dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Fr nin WaterDeep`i bir daha gelirsem FingerOfDeath.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de.
arina Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 arwen gibi yar,ayrıkvadi gibi diyar olmaz(aragorn)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=)
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Drizztler ölmez Diyarlar bölünmez (pek kamyon yazısı olmadı ama olsun :P)[signature][hline]velglarn fanzin çok yakında!
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 o şimdi city guard!!!![signature][hline]don't panic!
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 rakip olmaz mor gözlerime , sevdalandım seven sisters ın en güzeline (drizzt)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Hatalıysam Yüz Yüze Görüşelim -Wulfgar[signature][hline]rtc
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Sparkcaster, 29 Ağustos 2005 09:41 tarihinde demiş ki: rakip olmaz mor gözlerime , sevdalandım seven sisters ın en güzeline (drizzt) ahaha güzelmiş[signature][hline]velglarn fanzin çok yakında!
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 -Geçme Beni...Önünde Beliririm..- Drizzt Do'Urden[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 kelebek gibi uçar drizzt gibi sokarım[signature][hline]... that's me in the corner...
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 eheh düşünüdüm bişiler de beğenmedim..[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. [Bu mesaj _black_angel_ tarafından 30 Ağustos 2005 03:26 tarihinde değiştirilmiştir]
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Apprenticem.... Adamantium great big über tanem....[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Sakla magic missle'i gelir zamanı...
fixxer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yalanım varsa zeus carpsın :P[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
Calier Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bard'san vur saza, wizard'san bas gaza. Düşünüyorum, öyleyse wizard'ım. Npc'isem günahım ne. Hatalı kullanıyorsam dispel çak. Rampaların ustasıyım, Arwen'in hastasıyım. Rampada geçme beni, düzlükte keserim seni.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 alustriel'in alevli chariotının arkasında "alevli meyve"[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yüküm kütük bağrım yanık(oduncu köylüler) alırsın gold olursun lord(ejder binicileri) elf'in adı nimp'in tadı(druid-sen temsilcileri)[signature][hline]don't panic!
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Alırsın Ford Olursun Lord! Tüm Blacksmithler Mardinlidir[signature][hline]Msn Horrible 31 Ağustos 2005 15:57 tarihinde msn'de demiş ki: hobaraaak [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından 01 Eylül 2005 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 en iyisi sen camı boş bırak :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Burası Palantas, burdan çıkış yok! (Tanis, surlardan kara gül şovalyesine hava atarken)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 İyide çıkış yok mu ne alaka?Bari buraya giriş yok dese ya!:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Geleni gömecez hesabı:) Gelipte komuta üssü olarak kullanacakları aklıma gelmemişti:)
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: KucukHusamettin, 01 Eylül 2005 14:24 tarihinde demiş ki: Tüm Blacksmithler Mardinlidir Beni benden aldı[signature][hline]hop hop sultani top sultani
nuki Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 en güzeli orjinaliği bozmamaktır arkadaşlar. YOU SHALL NAH PASSS!![signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Alma commener in ahını..çıkar önüne encounter... Sonunu düşünen berserker olamaz... Elminster i tanımayan.. Zhentarim peşinde gezer..[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
Öne çıkan mesajlar