Sensible Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Arkadaşlar bu yıl ocak ayında ehliyet almayı düşünüyorum. Okula hergün arabayla gidip gelicem. Ehliyet kursuna başvurduktan sonra almam nekadar sürüyor? Ehliyeti aldıktan nekadar sonra 20 dakikalık bir yolu gidebilir hale gelirim? Okul bu mesafede. Maltepeden Başıbüyük'e gideceğim[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Yeni sisteme geçildiyse 6 ay. Ben eski sistemde aldım o da 3 ay civarı sürmüştü.
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 3-3,5 ay içinde alırsın kursa bailadıkdan sonra ehliyeti..20 dk lık mesafe olayı ise senın direksiyonuna bağlı..araba kullanmada tecrübeli isen gidersın 20 dk da..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Nee 6 ay mı![signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 şuan hala eski sistemde.(ben 7 eylülde başlayan kursa gidiyorum..kasım sonlarında elımde ehliyetım..)[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 daha yeni sisteme geçilmedi ve geçilmesinde bende şubatta alacagım yani şubatta başlayacagım..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Torpille falan alamazmıyız 1 ayda :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Benimki cmtesi basladi 22 ekimde sinav var. Araban otomatik olcaksa direk ogrenirsin. YAni peder gecen sene gosterdi bu gaz bu fren duz git geri gel cart curt gunde 1 saat 2 gun gosterdi 3. gun yola ciktim (yazlikta tabi yollar bos :) ). Ama istanbul trafigi bu 1 si diyemem :) ( 3. gun yola ciktimda alismam 1 kac hafta aldi tabi)[signature][hline]
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: HocaEfendi, 12 Eylül 2005 17:12 tarihinde demiş ki: şuan hala eski sistemde.(ben 7 eylülde başlayan kursa gidiyorum..kasım sonlarında elımde ehliyetım..) aga ii hayal kurmuşun senin sınav 22 ekimde galiba ağustostada direksiyon var ocakta anca alırsın @hamish:zaten kullanmak sorundeil(ayrıca sınavda düz vites kullandırtıolar).o derslere gidip patlamak sorun. bnmde kurs cuma başladı 22 ekimde gircem sınava nası beklicem o zmnı dersler sıkıcı bide adam bazı şeyleri yanlış sölüo.hocccaaa die çıkıp ben anlatcaktım adama zor tuttum kendimi :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 22 ekimde sınav var dı evet sanıyorum öyle . Aralık gibi alırsın ehliyeti de evraklarını ihmal etme . Ben 3 hafta üşendim ağustostaki sınavı kaçırdım .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bir ehliyet kursuna başvurup sor senin doğum tarihine uygun kurs ne zaman başlıyor diye... Ben şu anda direksiyon sınavımı bekliyorum... Kurs başlangıc tarihi ile direksiyon sınavı arasında 2.5 ay vardı benim... Bu ayın sonunda direksiyon sınavımı olacağım. Teknik olarak da direksiyon sınavından bikaç gün sonra veriyorlarmış ehliyeti.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 kandercik dediin doruysa aralıkta alıcam ehliyet olley[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 23.10.2004 ve 18.12.2004 önümüzdeki yazılı sınav tarihleri. 2 ayda bir oluyo bunlar. Yazılı sınavdan 1 - 1.5 ay sonra ehliyeti alabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Fakat kursa yazılı sınavdan bir ay önce kaydolmalı ve kursa kaydolduğunuzda 18 yaşınızı doldurmuş olmanız gerekiyor... Benim bildiklerim bunlar. Ama ortalık sürücü kursu kaynıyor. Bir tanesini girip ben şu tarihte doğdum, benim ne zaman kursa yazılmam lazım? En erken ne zaman ehliyet alırım? falan diye sormaktan zarar gelmez ;)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben sormuştum bana ocak dendi.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 18 yaşını doldurmuş olmak gerekiyor derken nasıl yani? 19 yaşında mı olmak lazım? Ben şimdi 17 yaşındayım,2 ocak 1988 doğumluyum. 2 ocakta 18 olacağım. Başvurabiliyormuyum 2 olcaktan itibaren?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 12 Eylül 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Dela Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 2 ocakta gider basvurursun.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 8 Subat 1984 dogumlu biri 8 Subat 2002'den itibaren (tam 18) basvurabiliyor ehliyet islemlerine. "8 Subat 2003'te (19) anca basvurursunuz" diyen gicik kurs denk gelirse ya insan gibi hesaplasinlar, ya da baska kursa gidin, yanlis biliyorlardir cunku. Agustos sonunda yazili sinav oldu, Eylul sonunda da direksiyon sinavi olacak, bunlar yaklasik 2 ayda bir oluyor, ona gore en yakin ne zaman alabilirsiniz hesaplayabilirsiniz, veya direk gidip sorun bir yerlere.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Deniz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 haha yasasın benım alanıma gırıyo.ben de yenı dıreksıyondan geldım de ayıptır solemesı.valla ben 27 agustosta sınava gırdım.heralde ekım ortsında falan ehlıyetımı alıcam.yanı 1,5 ay gıbı. TABI SINAVI GECERSEM:) NOT:Yenı sınav da sanırım ekım 22 falan gıbıymıs
Öne çıkan mesajlar