Queen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Animesi daha iyi kesin ayrıca kendimi bildim bileli sm izler ve severim[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 SM'nin devam işi ne durumda? Dizisi devam ediyor mu? Dizi yerine animesi devamı olsydı dizisinden daha iyi olurdu aslında... Ama kendiside bayağı uzun.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya valla eskiden trt de yayınlanan bütün bölümlerini izlemiştim demekki o zamandan belli imiş bendeki anime hastalığı neyse bu bi yana gerçekten devam mı edecekmiş dizisi iyi olur ya oturur izleriz[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Dizisi yayınlanıyordu. Ama ben karakterleri sevmediğim için izlemedim. Hala devam ediyor mu diye merak ettim sadece. Hatta abartıp dizisi yerine anime devam etseydi daha iyi olurdu ama o da çok uzadı dedim. Ayrıca arkadaşlar SM'nin bilgisayarda emulatörle oynanan bir oyunu var biliyor musunuz?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Redeagle, 06 Eylül 2005 13:31 tarihinde demiş ki: Dizisi yayınlanıyordu. Ama ben karakterleri sevmediğim için izlemedim. Hala devam ediyor mu diye merak ettim sadece. Hatta abartıp dizisi yerine anime devam etseydi daha iyi olurdu ama o da çok uzadı dedim. Ayrıca arkadaşlar SM'nin bilgisayarda emulatörle oynanan bir oyunu var biliyor musunuz? -SailorMoon : Another Story (SNES) SailorMoon RPG adıyla da geçen Final Fantasy stili bir C-RPG oyunu.C-RPG'yi seviyorsanız.... -SailorMoon : Puzzle Game (SNES) Adı üzerinde bulmaca çözüyorsunuz.Zeka oyunu seviyorsanız... -SailorMoon Super S (SNES) Düşmanların olmadığı , karakterlerin kendi aralarında dövüştükleri , sonuç olarak kötü bir oyun.Göz atmayın bile. -Pretty Soldier SailorMoon (MAME) Hoş bir SM oyunu... Tek yada 2 karakter olarak sokaklarda Final Fight misali silahsız kuvvet olarak önünüze kim çıkarsa dövüşüyor , 8 Level boyunca giderek gelen güçlü Boss'larla savaşıyorsunuz.Kontroller çok basit ve kullanışlı.Yön tuşları dışında tüm kombolar için sadece 3 tuş kullanıyorsunuz.Çizimler bir Arcade oyununa göre de çok güzel (Super Robot Taisen serisinin yaratıcısı Banpresto yapmış bu oyunu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Türkiye'de ilk yayınlandığında "hoş olur , belki severim" modunda yaklaştım ve... ne siz sorun ne ben söyleyeyim."Günün anlam ve önemine uygun canavar" olayı bence tarih öncesinde kalması gerekirken burada neden 200 küsür bölümdür tekrar edilir , Voltron'ı dövüşsüz bir morphing demo'su olduğu için izlemeyen benim gibi biri de sevemez öyle olunca da.SM herşeyiyle kötü mü , kesinlikle değil.650 MB'lık soundtrack'ı kesinlikle çok profesyonelce hazırlanmış.SM sevmiyorsnaız bile göz atın diyebilirim.Ah seris de profesyonelce hazırlanmış olsa. SailorMoon sevenlere Gate Keepers önerilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Akuma yav sevdiğin bir anime varmı senin :-p ya bakıyorumda herşeyi eleştiriyorsun...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Akuma'ya mecha de.. akan sular dursun ama tavsiye ediyorsa izlenir. bunu da söylerim yani[signature][hline]bakın bu linki koyuyorum buraya Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Akuma_Blade, 12 Eylül 2005 07:50 tarihinde demiş ki: -SailorMoon : Another Story (SNES) SailorMoon RPG adıyla da geçen Final Fantasy stili bir C-RPG oyunu.C-RPG'yi seviyorsanız.... Bu oyunu ben tavsiye ediyorum, seriyi ve rpg'yi seven arkadaşlar için. Hikaye farklı seriden(another story:)). Ve seride olmayan karakterlerin geçmişleri özellikleri vs. hakkında doyurucu bilgi içeren bir oyun.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Beş dakikalık aramanın ardından oyuna ulaştım bi beş dakikaya kadar da oynamaya başlarım. Screenshot'ları görünce oyuna hayran kaldım. Pokemonu da severdim zaten; teşekkürler bilgi için :tebrikz:[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. [Bu mesaj HUR_AFE tarafından 12 Eylül 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Eheh evet pokemon oyunu açtığımda aklıma gelen ilk şeydi:) Evet seriye özgü kendi çapında bir derinliği olan bir oyun. Konusu orjinal ben ona bayıldım en çok. Arkadaşlar ben -Pretty Soldier SailorMoon (MAME) (dövüş tarzlı olan)bulamadım hala:([signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Redeagle, 12 Eylül 2005 20:42 tarihinde demiş ki: Eheh evet pokemon oyunu açtığımda aklıma gelen ilk şeydi:) Evet seriye özgü kendi çapında bir derinliği olan bir oyun. Konusu orjinal ben ona bayıldım en çok. Arkadaşlar ben -Pretty Soldier SailorMoon (MAME) (dövüş tarzlı olan)bulamadım hala:( http://www.gametronik.com/site/fiche/mame/Pretty%20Soldier%20Sailor%20Moon/ ayriyeten reklam gibi olmasın ama GameTronik emuülasyon sitelerinde son noktadır arkadaşlar.Onu da yazayım dedim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 eywallah büyüksün baba:) Hep isterdim şunların dövüş oyununu. Hayallerimin gerçekleştiği noktada sen varsın:D(abartır ama haketmişsindir:))[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ühü bu site de Fransızca! Bütün emülasyon kralı siteler Fransızca mı olmak zorunda? http://www.planetemu.net de böyle...reklamın böylesine... Ha bu arada Naoko Takeuchi'nin mangalarından esinlenip yapılan başka bi anime var mı? [signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. [Bu mesaj HUR_AFE tarafından 14 Eylül 2005 02:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj HUR_AFE tarafından 14 Eylül 2005 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: HUR_AFE, 14 Eylül 2005 02:39 tarihinde demiş ki: Ühü bu site de Fransızca! Bütün emülasyon kralı siteler Fransızca mı olmak zorunda? http://www.planetemu.net de böyle...reklamın böylesine... Ha bu arada Naoko Takeuchi'nin mangalarından esinlenip yapılan başka bi anime var mı? 1- Adam gibi bir İngilizce emu sitesi aramak için Google başında 5 saat harcayacağıma GameTronik kullanırım çok daha iyi (Reklamın böylesi... Zophar's Domain ve EdgeEmu dışında adam gibi İngilizce Rom sitesi yok bence) 2- Naoko Takeuchi'nin diğer işleri için : http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/people.php?id=82 bu arada... said: SenariouS, 12 Eylül 2005 09:39 tarihinde demiş ki: Akuma yav sevdiğin bir anime varmı senin :-p ya bakıyorumda herşeyi eleştiriyorsun... Yorum yok , bu mesaja yorum yapmam da [Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 14 Eylül 2005 06:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 14 Eylül 2005 06:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar