Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Şaka yapmıştım tharkas[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 aha mesajını bastan okudum kefallemısım:)[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 haplo[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 sabaha nasıl kalkamıyorsun kadın sapık deyil eyer menfaati yoksa deşmez yani tek deştiği dalamar var onuda krynnı elegeçirmesiyle arasında bir engel olduğu için yaptı yoksa kadın manyak diyil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: THARKAS, 25 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: belgariaddanda ipek die bir tip vardi onu severim Ben nası unuttum onu yaw gittim Ço-Hag yazdım[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 belgariadda cok guzel bir seridir tipki sparhawkın oldugu otekı serı gıbı ancak sanıırm o kadar unlu deıl?[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 hepsi güzel ünlü okundu raflarımda duruo eh. böyle kitaplara bakıp düşününce farklı farklı dünyalar geliyor aklıma bu kadar okudum iyi mi ettim kötü mü ettim diyorum zaman zaman...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Belgariad aslında bayaa unlu bi seri tabi dragonlance ile karsılastırmazsan[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 sly one bende bazen ulan bu kadar sey okudum ne yararı var bana dıye dusunup kotu hıssedıyorum ancak sonra ulan bu kadar cok seyı okumasaydım ne olurdu dıyınce dahada kotu hıssedıyorum. bence bu bır ayrıcalık[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Annemin cumlesi: -O aptal kitapları okuyup da napıcam bi yarar mı sağlıyo sana paran gidiyo...........(çığlıklar devam eder)para tuzağı bunlar[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 kabul görücek mi bilmiyorum ama... Mephistopheles ama D&D mephistophelesi diil. orjinali, Goethe'nin mephistosu...[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Hayır kabul etmiyoruz defol[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 peki ozaman hmmm... Caramon rulz desem kalabilir miyim :-p[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: arcane, 25 June 2003 21:28 tarihinde demiş ki: said: Volfied, 25 June 2003 20:53 tarihinde demiş ki: Samwise Gamgee (Herkes bu ne lan top bu Frodo ya asik diyo lol Sam ne diolar senin için..[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." günümüzün erdemleri topluk olarak niteleyen kadirbilmez dünyasında normaldir, bob ross'a bile (joy of painting) top dediklerini gördüm ya hiçbirşeye şaşmam artık.. :) hani rose'a zaten en başından beri aşık olmasa ciddiye alabileceğim belki ama o da mümkün değil..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 pek kahraman sayilmasa da drizzt in ablası Briza.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ölüm Kapısı Serisi- Hugh= Anlatılamaz yaşanır... Karakılıç Üçlemesi- Joram= Bir insanda böyle bir karizma olamaz ya hele o infaz bölümünde Duuk-Tsarithleri hiç takmadan gidip kılıcı Saryona bırakması muhteşemdi. Karakılıç Üçlemesi- Simkin= Kıtabın sonunda bile çözemediğiniz adam. İnanılmaz gücü var ama çok güzel saklıyor(Bu arada kitabın sonunda tarok kısmını okuyanlar Simkin olayını daha iyi anlar-soytarı ile ilgili olan bölümü-) Ben DL-FR deki karakterleri hiç sevemedim paso kavga dövüş...Birtek kristal parçasında kadınların yaşlılara zaman kasandırmak için kendi ordusu öne atıp ölen Vali çok iyiydi..[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Zaknafeinden daha baba bir savaşçı/akıl hocası tanımam. O olmasa siz Drizzt'i rüyanızda bile göremezdiniz. Star Warsdan Corran Horn(a.k.a Keiran Halcyon) Adam karısını kurtarmak için yarım yamalak Jedi eğitimiyle korsan ordusuna dalıyo üstelik herkesi ışın kılıcıyla kesmek yerine psiklojik savaşla yeniyo. (I, JEDI kitabını kesin okuyun okumadan gözüme görünmeyin)[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 David Eddings'in elenium serisinde bir Bevier vardı, sevmiştim zamanında. Ama neden sevdim, adam ne halt yiodu. Bariz hatırlamıyorum.[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 bevier tam bir paladindi bende hunha taparım ancak olunce ve dırılınce adam oldurememe olayı benı hep kıl etmıstır ve mantıksız bulmusumdur bu arada yanık kokusu aldım allahalla[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Kitiara ve Sturm (nekadar zıt olsalarda 2sinide cok severim) Tasslehoff da süperdir Flint Fireforge da cok iyiydi dl yi okurken ilk sturmun ölüşünde feci kıl kaptım kitabı attım 1 sene okumadım gözlerim dolmustu böle nasıl uyuz olduydum bilemessiniz sonra alıstım okumaya devam falan . lord soth da cok baba bi eleman saygılarımızı iletelim[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 sturm daha bır kahraman olmelıydı bence burnunu deılde gozunu cıkarmalıydı ejderın hatta bır gaz otekı ejderın ustune atlayıp surucusunu devırmelı ve o ejderle butun ejderha ordularını yakıp son anda arkadan gelen bır darbe ıle surların ıcıne dusp can vermelıydı.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Sturm gerçekten çok baba bi kahramandı ama ben Tanisi daha çok sevmiştim onun çalkantılı dusunceleri ,yasamı beni etkilemişti hele olumunde kitabı fırlattım sinirden duvarları yumrukladım[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 simkin nasıl unuttum simkini amacamın olu ahmetin eniyi dotuydu şu denizde boğulan yoksa gölmüydü :) süper herifti simkin (portakal rengi mendiliyle anlını siler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 yaw simkin aslında klasikti ne biliyim dragonlancedeki Tas,Belgariaddaki Silk(İpek) gibi ama yine de çok iyi b,r karakterdi.....*!portakal rengi mendili yerden alır*[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 bence bir çeşit fizbanla tasslehoff arasında kalan bir karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar