip adami durdurdum zanneder. bu uyaran veya tavsiyede bulunanlara karsi tavirlar sert cikislar cok sacma. yazdigim hosunuza gitmedi mi, sanane dersin isine devam edersin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 14 Eylül 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
said:
aquila, 13 Eylül 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
gecmis olsunda paticik bi arastirma sitesi degil. googleda filan arasan daha faydali ve verimli sonuclar alirsin...

Başta sana ö.m. ile kibarca ok, bu topici ve msj yanıtlamamanı istemiştim.
Üstelik üstteki yazının türkçesi : buraya (paticik) yazma?
NİYE?[signature][hline]Who am i?
For freedom..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 13 Eylül 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
hastayim boyle adamlarada. yalan mi kardesim. yani arastirma yapicak olan bilincli bi insan gelipte forumda sormaz aradigi seyi. forumdakilerde ya zaten olayi yasamis olup cevap vericek ya da senin yapman gereken sey olan ciddi, konuyla iligili yerlerde arastirip sana o cevaplari gostermek olucak...

Açıkçası benim açtığım bir topic'e "hastayım böyle adama bak hede hödö" diye girişen birisi olup bunu tavsiye olarak savunsa sonradan hiç hoşuma gitmez.
Belki de anlaşmazlık vardır ancak üslubun bazısını rahatsız edebilir bu posttaki.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

Bu hastalık böyle tenin bembeyaz oluyor kaşlar kirpikler saçlar sararıyor o mu ? Çok geçmiş olsun bu arada . Fizyolojik tedavi yerine psikolojik destek lazım bence .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse daha fazla polemiğe girmeyeceğim son diyeceğim şudur.
Açıkçası tartışmanın içeriği pek de umrumda değil. Kim başlattı da ilgilenmiyorum. Sadece Paticik'te bir insan uyarma merakıdır gidiyor anlayamadım. Olur olmaz her şey uyarılıyor hem de sert bir üslupla. Biraz dikkat edilirse sevinirim. Yoksa başından beri ben aquila haksız bilmemne haklı o haksız bu haklı gibi bir yaklaşımda değilim zaten.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...