Maxen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bi arkadaş msn den yolladı da çok hoşuma gitti bende sizinle paylaşayım istedim -kızım artık evlensen diyorum. -yok anane daha erken okulum bitsin. -olsun kızım bak X teyzenin küçük oğlu doktor olcak. -uff anane yaa benim sevgilim var ki.. -uff deme ananeye bu yasta sevgili mi olurmus..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ANANE sudfhsfu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Anaane diye uzatırlar ya. Onu yazıya dökünce gıcık oluyorum:P[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... [Bu mesaj Redeagle tarafından 13 Eylül 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Maxen, 13 Eylül 2005 13:50 tarihinde demiş ki: Bi arkadaş msn den yolladı da çok hoşuma gitti bende sizinle paylaşayım istedim -kızım artık evlensen diyorum. -yok anane daha erken okulum bitsin. -olsun kızım bak X teyzenin küçük oğlu doktor olcak. -uff anane yaa benim sevgilim var ki.. -uff deme ananeye bu yasta sevgili mi olurmus.. Evet güzeldir bu seri. Ekşi sözlükte vardı. "Anneanne ile yaşanan diyaloglar" yada onun gibi birşey.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Kaçıınnn!! seriymiş..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 loL güzelmi$[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 fena deıl :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 fena deıl :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen off aynı şeyı tekrar yazdım deiştirdim [Bu mesaj Hardter tarafından 13 Eylül 2005 16:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 şey var bi de , sevişme başlatıcı salak diyaloglar , buna da bakın. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar