Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl ama:)

dalamardl

Öne çıkan mesajlar

said:
bLackcha0s, 14 Eylül 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
Hitler böyle değildi Hitler savaş sırasında 7milyon Alman ı ücretsiz aylarca fabrikada çalıştırabildi.Halk bunu istedi.
Hitlerin çok kötü bir insan olduğuna inanmıyorum her devlet adamı gibi Halkını düşündü sadece yenilmek ve Halkının yahudilere teslim olmasını kaldıramadı ve İntihar etti.

Denize düşen yılana sarılır diyebilirim bu örnekleme için. Alman halkı yedikleri darbeden krizden krize koşuyordu o dönem, ekmek alacak parası yoktu insanların, sürünüyorlardı resmen. Hitler bütün bu umutsuzluğun içinde gelecekte güzel günler vaatleriyle başa geçti. Stalin ve Saddam için de koşullar benzer gözükse bile yakın bile değildi, Hitler'in başa geçtiği dönemdeki Almanya korkunç bir durumdaydı. Emin ol birazcık daha düzgün koşullarda olsaydı bu olay Hitler manyağın teki olarak damgayı alır yerine otururdu. Onu da geçtim zaten bu damgayı yiyordu başa geçerken baştakiler bunu anlamaya başlıyınca teker teker bir sürü lider öldürdü.
Yani yarı-zorlama yarı insanlara rüya pazarlama işiyle başa geldi Hitler, fazla akıl gerektiren bir şey değil ikisi de.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

ben yaptığı icraata bakarım.

Stalin, Saddam , Mussolini ne yapmışlar ?

Hitler almanyayı en kötü dönemde almış ama 9 ayda bütün avrupayı feth etti.Rusya ya dayandı.

Buda sanırım çok aptal bir insan olduğunu gösteriyor.Değil mi.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Evet çok aptal bir kukla olduğunu gösteriyor.
Çünkü Hitler olmasaydı Zitler olacaktı. O olmasaydı başka birisi olacaktı.
Savaşın nedeni Hitler'in ideolojileri değildi. Hala bunlara inanıyorsan çocuk falansın heralde.
Savaşın nedeni 1. dünya savaşından sonra yenilgiye uğrayan almanya ve bir kaç ülkenin daha ekonomik krizlerden bir çıkış yolu bulamamalarının sonucunda savaşla bunu çözmeye çalışmaları.
İnsanlar bu savaşa kendilerini adamaya zaten hazırdılar çünkü sefalet içinde yaşıyorlardı. Hitler tam bir kuklaydı.
Savaş alanındaki başarılarına gelirsek, Hitler'e gereğinden fazla kredi veriyor herkes, Hitler kadar bu işte parmağı olan onlarca üst düzey ordu mensubu vardı.
Neyse sana dökeceğim dil bir işe yaramayacaktır. İstediğine inan. Hitler delinin tekiydi. Kendi çocuklarını öldürdü, kendini öldürdü. Şartlar ne olursa olsun akli dengesi yerinde bir insan bunları yapmaz.
Hitler şeytan, kötü mü diyorum? Hayır. Tam tersine, Hitler'e acıyorum. Zavallı ve zayıf biriydi, her şeyi yapması gerektiği gibi yaptı, sahnedeki işi bitince de öldü gitti zaten.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

Orada Savaşın nedeni hakkında bir yorum getirmişmiyim ? Yorum uydurup cevap veren ilk seni gördüm.
Peki o zaman madem askeri zekası önemsenmiyor.Herkesin parmağı vardı diyorsun.
Aynı Mantıkta sen M.Kemal Atatürk ün askeri zekasınıda kabul edemezsin.Edersende kendinle çelişirsin.
Kukla yorumuda çok saçma bugune kadar Hitler hakkında birçok şey duydum ilk defa kukla olduğunu duyuyorum Özellikle bir Nasyonel Sosyalistin kuklalığı hmm ilginç.İpleri tutanı gerçekten çok merak ettim =)
Hitler olmasaydı belkide Zitler olucaktı haklısın ama zitler asla o avrupayı 9 ayda feth edemez.
Geçilemez denilen Polanyayı 2 haftada geçemezdi.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 14 Eylül 2005 19:21 tarihinde demiş ki:
Orada Savaşın nedeni hakkında bir yorum getirmişmiyim ? Yorum uydurup cevap veren ilk seni gördüm.
Peki o zaman madem askeri zekası önemsenmiyor.Herkesin parmağı vardı diyorsun.
Aynı Mantıkta sen M.Kemal Atatürk ün askeri zekasınıda kabul edemezsin.Edersende kendinle çelişirsin.
Kukla yorumuda çok saçma bugune kadar Hitler hakkında birçok şey duydum ilk defa kukla olduğunu duyuyorum Özellikle bir Nasyonel Sosyalistin kuklalığı hmm ilginç.İpleri tutanı gerçekten çok merak ettim =)
Hitler olmasaydı belkide Zitler olucaktı haklısın ama zitler asla o avrupayı 9 ayda feth edemez.
Geçilemez denilen Polanyayı 2 haftada geçemezdi.

