Slat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Blackhawk Down'da güzel filmdi..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Sie çok sağol be baba çoğunu izledim ama izlemekdiklerim var arada bir bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Şeref ve cesaret 2.dünya savaşıyla pek ilgili değildi ya.. Kampda geçen bi olayı anlatıyo sadece zaman dilimi olarak 2.dünya savaşı[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Europa Europa çok güzel bir filmdir yıllar oldu izleyeli ( en az 12 yıl ) halen her anı aklımda.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: bLackcha0s, 10 Eylül 2005 10:48 tarihinde demiş ki: Kapıdaki Düşman Enemy of Line dı dimi orjinal adı. Orjinal isimleri yazarsak daha iyi olur Enemy At The Gates orjinal adı.. Windtalkers var gitmediysen ve Kardeşler Takımı'nı izle ama orjinalini izle show tv de iğrenç seslendirmelisini değil lütfen..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 maxen kapıdaki düşman hariç izledim. Blackhawk down süper bi filmdi. Bide Tears of the Sun (güneşin gözyaşları) var Bruce Willis oynuyor. İnanılmaz bir film öneririm. Uzun zamandır fırsat bulamamıştım Der Untergang ı izledim gerçekten harika bi filmdi. ya sie nin dediği çoğu film dc++ da yok o kötü oldu. Emule de kullanamıyorum :([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: bLackcha0s, 13 Eylül 2005 13:07 tarihinde demiş ki: maxen kapıdaki düşman hariç izledim. Kapıdaki Düşman, yeni yayın döneminde TRT-1 ekranlarında.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 piyanist filmini herkes izlemeli.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar