Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu sevgilim olsun 100 milyar borcum olsun dediginiz kimse varmı?

quamor

Öne çıkan mesajlar

avrupada kylie minogue kadar zengin ve onun kadar güzel kadın varsa isim ver onlara gidiyim o zaman

ayrıca ondan daha güzel olmasıda önemli diil sonuçta ufacık bi yüz hattı bile insanda daha degişik duygular oluşturabilir

yani biz buna kısaca zevkler ve renkler tartışılmaz diyoruz

[Bu mesaj Popeye tarafından 18 July 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yavaş öde ;)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Günahın özüyse seni sevmek, cezam cehennem olsun...

dünyanın tüm güzellerinde dünyayı alcak kadar para var olm toplasam borcumu oder bide üstüne bidaha öderim :)[hline]There is no beginning there is no end,
There is only change,
Progression backwards is this where we are heading,
Take back your soul forget your emptiness.
Sosyal ağlarda paylaş

100 milyar borcunuz var diyelim super bir de kiz ark var , o kadin sizi 3-5 gun ceker, 6. gun "cya" der. Yok oyle turk filmleri gibi geyikler surunen ama mutlu ciftler lol.

Ama finans olarak saglam adama heryerde kiz var. Bu yuzden siz kariyerinize onem verin, kadin/kiz herzaman bulunur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 18 July 2003 12:44 tarihinde demiş ki:
natalie portman'ın leondaki hali daha bi güzeldi bence.. ( biraz küçüktü gerçi ama -eheh-) Ayrıca winona ryder'ın dracula daki hali. Meg ryan nine olmasına rağmen hala dünya tatlısı. Ally McBeal iyi. Avril Lavigne de süper.

Amaa... uzaktan seviyom ben onları. Sevgilim filan olmasınlar ya boşver... Ayrıca karpuz şaka yapıyodu heralde. Çünkü aşk sevgi öle bişe ki geri kalan herşeyin manasını sıfırlıyo...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?

sen avril lavigne ile ya da natalie portman ile aşk yaşayabileceğini düşünüyosan tutmam seni... Bedavaya sevgilin olabiliyoken niye 100milyar borcum olsun bu da 2... Bu arada ben başlığı yanlış görmüşüm... "şu sevgilim olsun..." diyomuş ben "bi sevgilim olsun...." gördüm öyle çok saçma oluyo yani... :P O zaman dediğiniz mantıklı avril sevgilim olsun 100 milyar borcum olsun o verir zaten cebinden :D[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
frp dediğin de konuşmalı barbut dimi?

Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim)
Sosyal ağlarda paylaş

abicim ayıp ediyosun ya.. Quote etmişin ya orda yazıyo:
"Amaa... uzaktan seviyom ben onları. Sevgilim filan olmasınlar ya boşver... " şeklinde. Devamı da sevgili bahsinde. Şahsen ben sevgilimi değiş tokuş edicek bi durumda diilim. Bi gün umarım sen de böyle olursun kardiş.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 18 July 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
kylie minogue :)

zaten aşırı zengin kadın
eh bide hayran oldugum düşünülürse bu mantıklı sanırım :)

said:
Popeye, 18 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
avrupada kylie minogue kadar zengin ve onun kadar güzel kadın varsa isim ver onlara gidiyim o zaman

ayrıca ondan daha güzel olmasıda önemli diil sonuçta ufacık bi yüz hattı bile insanda daha degişik duygular oluşturabilir

yani biz buna kısaca zevkler ve renkler tartışılmaz diyoruz

[Bu mesaj Popeye tarafından 18 July 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]

Aynen Kylie Minogue'un yüz hatlarında ve mimiklerinde bir şey var. Her ne kadar nine olsa da, bence çok güzel bir kadın.

*!hastasıdır*[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

ne 100 milyarı ya saçmalama...kendine göre biri bulursun zaten bi kadına ne değçek. 100 milyarım olsun ama.. :D[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arlooax, 20 July 2003 04:03 tarihinde demiş ki:
Evet var haliyle. Fakat benim olsun 100 milyar borcum olsun demek yerine..

"Benimle evlenirmisin" dedim, cok da mutluyum :)

Darısı başıma lol :-D
*Yarılır* [hline] Dracula Mager[Humanity]
Cesur Yurek = Ulrich Honorsword
WhiteOne
[Army of Freedom]

Her şey Moonglow içindi..

Denizde kum,bende takma ad :-P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arlooax, 20 July 2003 04:03 tarihinde demiş ki:
Evet var haliyle. Fakat benim olsun 100 milyar borcum olsun demek yerine..

"Benimle evlenirmisin" dedim, cok da mutluyum :)

ana inanmıyorum ya ben bu adamı unutmuşum konuşmuş aklıma geldi şimdi arlooax sen elan realmstaki admin misin yoksa[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b]
madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...