Önemli olan olmak üzere olan bir şeyi tetiklemek değildir, olmayacak şeyi olur yapmaktır.
Hitler lider olduğunda herkes savaşmaya hazırdı, bir tetikleme lazımdı, Hitler bu tetikleme görevini gördü. Onunki basit bir işti. M. Kemal zamanında ise halk artık savaştan bıkmıştı, bütün liderler ülkeyi ingilizlere fransızlara teslim etmeye hazırdı, olmayacak ne kadar şey varsa onu gerçekleştirdi, şimdi bu, dehadır. Hitler'inki kuklalıktır.
Ve evet, Hitler değil Zitler olsaydı belki Polonyayı geçemeyecekti.
Yada belki geçip Rusya'da kar fırtınasına kalıp o can alıcı 1 haftayı kaybetmeyip savaşı kazanacaktı.
Belki de Hitler'le aynı şeyleri yapacaktı.
Önemli olan o kişinin de hiç bir önemi olmayacaktı, önemli olan mali çıkarlar ve sürünen Alman halkının ayaklanması olacaktı, Hitler yada Zitler o sadece kılıf olacaktı.
Bu yüzden de, Hitler bir kuklayken ve fazla bir başarısı yokken, Atatürk çok büyük bir liderdir, buna rağmen de benim tezimde bir çelişki bulunmaz.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar boşki yazmaya değmeyeceğini anladım zaten diğer topictede kendinle çeliştin.Burdada çelişirsin o yüzden gereksiz.
Evet hitler kukla.Artık İpleri elinde bulunduranda Tanrıydı herhalde.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Hitler Türk Sınırına dayandığında
"Türkler bize zaman kaybettirir zaten orayıda geçemeyiz" diyerek Rusya ya yönelmiş ne kadar gerçekçi düşündüğünüde görmüş olduk =)

böyle bişey olduğunu hiç sanmıyorum.hitlerin türkiye'ye girmemesinin tek sebebi türkiye'nin almanyayı desteklemesiydi. böylece savasa gırmedık.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen bilirsin.
Tek ricam tartışmaya yetişemiyorsan kendinle çeliştin cevap atmayacağım gibi kesip atarak bitirme tartışmayı.
Hitler kuklaydı, zamanının şartlarının kuklasıydı. O şartlar altında a kişisinin b kişisinin c kişisinin yapacağından farklı hiç bir şey yapmadı. Kriz zamanı yapılmış bir hatadan öte de değildi.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

abe 1.soruya ewt 2.soruyada 3.aday dedim cewaba bakınca kendimden utandım yane:D

ne abe mantıklı cewap verirsen ole olur anlamak lazımdı:D[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
scarab, 14 Eylül 2005 19:37 tarihinde demiş ki:

"Türkler bize zaman kaybettirir zaten orayıda geçemeyiz" diyerek Rusya ya yönelmiş ne kadar gerçekçi düşündüğünüde görmüş olduk =)

böyle bişey olduğunu hiç sanmıyorum.hitlerin türkiye'ye girmemesinin tek sebebi türkiye'nin almanyayı desteklemesiydi. böylece savasa gırmedık.

2.Dünya savaşında almanya desteklenmedi.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

asıl nedeni yugoslavyada yapılan savaşta almanlar beklemediği kadar asker kaybedince bir alman general hitlere eğer türkiyeye girersek türkiye bizim için 4 tane yugoslavya gibi olur demesi yüzünden almanlar türkiyeye girmedi bu konuyu iyice araştırmak isteyenler hitler ve 2.dünya savaşının kaderi kitabını okusun[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine

[Bu mesaj nba tarafından 14 Eylül 2005 19:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet imzamdada yazdığı gibi "Mein Kampf" (kavgam, hitlerin kitabı)dan alıntıdır.

İnsan bide alman lisesinde okuyo olursa , hitlerin kitabını da okursa, hitleri neden sevmesin ki :) Ama bütün almanlar bu konuda çok hassas.Hitlerin lafını etsen baştan kızmaya başlıyolar.

Hitler çok zeki bi adam, gerçekten düşünce tarzını çok seviyorum adamın.Kitapta 1924te girdiği hapishanede kaleme almış tüm bunnarı.Adamın başta yahudilere karşı hiç nefreti olmadığı gerçeği var.Resim desen işine girdiği yerde, okuduğu ve sevdiği gazetelerde çalışanların hepsinin yahudi olduğunu sonradan öğreniyo.Ve hepsini kokusundan bile anlar hale geliyo.Heryerde bunlar beliriyo.Yahudiler o zamanlarda pis hilekar ve çok adiler.Hitler bunların birer mikrop gibi türediğini görüyo ve her gün daha da nefret ediyo.Ve adamın diktatörlüğü öyle güzel bi savunuşu var ki şuan nerdeyse adamı destekliycem.Çok etkileyici bi adam.Yani hatta atatürkün biraz daha zeki ve agresif hali diyebiliriz hitler için.[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 14 Eylül 2005 19:41 tarihinde demiş ki:
said:
scarab, 14 Eylül 2005 19:37 tarihinde demiş ki:

2.Dünya savaşında almanya desteklenmedi.

almanya desteklenmedi diye bişey yok, tarafsız kalındı.Parmakla almanyayı gösterip barbarlara katılmıycaz diye bişey olmadı.peeeace diye beyaz bayrak salladık sadece önümüze gelene ...niye atalarımız hazır düşmanı atmışken başına hitler gibi biri geçip de yunanistana dalmamışlar...tmm yurdumuzu kurtardığımıza şükredelim ama biraz hareketli tarihiimiz olsaymış keşke...[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ehe Hitler sempatizanlığı (faşistlik) arttıkça sömürgeci hislerde de kabarma oldu, gerçekten ilginç kişiler var paticikta.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle sempitanız ki benim odada boy boy resimleri var.

Ölürüz hitler için
mein Führer diye dolaşıyorum evde zaten[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
daha önce emailime gelmişti. orada okuyup, cevaplandırmaya çalışmıştım. cevapları kalmış aklımda :)
genede güzel birşey :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız bir konuda yanlışınız var.
Türkiye tarafsız degildi 2. dünya savaşında.
Savaşa katıldı ama çatışmalar bitmişti katıldığında.
İstediğiniz kaynağa bakabilirsiniz.[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here?
The abuse that we use I do not longer care
The cold worms and me, we are all right, we are free
The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide.

In Flames We Trust.

Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Adolf Hitler gibi biri asla gelmez daha eminim.Adamın düşünceleri,sözleri,hayatı...

Hep bir pislikmiş gibi gösterildi,gösteriliyor.Tabii ki şahsen bende Yahudi katliamini kınıyorum ama adam orada bile geleceği yorumlayarak davranmış.Bir gün Dünya'yı Yahudi'ler ellerine geçirecek diye hepsini silmek istedi.Engellendi ve şimdi ele geçirdiler :) O zaman engel olan devletler şimdi kendileri silmeye çalışıyor.

Bu arada Adolf Hitler'in sigara içmeyişinin sebebi,ailesinin ölümünden sonra kaldığı Kilise'de sigara içtiği için atılması ve bunun üzerine bir daha asla sigara içmeyeceğine yemin etmesi.

Adolf Hitler :) Ve Normandiya Çıkartmasını yanlış yorumlamasaydı şimdi Naziler Dünya'yı yönetiyordu :)

abi uplamadan edemedim, ne bu ya hahahah
Sosyal ağlarda paylaş

hitler iyiydi de cevresi kotuydu.
Sosyal ağlarda paylaş

annem bana hep kötü arkadaş edinme dedi
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben hitler filmlerini çok seviyorum.2. dunya savaşındaki almanyaya acaip bi hayranlıgım var.

önceki hayatımda ss miydik acaba
Sosyal ağlarda paylaş

KahnX said:

Resim desen işine girdiği yerde, okuduğu ve sevdiği gazetelerde çalışanların hepsinin yahudi olduğunu sonradan öğreniyo.Ve hepsini kokusundan bile anlar hale geliyo.Heryerde bunlar beliriyo.Yahudiler o zamanlarda pis hilekar ve çok adiler.Hitler bunların birer mikrop gibi türediğini görüyo ve her gün daha da nefret ediyo.Ve adamın diktatörlüğü öyle güzel bi savunuşu var ki şuan nerdeyse adamı destekliycem.Çok etkileyici bi adam.Yani hatta atatürkün biraz daha zeki ve agresif hali diyebiliriz hitler için.

ahahahaha mükemmel bir post ya
Sosyal ağlarda paylaş

ama kadinin diger 2 cocugu da albert einstein ve marie curie ymis, eksik bilgi oldurur
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bir söylentide var atatürk benim hocamdi demis hitler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...