quamor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: Popeye, 18 July 2003 18:01 tarihinde demiş ki: kylie minogue :) ne bulursun ya bu kadında :) avrupada onun gibileri cok :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 avrupada kylie minogue kadar zengin ve onun kadar güzel kadın varsa isim ver onlara gidiyim o zaman ayrıca ondan daha güzel olmasıda önemli diil sonuçta ufacık bi yüz hattı bile insanda daha degişik duygular oluşturabilir yani biz buna kısaca zevkler ve renkler tartışılmaz diyoruz [Bu mesaj Popeye tarafından 18 July 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ben güzellik bakımından kastettim. zaten cogu makyajsız, maymun gibi oluyo :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Öyle maymunum olsun 100milyarlarım olsum. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: yavaş öde ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Günahın özüyse seni sevmek, cezam cehennem olsun... dünyanın tüm güzellerinde dünyayı alcak kadar para var olm toplasam borcumu oder bide üstüne bidaha öderim :)[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ahhah :lol:[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Resident Evil daki kadın sevgılım olsun 100 mılyar borcum olsun sorun deıl nasıl olsa oder :P[hline][b]Danny Deuce (a.k.a Chiptech)|http://www.hz-b.cjb.net Old Nebula Forum Moderator Email: [email protected]|Icq: 93377867 [Bu mesaj Popeye tarafından 18 July 2003 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bill gates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 jill valentine?yoksa filmdeki kadınmı?jill iidir :)[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bill gates diyen arkadaşa koptum hehe şöle feci güzel ve zengin biri olabilir hem parayıda o öder heh[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 hiç bir kadın o kadar paraya değmez[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 100 milyar borcunuz var diyelim super bir de kiz ark var , o kadin sizi 3-5 gun ceker, 6. gun "cya" der. Yok oyle turk filmleri gibi geyikler surunen ama mutlu ciftler lol. Ama finans olarak saglam adama heryerde kiz var. Bu yuzden siz kariyerinize onem verin, kadin/kiz herzaman bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: horacegoesskiing, 18 July 2003 12:44 tarihinde demiş ki: natalie portman'ın leondaki hali daha bi güzeldi bence.. ( biraz küçüktü gerçi ama -eheh-) Ayrıca winona ryder'ın dracula daki hali. Meg ryan nine olmasına rağmen hala dünya tatlısı. Ally McBeal iyi. Avril Lavigne de süper. Amaa... uzaktan seviyom ben onları. Sevgilim filan olmasınlar ya boşver... Ayrıca karpuz şaka yapıyodu heralde. Çünkü aşk sevgi öle bişe ki geri kalan herşeyin manasını sıfırlıyo...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? sen avril lavigne ile ya da natalie portman ile aşk yaşayabileceğini düşünüyosan tutmam seni... Bedavaya sevgilin olabiliyoken niye 100milyar borcum olsun bu da 2... Bu arada ben başlığı yanlış görmüşüm... "şu sevgilim olsun..." diyomuş ben "bi sevgilim olsun...." gördüm öyle çok saçma oluyo yani... :P O zaman dediğiniz mantıklı avril sevgilim olsun 100 milyar borcum olsun o verir zaten cebinden :D[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 abicim ayıp ediyosun ya.. Quote etmişin ya orda yazıyo: "Amaa... uzaktan seviyom ben onları. Sevgilim filan olmasınlar ya boşver... " şeklinde. Devamı da sevgili bahsinde. Şahsen ben sevgilimi değiş tokuş edicek bi durumda diilim. Bi gün umarım sen de böyle olursun kardiş.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokantaci Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Kate hudson ! aşkım benım :)=[hline] :utaniem: [b]Always Kebap[b] :utaniem: :utaniem: [b]Kebap Store [b] :utaniem: :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paran varsa sevgilinde var zaten :) ayrıca 100 milyar borcum olsun Liv Tyler benim olsun euaehauea[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: Popeye, 18 July 2003 18:01 tarihinde demiş ki: kylie minogue :) zaten aşırı zengin kadın eh bide hayran oldugum düşünülürse bu mantıklı sanırım :) said: Popeye, 18 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: avrupada kylie minogue kadar zengin ve onun kadar güzel kadın varsa isim ver onlara gidiyim o zaman ayrıca ondan daha güzel olmasıda önemli diil sonuçta ufacık bi yüz hattı bile insanda daha degişik duygular oluşturabilir yani biz buna kısaca zevkler ve renkler tartışılmaz diyoruz [Bu mesaj Popeye tarafından 18 July 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Aynen Kylie Minogue'un yüz hatlarında ve mimiklerinde bir şey var. Her ne kadar nine olsa da, bence çok güzel bir kadın. *!hastasıdır*[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 bence karde$i kylie den daha gusel :)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ben 100 milyar borçla iken kızı bi yere götüremem kızda beni bırakır hehehehehehehehhehe ...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: Lokantaci, 19 July 2003 00:18 tarihinde demiş ki: Kate hudson ! aşkım benım :)=[hline] :utaniem: Always Kebap[b] :utaniem: :utaniem: [b]Kebap Store [b] :utaniem: :tebrikz: euhe bi durum ayran alaım :)[hline][b]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ne 100 milyarı ya saçmalama...kendine göre biri bulursun zaten bi kadına ne değçek. 100 milyarım olsun ama.. :D[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Vardı.Şu anda kız arkadaşım. :) Da borç harç da olmasa güzel olur hani ;)[hline] Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword WhiteOne [Army of Freedom] Her şey Moonglow içindi.. Denizde kum,bende takma ad :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Evet var haliyle. Fakat benim olsun 100 milyar borcum olsun demek yerine.. "Benimle evlenirmisin" dedim, cok da mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: Arlooax, 20 July 2003 04:03 tarihinde demiş ki: Evet var haliyle. Fakat benim olsun 100 milyar borcum olsun demek yerine.. "Benimle evlenirmisin" dedim, cok da mutluyum :) Darısı başıma lol :-D *Yarılır* [hline] Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword WhiteOne [Army of Freedom] Her şey Moonglow içindi.. Denizde kum,bende takma ad :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 said: Arlooax, 20 July 2003 04:03 tarihinde demiş ki: Evet var haliyle. Fakat benim olsun 100 milyar borcum olsun demek yerine.. "Benimle evlenirmisin" dedim, cok da mutluyum :) ana inanmıyorum ya ben bu adamı unutmuşum konuşmuş aklıma geldi şimdi arlooax sen elan realmstaki admin misin yoksa[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b] madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar