ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 muhaha bütün kirli iç çamaşırlar dmkülüo :D mavinin kileride isterük:D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 çok zevkli olm bu topic sen itirafları topla yarın senden alacam hepsini:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 efelenin ki yokki small tag i atmislar onun ki ne gozukmuyor[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yok ki :lol:[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yok buralar guard zone :P[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 [spo1=kötü sözler içerebilir... ]bLackchaoS /: neden boyle yapiyorsun :( Mavi [AC Milan] {Yatingen}: yapmıcam lan top Mavi [AC Milan] {Yatingen}: yatıyorum ben bLackchaoS /: yapma bidaha böyle ben sana anlatıyorum senın yaptığına bak bLackchaoS /: biri görücek üzüyorsun bazen beni bLackchaoS /: zuahahah Mavi [AC Milan] {Yatingen}: AHAHAHAHAA Mavi [AC Milan] {Yatingen}: sie Mavi [AC Milan] {Yatingen}: zhauahahahah bLackchaoS /: ya sen niye boylesın ben senı arkadaşım kabul ettim Mavi [AC Milan] {Yatingen}: olm işim olmaz senle hayvansın lan Mavi [AC Milan] {Yatingen}: harbıden Mavi [AC Milan] {Yatingen}: hehee bLackchaoS /: neyım neyım Mavi [AC Milan] {Yatingen}: hehe Günlüğe kaydet Mavi [AC Milan] {Yatingen}: misali Mavi [AC Milan] {Yatingen}: lol Mavi [AC Milan] {Yatingen}: hahah bLackchaoS /: http://forum.paticik.com/view.php?id=143536&page=2 bLackchaoS /: niye böyle dedin? Mavi [AC Milan] {Yatingen}: muahahha Mavi [AC Milan] {Yatingen}: üyarragım sanamı sorcam bLackchaoS /: offf efe :( Mavi [AC Milan] {Yatingen}: olm ben yatıyom yarın ıs var is yerindeki hatunlar cok tatlı Mavi [AC Milan] {Yatingen}: hadı optum makattan bLackchaoS /: peki güle güle... [/spo][signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 black abi aşık olduğun kızın peşine bırak sen manyaksın bari kızı bozma...ARkadaşlar aşk-maşk faso fisodur bu black için o tamamen kimliğini gizlemek için bu yola başvurmuştur.O tam bir playboy,kazanova,erdal acarın varisidir kendisi...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Eheheh patilerimizi tanıyalım gecesi:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ehuheuhe[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ayıp vallahi ayıp ! hiç tasvip etmediğim kelimeler ve sıfatlar yakıştırılmış bana arkadaş dediklerim arkadan vurdular kendimden utandım sizin aile terbiyeniz bi yana ben nasıl bu aile terbiyesiyle sizin gibilerle arkadaşlık etmişim bilmem[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Black oğlum ne alınıyorsun,diğerlerini bilmem ama ben gerçeği söyledim.Elbet birgün seninde bu gönlünü fetheden olacak.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 mavi demez ole yalancııı :P[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 siz maviyi tanımamışssınız ben bu adamın ciğerini biliyorum çok rezil biri. ramsesim yokki işte be keşke olsa[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 black abi allah gönlüne göre versin bak bende istiyorum şöyle adam gibi aşık olmak ama olmayınca olmuyor...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 abi başlık harbi saçma olmuş daha güsel olabilirdi, seni seviyosam bilki yaşıyorumdur ahahah buda olmadı[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 karaborsa nefesini 5 dakika boyunca tutsana[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 vays güsel söz.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: bLackcha0s, 12 Eylül 2005 22:16 tarihinde demiş ki: defolun gidin pls ! [signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Fistan, 13 Eylül 2005 01:33 tarihinde demiş ki: bi kere cümle anlamsız. seni sevmek yaşamaksa ben hiç ölmem olsa normal üniversite sınavına hazırlanırken her cümleyey 'bunda anlatım bozukluğu var' derdik hey gidi günler ...[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Kim yazmış bunlar yaf :-? hmm! :hmm:[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 röhhhh[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hım hım hım. cümleyi çalıp imza yaptım bi yerde. :B[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar