Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

more caster resists

raistlinthewiz

Öne çıkan mesajlar

bu büyü olaylarından pek anlamam ama benim anadığım şu: mesela sana birisi hede büyüsünü bir rank yukarıdan atmanı sağlayacak bir buff yaptı.(yani hede büyüsü sende rank 3 ama buff sayesinde rank dörtmüş gibi atabiliyorsun) ama debuff ve alan etkili bir büyü olduğu için resist hesapları buffın geçerli olduğu bir rank büyük hede büyüsüyle değil, normal bir rank küçük hede büyüsü üzerinden yapılacak. bu ne demek? debuff büyüleri ve alan etkili büyüleri daha fazla resist yiyecek demek. ama zaten normaldede bu kadar resist yiyordui tek fark büyü bufflanmasına rağmen yine aynı resisti yiyecek (benim anladığım bu, yanlışta olabilir tabii)

edit:bakınız nasılda yanlış çıkmış :) phloxun dediği doğru...
edit2: alla alla phloxda emin değil...yokmu bunu açıklığa kavuşturacak?
edit3: phlox böyle giderse edit manyaa olucam ya dur bi :P[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle...

[Bu mesaj Leopar tarafından 14 Eylül 2005 12:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi rogue kardeşimiz stealth oldu rank 1 blizz i attım o bölgeye AZ mana ile stealthini bozdum..

adama poly attım sonra fireball attım yavaşlaması için 1 saniyelik casti ile frostbolt attım AZ mana ile. adam yavaşladı..

işte bu olay bunları engellemekte.
artık resist[signature][hline]Corald -- Human Mage
eski Blizzard_IcedEye

Sosyal ağlarda paylaş

yani kaçan birine rank1 frost bolt atamayacak mıyım? (rank1 frost un cast time ı çok daha kısa)

bence saçmalık. eğer karşımdakinin levelına uygun ranktan bir büyü atmak zorunda kalacaksam neden spellbook umuzda tüm ranklar yer kaplıyor?
neden rank 4 frost bolt ve rank1 frost bolt spell book umda yer kaplıyor? düşük levelları kesme ihtimalim olduğu için mi? rank1 frost bolt u lvl 10 ları kesmek için mi taşıyorum?

hepten şebeğe çeviriyorlar mage i..

dünyanın bütün mage leri, birleşin![signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't.
Sosyal ağlarda paylaş

tam olarak tercumesı soyle. eskiden casterların cast ettigi spellerinin resist hesaplamaları casterın lvlı uzerınden uygulanıordu. yenı "nerf" ile o spellin resist hesaplaması spelli aldıgınız lvla gore hesaplanıor. bu durumda kacan rogue attıgınız lvl1 frost spell, resist hesaplaması sizin lvl60 ını zyerıne lvl1 uzerınden hesaplancak....

yani gg durumu biraz...

daha fazlası:

said:

The new patch change made it so spells are the level you learnt the spell at, not the level you are when you cast them.

Translation?

Frost Nova (Rank 4) is learned at level 54. This change will greatly increase the chance for your opponents to resist your Frost Nova (Rank 4). Dont even try using Ranks 1-3.

Arcane Explosion (Rank 6) Is learned at level 54. This change will greatly increase the chance for your opponents to resist your Arcane Explosion (Rank 6).

Fireblast (Rank 7) Is learned at level 54. This change will greatly increase the chance for your opponents to resist your Fireblast (Rank 7).

Arcane Missles (Rank 7) Is learned at level 56. This change will greatly increase the chance for your opponents to resist your Arcane Missles (Rank 7).

Frostbolt (Rank 10) Is learned at level 56. This change will greatly increase the chance for your opponents to resist your Frostbolt (Rank 10).

Flamestrike (Rank 6) Is learned at level 56. This change will greatly increase the chance for your opponents to resist your Flamestrike (Rank 6).

Cone of Cold (Rank 5) Is learned at level 58. This change will greatly increase the chance for your opponents to resist your Cone of Cold (Rank 5).

Scorch (Rank 7) is learned at level 58. This change will greatly increase the chance for your opponents to resist your Scorch (Rank 7).

yani yukarıdaki orneklere rank4 frost nova lvl60 olsanız bile resist hesabında rank4 frostnovayı lvl54de aldıgınız ıcın 54e gore hesaplancak..[signature][hline]PvPGN
yet another pvpgn FAQ
Da Blog
BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün casterları şebeğe çevirir bu olay mage, druid, priest, shaman, warlock hepsi ağlayacak. bir sonraki patch'de elinizdeki en yüksek levellı büyü otomatik olarak sizin levelınızda sayılır diyecekler durum düzelecek.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

oh be
rank 1 frost bolta gulegule diyoruzs
tuketici baska bir mage olayida gitti
artik forst novada atamicaklar
hepsi fire doncek gene
aman off ya
vazcaydım yapmasınnar[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Kaybeticek cok seyimiz var da ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

düşmandan uzak duramayan mage ölü magedir. frost nova olayı çok feci olmuş.. kaldı ki büyüler şu an bile yeterince resistleniyor. patch den sonraki halimizi düşünemiyorum.

gazamız mubare ossun aradaşlar :([signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...