Mavi'nin yazdıklarını okumadan bişiler karalayacaktım bu bölüme. Sonra postu yollamadan önce kim ne yazmış diye bi bakayım dedim.
Mavi, benim yazacaklarımın aynısını benden önce yazmış zaten...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
efe hatırlıyormusun sana dediklerimi aynen yazmışssın eheueu böyle böyle gidiyor işte
aşk bu
o yüzden napıcakmışızz...
AŞIK OLMAYACAKMIŞIZ...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
her aşk birbirinden farklı. içinizde hala bi sevgi/heyecan kaldıysa bence denemeye değer. aramızdaki herşey bittikten sonra biz denemiştik (eski sevgilim) ve eski halinden de güzel olmuştu. bi daha ayrılıp, bi daha bir araya gelmiştik, yani suyu çıkmıştı artık deneceği yerde, bu sefer daha bile güzel olmuştu. yani olabiliyor, ama her ilişki farklı tabi bilemiyorum.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
aşkta gurur yoktur.. ne kadar çabuk pes edebiliyorsunuz.. ya bu aşkmıdır? nolursa olsun içinde hala kıpırtılar varsa hemen geri dönmelisin inan bana eskisinden daha iyi olur.. cok daha farklı olur belki ama dahada ileriye gideceğinden eminim.. bi kaç hafta eziyet çekbilirsin ama düzelicektir.. bende 1.5 aydır ayrıyım intaar teşebbüsüne de girdim.. üstelik aldatılan olmama rağmen genede dönse gururm hayır der ama kim takar gururu..
Aşıksan sonuna kadar savaşmalısın.. ki aşık olduğunu gösterebilesin..
Aşk hiç bi zaman bitmez biterse o aşk değildir zaten diip sözlerimi noktalıyorum..[signature][hline]i own j00 bLogger Mike
Dünya üzerinde baska kadin/erkek (cinsiyetini bilmiyorum) mi yok?
Haketmeyen insana baglanmak zayiflik gösterisidir ve doga zayiflari affetmez.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, 12 Eylül 2005 02:31 tarihinde demiş ki:
ve doga zayiflari affetmez.
oooğhhaaşşş :P
süperdi bu laf[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
Hiç aşık olmadım benim için büyük bir kayıptır bu,Sen aşık oldun da ne oldu desem cevap sadece acı ve üzüntü,sanki arakandan bıçaklanmış hissi vermiş.
Pek bi yorum yok açıkcası ama kalbin bir kere kırldıysa düzelebilecegini sanmıyorum nedemek yanı benım canımı sıkcak benı oyalıyacak sonrada ben gicip halen peşinde koşacagım,Ahh bu arada aşk dediğin şey ortaya giriyorsa ona hiç bir şey diyemeyecegim ama egerki sen aşkını bı yana savurum canın sıkan ınsanlan bıraz daha geçirmeyi kabullenemessen o zaman zafer senındir bence
böle bi dur7um yaşandı..
bitti sonuç olarak..
denersiniz bi şeleri,devam etmiosa biter zaten..
alışırsın o konuda sıkma canını.[signature][hline]zebani..
giovanni sayısı inan bana çok fazla.. çok değişik biriyken aşık oldum cidden kötü hale geldim.. olmuyo bi başkası unutturamıyo onu asla.. 1.5 ay oldu hala düşündükçe hüzünleniyorum..[signature][hline]i own j00 bLogger Mike
o benim arkadaşımdı, bana teselli olmak için yanımda.. şimdide olmadı yapamadım ayrıldm.. biz sevgili olamayız onunla.. unutamıyorum, öptükçe içimden bişeyler kopuyor resmen. sanırım bi kaç ay daha sürecek bu eziyet. belkide böylesi daha hayırlı oldu, ama şu 1.5 ay çok zor geçti umarım artık daha kolay geçer.[signature][hline]i own j00 bLogger Mike
gurur... herkse göre değişebilen bi kavram, bana soran olursa aşkta gurur yoktur bu kesin. gurur varsa bu aşk değildir.. Seni aldatan bi kişiye dön demek gurursuzluktur tabii ama bu sevgine bağlıdır, aşkına bağlıdır.. onun seni neden aldattığına bağlıdır, demekki sendede bişey vardırki aldatmıştır vsvs.. bazen gurursuz olmak gururlu olmaktan iyidir..[signature][hline]i own j00 bLogger Mike
mika yas kac abi?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
oyuncak değil bu işler, kaldığı yerden devam filan etmez download manager gibi. "he" de geç keyzar.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
anelor 19.. bu işlerin yaşla alakası yok.. ben 13-14 yaşındaykende bu tür duyguları beslemiştim hatırlıyorum..
ne kızlar geçer ama onu hep hatırlarsın..
he geç denmez içine atılmaz gerçekten seviyorsan[signature][hline]i own j00 bLogger Mike
sir, 12 Eylül 2005 01:10 tarihinde demiş ki:
her aşk birbirinden farklı. içinizde hala bi sevgi/heyecan kaldıysa bence denemeye değer. aramızdaki herşey bittikten sonra biz denemiştik (eski sevgilim) ve eski halinden de güzel olmuştu. bi daha ayrılıp, bi daha bir araya gelmiştik, yani suyu çıkmıştı artık deneceği yerde, bu sefer daha bile güzel olmuştu. yani olabiliyor, ama her ilişki farklı tabi bilemiyorum.
Bizde de oldu aynısı, sonra da komple ayrıldık haliyle en son. =P
Benim anlamadığım nokta şu ki; neden, niçin ve hatta nasıl hayat boyu sürmeyen ilişkilere "zaman kaybı" olarak bakıyorsunuz? Yetişmeniz gereken bir yer ya da birşey mi var? Bir an önce evlenip çoluk çocuğa karışmak zorunda mı hissediyorsunuz ya da kendinizi? Tek eşlilik anlayışımız mı farklı yoksa?
Deneyin tabii ikinizin de içinde birşeyler varsa hala, çok büyük ihtimalle yine bitecektir; bitsin zaten. Önemli olan elinizde ne kaldığı, beraberliğinizin ikinize de neler kattığı değil mi? Eh, bırakın biteceği zaman bitsin öyleyse, zamanı geldi / suyu çıktı diye istemenize rağmen devam etmemeniz çok anlamsız olur bence.
edit: sire değil yazdıklarım haliyle, sadece ilk cümle onun mesajına cevaben yazıldı.
[Bu mesaj Nefr tarafından 12 Eylül 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Ben 1.5 aydır sabrediyorum içime atıyorum.. kendimi kandırıyorum belkide ama ileride çok güsel olcak sabret alp.. sabret.. her söyleneni yutuyorum ağlayarak patlıyorum..
Sabret, zaman herşeyi düzeltiyor.. bütün yaraları kapatıyor.. İleride herşey güzel olacak, guru yapma dene tekrar içinde kalmasın vicdan azabı çekme[signature][hline]i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı
Yazdıklarımı okuduğunuz ve zamanınızı ayırarak 3-5 kelime karaladığınız için, ayrıca her biriniz yapıcı yorumlarda bulunduğunuz için teşekkür ederim...
Sabırla kader anının gelmesini bekliyorum. Dananın kuyruğu ayın 26'sında kopacak benim için. Karşı tarafın tepkilerine göre, kendi stratejimi belirleyeceğim. Mike'ın son mesajında belirttiği gibi, pişmanlık duymak(o vicdan azabı demiş, ben pişmanlık diyim) istemiyorum...[signature][hline]Gyokuche neden sen?
Hatalıysam 0505 700 31 29
[Bu mesaj Keyzar tarafından 13 Eylül 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Bende şuan aynı durumdayım.. okadar imkansızdıki tekrar birlikte olmamız.. küfürleşicek raddeye gelmiştik 2 hafta önce.. ama şimdi bana gelip pişman olduğunu söyleyecek kadar iyi aramız.. bekliyorum sevgilisinden ayrılmasını sabrediyorum içime atıyorum.. belki yaptığım gurursuzluk ama unutamıyorum. herşeyi zamana bırakıyorum, en iyisi odur ileride ah keşke deneseydim dememek için..[signature][hline]i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı
Öne çıkan mesajlar
Lonely
Mavi, benim yazacaklarımın aynısını benden önce yazmış zaten...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Snoop Dogg
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş
bLackcha0s
aşk bu
o yüzden napıcakmışızz...
AŞIK OLMAYACAKMIŞIZ...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş
sir
Sosyal ağlarda paylaş
Mike
Aşıksan sonuna kadar savaşmalısın.. ki aşık olduğunu gösterebilesin..
Aşk hiç bi zaman bitmez biterse o aşk değildir zaten diip sözlerimi noktalıyorum..[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Sosyal ağlarda paylaş
Penthesilea
Haketmeyen insana baglanmak zayiflik gösterisidir ve doga zayiflari affetmez.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş
bLackcha0s
oooğhhaaşşş :P
süperdi bu laf[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş
dalamardl
Pek bi yorum yok açıkcası ama kalbin bir kere kırldıysa düzelebilecegini sanmıyorum nedemek yanı benım canımı sıkcak benı oyalıyacak sonrada ben gicip halen peşinde koşacagım,Ahh bu arada aşk dediğin şey ortaya giriyorsa ona hiç bir şey diyemeyecegim ama egerki sen aşkını bı yana savurum canın sıkan ınsanlan bıraz daha geçirmeyi kabullenemessen o zaman zafer senındir bence
Sosyal ağlarda paylaş
Mike
onun gibisi asla yok..[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Sosyal ağlarda paylaş
malik
bitti sonuç olarak..
denersiniz bi şeleri,devam etmiosa biter zaten..
alışırsın o konuda sıkma canını.[signature][hline]zebani..
Sosyal ağlarda paylaş
Giovanni
Sosyal ağlarda paylaş
Mike
bLogger Mike
Sosyal ağlarda paylaş
Giovanni
Sosyal ağlarda paylaş
Mike
bLogger Mike
Sosyal ağlarda paylaş
twistedemo
Sosyal ağlarda paylaş
Mike
bLogger Mike
Sosyal ağlarda paylaş
Anelor
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Sosyal ağlarda paylaş
Saeros
Sosyal ağlarda paylaş
Mike
ne kızlar geçer ama onu hep hatırlarsın..
he geç denmez içine atılmaz gerçekten seviyorsan[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Sosyal ağlarda paylaş
Nefr
Bizde de oldu aynısı, sonra da komple ayrıldık haliyle en son. =P
Benim anlamadığım nokta şu ki; neden, niçin ve hatta nasıl hayat boyu sürmeyen ilişkilere "zaman kaybı" olarak bakıyorsunuz? Yetişmeniz gereken bir yer ya da birşey mi var? Bir an önce evlenip çoluk çocuğa karışmak zorunda mı hissediyorsunuz ya da kendinizi? Tek eşlilik anlayışımız mı farklı yoksa?
Deneyin tabii ikinizin de içinde birşeyler varsa hala, çok büyük ihtimalle yine bitecektir; bitsin zaten. Önemli olan elinizde ne kaldığı, beraberliğinizin ikinize de neler kattığı değil mi? Eh, bırakın biteceği zaman bitsin öyleyse, zamanı geldi / suyu çıktı diye istemenize rağmen devam etmemeniz çok anlamsız olur bence.
edit: sire değil yazdıklarım haliyle, sadece ilk cümle onun mesajına cevaben yazıldı.
[Bu mesaj Nefr tarafından 12 Eylül 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Mike
Sabret, zaman herşeyi düzeltiyor.. bütün yaraları kapatıyor.. İleride herşey güzel olacak, guru yapma dene tekrar içinde kalmasın vicdan azabı çekme[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Çarşı duvara karşı
Sosyal ağlarda paylaş
Keyzar
Sabırla kader anının gelmesini bekliyorum. Dananın kuyruğu ayın 26'sında kopacak benim için. Karşı tarafın tepkilerine göre, kendi stratejimi belirleyeceğim. Mike'ın son mesajında belirttiği gibi, pişmanlık duymak(o vicdan azabı demiş, ben pişmanlık diyim) istemiyorum...[signature][hline]Gyokuche neden sen?
Hatalıysam 0505 700 31 29
[Bu mesaj Keyzar tarafından 13 Eylül 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Mike
bLogger Mike
Çarşı duvara karşı
Sosyal ağlarda paylaş