Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Üyelerinin Kan Grupları [Acil Durumlar İçin]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
A Rh(+) - İstanbul...Hiç Çekinmeyin Direk Bana Gelin Gözümü Bile Kırpmam..Hele Bide İşe Yararsa Benden Mutlusu Olmas...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
fikrimi söylemem gerekirse bnce AB RH (+) ler yazmasın çünkü zaten bütün guruplardan direk kan alabilirler :) en çok 0 rh (-) yazmalı çünkü en az bulunan guruptur .

0 RH (+) Ankara

ancak kilomdan ötürü veremiyorum , normalden fazla zayıfım .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
0 rh (+) izmir[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Mesaj tarihi:
a Rh (+)
istanbul.
en piyasa kan herkeste bulunur ama genede yazalım bakalım..:) allah muhtaç etmesin tabi..[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Mesaj tarihi:
B rh(+) izmir ;)[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Mesaj tarihi:
AB RH (+) Istanbul[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Mesaj tarihi:
0 Rh +
Istanbul[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Mesaj tarihi:
0 Rh (+)
İzmir

Silphatos seninki de bayağı sakatmış he :P[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..

[Bu mesaj DoruK tarafından 10 Eylül 2005 04:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aslında sticky yapılsa daha iyi olmaz mı??[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

• Yeni Oluştur...