Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Beğendiniz Kahramanlar?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Okudum abi ama tanrı oluyo vs tamam da anlatmıyo ki oraları...[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Mesaj tarihi:
Bende işte ona sinir oluyom. Kitap çok güçlü cart curt diyo. Sonra gücünü uygulamalı anlattığı çok az yer var. Bak drizzte adam heran heryerde cengaverliğini gösteriyo :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Mesaj tarihi:
Bence Gimli.Hem kitapta hem de filmde beni tatmin etmekten uzak bir şekilde üstünden geçilmiş bir karakter olsa da hem onur hem yetenek hem karizma açısından üstün dwarf.Keşke Tolkien sırf onun için bir kitap yazmış olsaydı derim içimden hep...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Mesaj tarihi:
tolkien'in tsr gibi para basma gayesi yoktu işte, olsa çıkarırdı "gimli'nin soğandöveni", "gimli beşizlerinin çoktan seçmeli sınavı" diye..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
Benim demek istediğim zaten "Herbalism by Raistlin Majere" gibi birşey değil,sadece Gimli ile alakalı dolu dolu birşeyler okumak isterdim...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Mesaj tarihi:
christopher tolkien'den bana ne, ben tolkien'den bahsediyorum. adam film haklarını bile komik bir fiyata satmış. notlarını yayınlamamış saklamış millet okumak için can attığı halde. ve tadında bırakmış lotr'u, dragonlance'i okudum ben beğenmedim, söyledim beğenmediğimi "e hepsini okuman lazım" deniyor. hepsi kaç kitap kardeşim bir ömür boyunca aynı şeyi mi okuyacağız 72 kitapta?[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
konu hakkında cok derın yorum yapabılecek derınlıkte degılım ama ...
raislin majere ...
simbul ...
dritzz do' Urden ...[hline]* cehennemde yer kalmayınca oluler yurumeye baslayacak ...
* merhaba anne ben geldım ...
Mesaj tarihi:
Abi ne adamlarsınız ya geçmişten kurtulun geleceğe uzanın StarDrive takılın. Gridrunner okuduğum en sağlam siberpank kitaplarından biridir, Concorde ajanı polis/hacker/sibercasus Lazarus süper adamdır olaya balıklama atlamadan önce düşünür, sorgular, irdeler ama zor durumlarda malkoçoğlu kesilir.[hline]Tomorrow will take us away,Far from
home and no one will ever know our
names... But the Bard Songs will remain

BLİND GUARDİAN- Bard's Song
:rock:
Mesaj tarihi:
Valla asla Drizzt, Strahd, Raistlin gibi pompayla şirilmiş suyu çıkartılmış karakterlerden hoşlanamadım... Hmmm Steel Brightblade derim ben kitaplardan...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Mesaj tarihi:
Dayt, birincisi Kitiara folloş değildir. Yapması gerekenleri yeri ve zamanında yapmış, seksden de hoşlanan birisine folloş demek garip birşey.
İkincisi bence Raistlin pompayla şişirilmiş bir kahraman değil. 3. level mage iken tanrılığa uzanan bir yolda ne uğraşlar verdiğini görüyoruz. Sanatı için ruhunu dahi feda etti. Ve bu kadar emeğin karşılığında alamadığı bir tanrılık çok az bence.
Raistlin başarıya ulaşmak için herşeyi yaptı, bu şişirilmek değildir.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus
Once I had strenght but no wisdom,
Now I have wisdom but no strenght.
Mesaj tarihi:
raistlin biraz şişirilmiştir elminster şişirilmiş demek yetmezadamın bir buna habire helyum pompalıyor :)
strahd kesinlike şişirilmiş deyildir şişirilmiş adam seçilmiş olur ki strahda en sevdiğim yönlerden biri onun bir elminster salağı yada raistlin gibi seçilmiş yardım alan biri olmamasıdır.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 02 July 2003 13:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ed greenwood diye biri. :D

aldığım duyumlara göre elminster denen arkadaş, aslında adamın dragonlance campaignindeki bi karaktermiş. orda çok ezik kaldığı için herif bu karakter üzerine bi dünya hazırlamış, ve FR çıkmış ortaya...

onun dışında raistlin de sağlam şişirilmiştir... spellfire, fistandantilus falan...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
Benden süper karakter mi varmış bu dünyada? Haydi oradan :)
Bir Kitiara'yı rakip görebilirim bir de deli cadı the Simbul'u. Gerisi bağlamaz benim gibi bir tanrıçayı.

P.S: Raistlin kesinlikle şişme bir karakter olmamakla beraber belki de Ejderha Mızrağı destanındaki en gerçekçi tiplemeydi. Yine de benim favorim her zaman Tas'dı ve hep öyle kalacak :-D[hline]Mercy is weakness and weakness is death...
Mesaj tarihi:
said:
Takhisis, 02 July 2003 17:44 tarihinde demiş ki:
Benden süper karakter mi varmış bu dünyada? Haydi oradan :)
Bir Kitiara'yı rakip görebilirim bir de deli cadı the Simbul'u. Gerisi bağlamaz benim gibi bir tanrıçayı.

P.S: Raistlin kesinlikle şişme bir karakter olmamakla beraber belki de Ejderha Mızrağı destanındaki en gerçekçi tiplemeydi. Yine de benim favorim her zaman Tas'dı ve hep öyle kalacak :-D[hline]Mercy is weakness and weakness is death...

Takhisis acaip bi ejder oluyo ya hastayım ona :)[hline]
Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi.........
Dellenenrüzgar
  • Yeni Oluştur...