Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Beğendiniz Kahramanlar?

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

sly one bende bazen ulan bu kadar sey okudum ne yararı var bana dıye dusunup kotu hıssedıyorum ancak sonra ulan bu kadar cok seyı okumasaydım ne olurdu dıyınce dahada kotu hıssedıyorum.
bence bu bır ayrıcalık[hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 25 June 2003 21:28 tarihinde demiş ki:
said:
Volfied, 25 June 2003 20:53 tarihinde demiş ki:
Samwise Gamgee (Herkes bu ne lan top bu Frodo ya asik diyo
lol Sam ne diolar senin için..[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in!
Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in
J.P. "JESUS CHRIST!"
Pinhead "Not quite."

günümüzün erdemleri topluk olarak niteleyen kadirbilmez dünyasında normaldir, bob ross'a bile (joy of painting) top dediklerini gördüm ya hiçbirşeye şaşmam artık.. :)

hani rose'a zaten en başından beri aşık olmasa ciddiye alabileceğim belki ama o da mümkün değil..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Sosyal ağlarda paylaş

Ölüm Kapısı Serisi- Hugh= Anlatılamaz yaşanır...
Karakılıç Üçlemesi- Joram= Bir insanda böyle bir karizma olamaz ya hele o infaz bölümünde Duuk-Tsarithleri hiç takmadan gidip kılıcı Saryona bırakması muhteşemdi.
Karakılıç Üçlemesi- Simkin= Kıtabın sonunda bile çözemediğiniz adam. İnanılmaz gücü var ama çok güzel saklıyor(Bu arada kitabın sonunda tarok kısmını okuyanlar Simkin olayını daha iyi anlar-soytarı ile ilgili olan bölümü-)

Ben DL-FR deki karakterleri hiç sevemedim paso kavga dövüş...Birtek kristal parçasında kadınların yaşlılara zaman kasandırmak için kendi ordusu öne atıp ölen Vali çok iyiydi..[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki:
albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle...
acc. ile yani
Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir.
Avril Lavigne emer...
Mirluin'de arada sırada yönetebilir:)
Sosyal ağlarda paylaş

Zaknafeinden daha baba bir savaşçı/akıl hocası tanımam. O olmasa siz Drizzt'i rüyanızda bile göremezdiniz.
Star Warsdan Corran Horn(a.k.a Keiran Halcyon) Adam karısını kurtarmak için yarım yamalak Jedi eğitimiyle korsan ordusuna dalıyo üstelik herkesi ışın kılıcıyla kesmek yerine psiklojik savaşla yeniyo. (I, JEDI kitabını kesin okuyun okumadan gözüme görünmeyin)[hline]Tomorrow will take us away,Far from
home and no one will ever know our
names... But the Bard Songs will remain

BLİND GUARDİAN- Bard's Song
:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Kitiara ve Sturm
(nekadar zıt olsalarda 2sinide cok severim)

Tasslehoff da süperdir
Flint Fireforge da cok iyiydi

dl yi okurken ilk sturmun ölüşünde feci kıl kaptım kitabı attım 1 sene okumadım gözlerim dolmustu böle nasıl uyuz olduydum bilemessiniz sonra alıstım okumaya devam falan .

lord soth da cok baba bi eleman saygılarımızı iletelim[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
dikla
Gallery=1 // 2
Sosyal ağlarda paylaş

sturm daha bır kahraman olmelıydı bence burnunu deılde gozunu cıkarmalıydı ejderın hatta bır gaz otekı ejderın ustune atlayıp surucusunu devırmelı ve o ejderle butun ejderha ordularını yakıp son anda arkadan gelen bır darbe ıle surların ıcıne dusp can vermelıydı.[hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

Sturm gerçekten çok baba bi kahramandı ama ben Tanisi daha çok sevmiştim onun çalkantılı dusunceleri ,yasamı beni etkilemişti hele olumunde kitabı fırlattım sinirden duvarları yumrukladım[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...